Şimdi Ara

ÖZEL ÜNİVERSİTE KAYDI YAPTIRDIKTAN SONRA AÖF 2.ÖĞRENİME NASIL GEÇEBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün TYT Sonuçları Açıklandı Ve Puanım Beklediğim Gibi Gelmedi...

Çalıştığım İçin Ders Çalışmaya Vaktim Olmuyor.

Aklımda Birkaç Soru Var Bilenler Yardımcı Olabilir mi?

1. ) ÖZEL ÜNİVERSİTE KAYDINI YAPTIRIRKEN KESİN KAYIT İÇİN BELİRTİLEN ÜCRETİN HEPSİNİ Mİ ÖDEMEM GEREKİYOR? YARISINI MI?

2. ) PUANIM YÜKSEK İHTİMAL ÖZEL ÜNİVERSİTELERE YETECEK GİBİ. BU YÜZDEN ÖZEL ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRSAM SONRASINDA AÖF 2. ÖĞRENİME KAYDIMI ALDIRABİLİR MİYİM? VE NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREKLİ?

3. ) AÖF 2.ÖĞRENİME KAYDIMI ALDIRMA İHTİMALİM OLURSA ÖZEL ÜNİVERSİTEYE ÖDEMİŞ OLACAĞIM TUTARI İADE OLARAK TEMİN EDEBİLİR MİYİM?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINIZ İÇİN :)

• Ödediğin paranın hepsini alamazsın. Kesintili verirler. Mutlaka yazacağın üniversitenin mali işlerini arayıp sor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Çok Teşekkür Ederim. Umarım Dediğiniz Gibi Olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ) AÖF YAZIP BIRAKMA ÇÜNKÜ 4 ÜNİVERSİTEDE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ VAR ANKARA AUZEF İSTANBUL AUZEF ANADOLU AÖF ATATÜRK AÖF ÜNİVERSİTENİN ADINI MUTLAKA YAZIN. İNSANLAR YANLIŞ ANLAMAYA ÇOK MUSAİT.

• Madem gitmeyeceksin özeli hiç tercih etme. En kötü sıralamadaki devlet üniversitesini yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgi Erolyoutube
    🔊ÜCRETLİ TERCİH DANIŞMANLIĞI ALMAK İÇİN MAİL ATABİLİRSİNİZ. MAİL ADRESİM sevgierol1984@hotmail.com #ykstercih #tercihkoçu #yataygeçiş2025 #eğitim #öğrencidanışmanlığı #ykstavsiye #yks2025 #tyt #ayt #agno #üniversite #ösym #tercihkoçu
    https://www.youtube.com/watch?si=mPsmFOIAw4Rlg8qj&v=IqZRlGkLOH4&feature=youtu.be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.