Şimdi Ara

Özel Üniversitelerde 2. Öğretim var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
20.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak, başlıkta yazdığım gibi Vakıf (Özel) Üniversitelerde 2. öğretim(akşam dersleri) yapılıyor mu?
    Birde varsa tabii bunların ücretleri normal öğretimden ne kadar farklı oluyor?

Bu şekilde öğrenim gören yada tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
    Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Özel Üniversitelerde İkinci Öğretim Var mı?

Özel üniversiteler, ikinci öğretim programları sunarak çalışan bireylere veya gece eğitimi tercih eden öğrencilere yükseköğrenim imkanı sunmaktadır. İkinci öğretim programları, genellikle akşamları veya hafta sonları düzenlenir ve öğrencilerin iş veya diğer sorumluluklarla eğitimlerini dengelemelerine yardımcı olur.

İkinci öğretim olan özel üniversitelerin ücretleri, programa ve üniversiteye göre değişebilir. Ancak, vakıf üniversiteleri ikinci öğretim ücretleri genellikle devlet üniversitelerinin ikinci öğretim ücretlerinden daha yüksektir. Bu nedenle, ikinci öğretim özel üniversitelerine başvurmadan önce maliyetleri araştırmanız ve bütçenize uygun bir program seçmeniz önemlidir.

Türkiye'de ikinci öğretimi olan özel üniversiteler arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi (Vakıf Göztepe Kampüsü), Okan Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Bu üniversiteler, çeşitli alanlarda ikinci öğretim programları sunmaktadır.

Eğer çalışan bir bireyseniz veya gece eğitimi tercih ediyorsanız, ikinci öğretim özel üniversiteleri sizin için uygun bir seçenek olabilir. İkinci öğretim programları sayesinde, iş veya diğer sorumluluklarınızı aksatmadan yükseköğrenim elde edebilirsiniz. Ancak, başvurmadan önce ücretleri ve programları dikkatlice araştırmanız ve size en uygun üniversiteyi seçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı.
  • 2.öğretim bölümler var .

fiyat üniversiteye göre değişir sitelerine girer bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

2.öğretim bölümler var .

Sitelerinde ne akşam nede 2. öğretim diye bir bilgi-yazı göremedim. Ayrıca fiyatlarda da bir ayrım yapılmamış.
    Bu sebeple buraya konu açtım.
  • Yok

Not:ozeldeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde özellerde 2. ögretim olmuyor. Şuna kadar bi tek nişantaşı meslk yüksek okulunda gördüm 2. ögretim programını.
  • her üniversite aynı değil. tercih listelerine bakarsan eğitim programının 2. öğretimi olup olmadığını görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih mezunu var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizyy

Yok

Not:ozeldeyim

Özel ünv. 2.ögretimi yok hocam bende özeldeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

2.öğretim bölümler var .

Sitelerinde ne akşam nede 2. öğretim diye bir bilgi-yazı göremedim. Ayrıca fiyatlarda da bir ayrım yapılmamış.
    Bu sebeple buraya konu açtım.

sitelerin içinde öğrenci işleri yada yeni öğrenci türünde bölümler oluyor oralarda yazıyor.

MYOlarda 2.öğretim var ama 4yıllıklar da bilmiyorum

Arel ,Doğuş ve Okan üniversitelerinde 2.öğretimler var.
  • bu konuda ben de bir süredir araştırma yapıyorum,

2. öğretimi olan vakıf üniversiteleri hangileri ve hangi bölümler?

net bilgiye sahip olan biri el atabilir mi bi?
  • Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.