DAHA ÖNCEKİ ANAKART YANDI GİGABYTE İDİ.ŞİMDİKİ ANAKARTIM GİGABYTE RZ SERİSİNDEN.(BEN DANDİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.)BİLEŞENLERİM BENCE İYİ P4 2.66 ,256 MB 333 MHZ DDR RAM,GEFORCE MX 4000 EKRAN KARTI V.S. BİLGİSAYAR İLK ALDIĞIMDA ÇOK İYİ PERFORMANS SERGİLİYORDU.ŞU ANDA O BİLGİSAYARDAN ESER YOK. FORMAT ATIP KURMAMA RAĞMEN VE HİÇBİR PROGRAM YÜKLENMEMİŞ OLMASINA RAĞMEN AÇILIŞTA ÇOK FAZLA BEKLEMELER,AÇILDIKTAN SONRA 1-2 DK. KENDİNE GELEMEMELER,GİBİ SORUNLAR VAR .SANKİ BİRŞEY BİLGİSAYARI KASIYOR.ZAMAN ZAMAN BİLMİYORUM FANDAN MI İŞLEMCİDEN Mİ RAHATSIZ EDECEK DERECEDE YÜKSELEN BİR SES VE 2-3 DK. SONRA NORMALE DÖNME.AMA YİNE DE HİÇ BEĞENMİYORUM SİZDE BİLİRSİNİZ BENİ SİNİR EDİYOR. NE YAPMAM LAZIM ZANNEDERSEM İŞLEMCİM GÜNÜMÜZ ŞARTLARINDA İYİ SAYILIR. BİRAZ RAM TAKVİYESİ YAPSAM(RAM 333 MHZ FARKLI HIZLARDA OLURSA PROBLEM OLUR MU),NE BİLEYİM ANAKARTI DEĞİŞTİRSEM? DÜŞÜNÜYORUM DÜŞÜNÜYORUM BİRTÜRLÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM. BİLGİSAYARI ZORLAYACAK AĞIR HİÇBİ PROGRAM DA KULLANMIYORUM.
NE YAPMALIYIM ESKİ BİLGİSAYARIMA VEYA DAHA İYİSİNE KAVUŞMAM İÇİN. TABİİ Kİ EN AZ MALİYETLE. ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM. YARDIMLARINIZ İÇİN.
cpu fanını kontrol et fanın calışmasında sorun varsa işlemci ısınır ve bilgisayarda kasmalar yapar bide rem yuvasını değiştir.
ben teşşekkur ederim
Donanımla ilgili bir soruna benziyor. Anakart bios ayarlarını kontrol edebilirsin. Bios ayarlarını default yapmayı deneyebilirsin.
bilgisayar'ın içini aç bak bakalım cpu fanı dönüyormu... eğer dönüyorsa pili söküp 1 dk bekle ve yerine tak... eğer hala düzelmediyse format at diyecem onu yapmışın. birde neler yaparken takılıyor???