Şimdi Ara

özel üni sizce nasıl? (yeditepe üni)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tercihlerimden biri olabilir lakin endişeliyim. zira özel üni ortamı malum. sizce yapabilir miyim? tam burslu olursa zorluk çeker miyim? yardımcı olursanız sevinirim.

• Ogrencilere musteri gozuyle bakiyorlarmis ve kaldigin an bursu iptal ediyorlarmis diye duydum. Ortam konusunda da en kotulenen okullardan biri herhalde.
    Ama orda okuyan biri gelip anlatsa super olcak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedir bu özel ünilerin saçmalığı, resmen para olmuş her şey. bir de vakıf adını alıyorlar utanmazlar. vakıf ne demek onu bile bilmeden yalandan dolandan samimiyetsiz liberalci tonton tipik paragöz insanlar.
  • vakıf üniversitesinde okuyan biri olarak
    geleceğinizi düşünüyorsanız
    en iyi devlet üniversitelerini kazanana kadar sınava girip durun

• Son 15 yilda birsuru ozel universite acildi onlari bilemem ama yeditepe hem ortam hem egitim olarak kaliteli bir okul.
    Oyle kalinca burs kesiliyomus falan gibi durum yok zaten bir zahmet okullarin hazirladigi şartlari okuyunda tercih yapin.
    Ayrica kimse kimseye bursuna goredavranmiyor.en azindan benim simdiye kadar tanidiklarim bu olgunlukta.ama tam burslulara daha saygiyla bakiliyor diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackJack1 -- 3 Temmuz 2015; 0:05:20 >
  • Burs okul uzadığı an kesiliyor bu kesin bilgi ama normal öğrenim süresi boyunca başarısız olsanda kesilmiyor.kalite ne okuduğuna bağlı sen hangi fakülteyi yazacaksın?ben yeditepedeydim bu yıl tekrar girdim ayrılıcam.merak ettiğin bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• Ben tip tam bursluyu dusunuyorum ama cok zormus ve ogrencilere musteri gozuyle bakildigi icin biraz zorluyor ve para koparmaya calisiyorlarmis diye okudum. Ayrica yemek de cok pahali ve kotuymus. Var mi asli astari? :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okul uzadigi an burs kesilmiyor . kesin emin degilim ama normal sure + 1 veya 2 donem burs kesilmiyor yeditepede(Tam hatirlamiyorum simdi ). sen tercih edicegin okullarin internet sitelerine bak orada okullarin şartlari,olanaklari ni iyice oku oyle tercih yap.cunku burda inanilmaz kulaktan duyma bilgiler dolu.

Ben devlet universitesini 2.senemde biraktim yeditepeye geldim ve cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackJack1

Okul uzadigi an burs kesilmiyor . kesin emin degilim ama normal sure + 1 veya 2 donem burs kesilmiyor yeditepede(Tam hatirlamiyorum simdi ). sen tercih edicegin okullarin internet sitelerine bak orada okullarin şartlari,olanaklari ni iyice oku oyle tercih yap.cunku burda inanilmaz kulaktan duyma bilgiler dolu.

Ben devlet universitesini 2.senemde biraktim yeditepeye geldim ve cok memnunum

sadece yarım dönem kesilmiyor oda ortalaman 2 yada 2.5 gibi birşeyse.bende yeditepedeydim arkadaşımın başına geldi.gidip öğrenci işlerinede sordum kesiliyor dediler.kulaktan dolma değil yani.girdiğimde 7 yıl kesilmez şartı vardı.bende yeditepeden memnundum genel olarak ama dürüst olmak lazım.insanlar zor durumda kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frank pais

Ben tip tam bursluyu dusunuyorum ama cok zormus ve ogrencilere musteri gozuyle bakildigi icin biraz zorluyor ve para koparmaya calisiyorlarmis diye okudum. Ayrica yemek de cok pahali ve kotuymus. Var mi asli astari? :(

tıpdaki herkes çok memnun gönül rahatlığıyla yazabilirsin.para koparmaya çalışmazlar ama dediğim gibi bursun kesilme olayı var okul uzarsa.yemekler pahalı ve kötü orası doğru.
  • leviackerman L kullanıcısına yanıt
    Tamam tesekkurler. Yalniz bi konuda danismak istiyorum.
    Internet sitesinde yazandan anladigim kadariyla 7 yil basariya bakilmaksizin burs devam ediyor. Yani uzattigin zaman kadarini oduyorsun. Ama internette bunun aksi yonde seyler okudum, okulu uzattigin donemden itibaren burs gidiyor yaziyordu. Hangisi dogru merak ediyorum.
    Sen hangisini soyluyorsun, burs tamamen gidiyor mu diyorsun?

• frank pais F kullanıcısına yanıt
    Kardesim tip tam bursluya yeticek puanin varsa zaten sana tum okullarin kapisi acik.sen okullarin olanaklarini sana suncagi firsatlari iyice dusun.sana benim bilmedigim avantajlarida saglacayacak okullar olabilir

Yemek konusunda bisey demek istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor.memnun olanda olmayanda var heryerde oldugu gibi

• BlackJack1 B kullanıcısına yanıt
    hocam, özellerde burslulara bakış açısı nedir? adamlar jeeple derse girerken ben iett kullancam
  • zaten öyle bir imkanım var, çaresiz kaldığımdan değil. istediğim bölümün eğitimini iyi sunuyorlarmış, araştırdım.
  • şimdi ben bu yılın başında gidip mali işlerle konuştum çünkü benim okulunda uzama ihtimali vardı ve zaten bırakmayı düşünüyordum bölümden memnun olmadığım için.bana direk kesilir dediler şimdi yalan olmasın tam hatırlamıyorum ama ortalaman 2-2.5 sa yarım dönem fazladan zaman veriyorlar eğer daha fazla uzarsa burs kesiliyor.benim için mesela hazırlık dahil değil 4.5 yılda bitiremezsem bursum kesiliyor.eğer ortalamam düşükse 4 yılda bitirmezsem kesiliyor.sen yinede mali işlere sor emin ol belki itiraz eden olmuştur değiştirmişlerdir.ben ikinci dönemden itibaren okula hiç uğramadım.
    @frank pais

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leviackerman -- 3 Temmuz 2015; 0:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertososa

zaten öyle bir imkanım var, çaresiz kaldığımdan değil. istediğim bölümün eğitimini iyi sunuyorlarmış, araştırdım.

bak ne yap biliyor musun
    istediğin bölümün mezunlarının hangi üniversitelerden mezun olduklarını ve nerelerde çalıştıklarını araştır
  • Odtü hocalarının genel görüşü:
    Bilkent ve bir iki özel üniversite haricinde hiç düşünmeyin, bunları da iki kez düşünün. Bizim akademik kadromuz daha iyi, imkanlarımız aşağı kalır değil, uluslararası alanda daha iyiyiz.(Ki incelediğim kadarıyla haklılar. Bu Bilkent kötüdür veya her alanda Odtü iyidir anlamına gelmesin.)

Benim görüşüm: Yeditepe, Koç, Sabancı gibi üniversiteler de dahil olmak üzere 5 kişilik tam burslu kontenjan açıp, maaş verip puan yükselten üniversitelere kanmayın. Bu en iyi oldukları anlamına gelmez. Koç ve Sabancı evet çok çok kaliteli okullardır, bazı imkanlar olarak rakipsizlerdir; ancak bu Galatasaray ve Ankara Hukuk'un buradan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez(Tabi benim kriterlerime göre)

Bu bilgilerden sonra yeditepeye dönelim. Burası da bir vakıf. Burada kendi çapınızda adam bulmakta zorlanırsınıs. %50 falan olsa neyse de tam burslu kazanacak puan ile vakıf seçmeyin. Bir laptop iki ciklete kanmayın.

• robertososa kullanıcısına yanıt
    Ben bu sene hazirlik okudum milletin yasi daha kucuk oyle jeep le geleni tanimadim ben.diger bilgilendiren yeditepeli arkadas fakulte okuyomus o daha iyi bilir.

• ya ben 90 binim yeditepe %50 burslu elektronik yazcam varsa burda okuyan bana ulasabilirmi.whatsapp 05343292932

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeditepe yine kötü değil ben esenyurt düşünüyorum ben öleyim o zaman Yeditepe den daha kötü üniler var yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.