Şimdi Ara

Özel Üniversiteler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben özel üniversitelerde tam burs kazanınca eğer belli bir puan(yanlış bilmiyorsam 70) üstünde getirince ücret ödemiyorsun, eğer o puanın altına inersen burs parasını ödüyorsun diye biliyorum. Fakat az önce bir tanıdığım onun bazı üniversitelerin uyguladığını. Çoğu üniversitenin burslu kazananlara sonuna kadar burs ödediğini söyledi. Doğrumudur ? Hangi üniversitelerdir ?

Şimdiden Teşekkürler

• UP UP, bilgisi olan yokmu arkadaşlar.
  • Doğrudur ama çokda önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversitelerin kendi koşulları var. istediğin üniversitenin sitesinden burslarla ilgili istediğin bilgiyi bulabilirsin
  • bu konuda her üniversitenin farklı uygulaması var. kimi 7 senelik verir kimi eğitim süresince. kimi de sınıfta kaldığın senenin parasını ödetir vs vs. onun için üniversitelerin yönetmeliklerine bakmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 4 Aralık 2012; 22:38:11 >
  • Özel üniversitede tam bursluyum ne demek istediğin birşey anlamadım.Tam burs dediğin olay okula beleş gidiyorsun işte o.Bir de il 100-1000 vs. bursları var onları da özel şart ile veriyor her okulun bir detayı var o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

Özel üniversitede tam bursluyum ne demek istediğin birşey anlamadım.Tam burs dediğin olay okula beleş gidiyorsun işte o.Bir de il 100-1000 vs. bursları var onları da özel şart ile veriyor her okulun bir detayı var o konuda.

Hocam üniversiteye ücret ödemiyorsunuz doğru söylüyorsunuz fakat dediğim gibi benim bildiğim bu üniversiteler 70 puan altına düşünce takır takır ödetiyor diye biliyorum. Meğersem her üniversiteye göre değişiyormuş. Teşekkürler yorumlar için özelleri de bir araştırayım o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel öğrencilik hakkında !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakepeople16

quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

Özel üniversitede tam bursluyum ne demek istediğin birşey anlamadım.Tam burs dediğin olay okula beleş gidiyorsun işte o.Bir de il 100-1000 vs. bursları var onları da özel şart ile veriyor her okulun bir detayı var o konuda.

Hocam üniversiteye ücret ödemiyorsunuz doğru söylüyorsunuz fakat dediğim gibi benim bildiğim bu üniversiteler 70 puan altına düşünce takır takır ödetiyor diye biliyorum. Meğersem her üniversiteye göre değişiyormuş. Teşekkürler yorumlar için özelleri de bir araştırayım o zaman.

Çoğu kesmiyor eskidendi o
  • Çok teşekkürler bu konuda bilgilendirmeniz çok iyi oldu o halde bazı özel üniversiteler daha avantajlı gözüküyor hem yurtlarında kalabiliyorsunuz hemde size her ay ek olarak maddi yardım yapan bile oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.