Şimdi Ara

Özel Üniversitede Hukuk okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: engortos Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel Bir ünide hukuk yazmayı düşünüyorum bu sorulara cevap arıyorum;
    1-Yapılacak o kadar masrafa hukuk için değer mi
    2-bu üni istanbuldan olduğundan yüklücede yurt yeme içme masrafı olucak aylık 1000-1500 arası gibi diyoruum
    3-kazanabileceğim Bursa Eskişehir gibi yerlerde iktisat işletme maliye vs var bunlarımı seçmeliyim

kafamda bir belirsizlik var işte

Özelde hukuk mu Devlette İktisat işletmemi

unutmadan birde hukuk özel ünide takıntı yapmadan geçilir mi?

• şu kıbrıstakilere falan bak onlardan %50 burslu falan okuyabilirsin daha ucuza gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaca1923

şu kıbrıstakilere falan bak onlardan %50 burslu falan okuyabilirsin daha ucuza gelir..

Hocam eyw yorumun için ama bulduğum üni kıbrıstakilerle aynı fiyata gelicek ayrıca kıbrıs ta yeme içme pahalı o Asıl mesele Hukuk fakültesi okumaya değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Res+

quote:

Orijinalden alıntı: alaca1923

şu kıbrıstakilere falan bak onlardan %50 burslu falan okuyabilirsin daha ucuza gelir..

Hocam eyw yorumun için ama bulduğum üni kıbrıstakilerle aynı fiyata gelicek ayrıca kıbrıs ta yeme içme pahalı o Asıl mesele Hukuk fakültesi okumaya değer mi

valla ben olsam o kadar masraf çıkarmam gider iibf okurum..

hocam bi de ea'sın galiba..bilkent ctis var araştır..ygs'den giriliyor..işletme-bilgisayar karışımı bi bölüm(bilgisayar ağırlıklı)

puanları da çok makul seviyede..

sayısal ve ea'larda alan içi..4 yıllık yüksekokul ama lisans diploması veriyor..

• yok hocam sadece hukuk düşünüyorum özel olursa
  • quote:

yok hocam sadece hukuk düşünüyorum özel olursa

Ozelde hukuk okumak tabiki deger ama burda ailenin maddi durumu onemli eger karsilayabiliyorlarsa gitmeni oneririm . Mezun olup isini yapmaya basladiginda iyiki okumusum diceksin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

quote:

Ozelde hukuk okumak tabiki deger ama burda ailenin maddi durumu onemli eger karsilayabiliyorlarsa gitmeni oneririm . Mezun olup isini yapmaya basladiginda iyiki okumusum diceksin .

ailem beni okutabilir orda rahat o sorun olmaz hatta bir yıl kalsam bile okutabilir ama işte ben yinede o kadar masaf o yüzden şey ettim

Aslında aradığım yorumlar senin ki gibi bir yorumundu çok teşekkür ederim''iyi ki okumuşum diceksem tabi ki değer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    Yurtdışında hukuk okumak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ailem beni okutabilir orda rahat o sorun olmaz hatta bir yıl kalsam bile okutabilir ama işte ben yinede o kadar masaf o yüzden şey ettim

Aslında aradığım yorumlar senin ki gibi bir yorumundu çok teşekkür ederim''iyi ki okumuşum diceksem tabi ki değer

Madem ailen de bu imkan var yararlanmalisin bence. Bursa eskisehirde iktisat okumakla hukuk bitirmek arasinda buyuk fark var . Evet masraf olacak ama mezun oldugunda onun karsiligini alicaksin .bi nevi yatirim olarak gor ozelde hukuk okumayi . Senin icin hayirlisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Madem ailen de bu imkan var yararlanmalisin bence. Bursa eskisehirde iktisat okumakla hukuk bitirmek arasinda buyuk fark var . Evet masraf olacak ama mezun oldugunda onun karsiligini alicaksin .bi nevi yatirim olarak gor ozelde hukuk okumayi . Senin icin hayirlisi olsun

çok teşekkür ettim arkadaşım sağol

• Bende Bilkent Hukuk yazdım tek tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

Bende Bilkent Hukuk yazdım tek tercih

üniversitemi değiştirdin hayırlısı olsun :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

Bende Bilkent Hukuk yazdım tek tercih

üniversitemi değiştirdin hayırlısı olsun :)

Ailemin yanına dönüyorum allah'ın iziniyle

Ama puanım kritik onun için kesin gleir diyemiyorum.
  • hadi bakalım gönlünce olsun kardeşim
  • geç bir yorum olucak ama sen sevdiğin istediğin işi yapıcak olduktan sonra kaldırabiliceğiniz durumdaysan yaptığın masrafın her kuruşuna değer.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.