Şimdi Ara

Özel & Tamamlayıcı Sağlık Sigortaları Hakkında Merak Edilenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
12
Favori
16.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pasha10 P kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    3 aylık bekleme süresi ameliyatlar, yatarak tedaviler ve ileri tetkikler (MR, tomografi, endoskopi, kolonoskopi vb) için geçerlidir.

    Acentesi olduğumuz Anadolu, Allianz, Axa, Ak ve Sompo Sigorta'da bekleme süresi şartı vardır. Diğer sigorta şirketlerinin şartlarını bilemiyorum, araştırmanız gerekir.

    Sadece ayakta tedavi teminatlı poliçe yaptıramazsınız, temel teminat olan yatarak tedavi teminatını ve buna ek ayakta tedavi teminatını almanız gerekmektedir.

    Talep ettiğiniz teklifleri hazırlayarak, size sunacağız.

    Sağlıklı günler dileriz.

  • Biz Bize Sigorta kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim. Ben bu şirketlerinden herhangi birinden ayakta tedavi teminatını da ekleterek sigorta aldığımda , pazartesi günü anlaşmalı bir özel hastaneye giderek muayene ücreti ödemeden muayene olabiliyorum , laboratuvar yada röntgen istediğinde herhangi bir ücret ödemiyorum doğru anladım değil mi ?

  • Poliçeniz yapıldığında kullanmaya başlayabilirsiniz. Ama sigorta yapılmadan önce var olan herhangi bir rahatsızlığınız varsa, bu rahatsızlık kapsam dışında kalır.

    Mesela mide ağrısı şikayetiniz var, poliçenizi yaptırdınız, ertesi gün özel hastaneye gidip muayene olduğunuzda, ağrının sebebi ülser olarak tespit edilirse, bu rahatsızlık poliçe yapıldıktan önce var olan bir rahatsızlık olduğu için kapsam dışında kalır.

  • Biz Bize Sigorta kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Poliçe teklifi için bilgilerimi size mesaj attım.

  • Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası tarafından sunulan hizmetlerden birisi...

    Psikolojik Destek Hizmetleri kapsamında;

    * İlk randevunuzun %100 oranında ücretsiz olarak karşılandığını,

    * Sonraki randevularınızda ise indirim fırsatından yararlanabileceğinizi biliyor muydunuz?

    #bizbizesigorta #allianz #tamamlayıcısağlıksigortası




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biz Bize Sigorta -- 22 Aralık 2021; 15:52:33 >
  • Merhaba Kendim ve ailem için Özel sağlık sigortası düşünüyorum.


    Yardımcı olup iletişime geçebilirmisiniz.

  • Merhaba,

    SGK ile kullanılan tamamlayıcı sağlık mı, SGK ile kullanılma şartı olmayan özel sağlık sigortası mı tercih edersiniz?

    TC kimlik numaranız, doğum tarihleriniz ve meslek bilgilerinizi özelden paylaşabilirseniz, teklifleri hazırlayıp, sunabiliriz.

    Whatsapp hattımız 554 960 93 83

    Saygılarımızla

  • Merhaba yaşım 44 tss yaptırmayı dusunuyorum ama bir sorum olacak. 2019 yılında ozel bir hastahanede ilaçlı bt çekildi ve epiplopik apandisit teşhisi konuldu, bu rahatsızlık bagırsak uzerındekı yag bezesının enfeksiyonu. 1 haftalık antıbıyotık tedavisi sonrası duzeldı. DR rıske atmak ıstemedı ve 1 ay sonra kolonoskopı çektı ve zararsız bir polip aldı. Şimdi şunu sormak istiyorum ben yarın bırgun bagırsak ıle alakalı bir rahatsızlık geçirsem (ishal bile) sigorta bu rahatsızlıgı karşılamayacak degilmi ? mesela mr çektırmıştın belımde ufak 3 fıtık var, ileride bır amelıyat olsam bunuda kapmayacaktır, veya varikosel teşhisi aldım, ileride testis kanseri olsam bunuda karşılamazlar buyuk ihtimal. Fikrınızı almak istiyorum, yanlışmı düşünüyorum

  • social kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Öncelikle geçmiş olsun.

    "2019 yılında ozel bir hastahanede ilaçlı bt çekildi ve epiplopik apandisit teşhisi konuldu, bu rahatsızlık bagırsak uzerındekı yag bezesının enfeksiyonu. 1 haftalık antıbıyotık tedavisi sonrası duzeldı" DR rıske atmak ıstemedı ve 1 ay sonra kolonoskopı çektı ve zararsız bir polip aldı. Şimdi şunu sormak istiyorum ben yarın bırgun bagırsak ıle alakalı bir rahatsızlık geçirsem (ishal bile) sigorta bu rahatsızlıgı karşılamayacak degilmi ?

    Bu rahatsızlıkla ilgili olarak hastanedeki tetkik ve tedavi kayıtlarını sigorta şirketleri sizden talep eder ve rahatsızlığınızın bugünkü durumu ve bundan sonra sebep olabileceği diğer rahatsızlıkları sigorta şirketlerinin doktorları değerlendirerek, karar verilir. Hastalık kapsam dışında bırakılabilir, belirli bir limite kadar teminat verilebilir, ek prim talep edilerek kapsama alınabilir veya tamamen normal kabul edilerek tazminat ödemesi yapılabilir. Sindirim sisteminde yaşanabilecek tüm rahatsızlıklar kapsam dışında tutulmayabilir. Bu tamamen sağlık departmanının, sizin sunmuş olduğunuz ameliyat ve tedavi raporlarına göre değerlendirmesine bağlıdır.

    "mesela mr çektırmıştın belımde ufak 3 fıtık var, ileride bır amelıyat olsam bunuda kapmayacaktır,"

    Hastalık teşhis edildiği için muaf tutulacaktır.

    "varikosel teşhisi aldım, ileride testis kanseri olsam bunuda karşılamazlar buyuk ihtimal"

    Varikoselle kanserin bağlantısı konusunda bilgim olmadığı için bu sorunuza cevap veremeyeceğim. Ama varikoselle ilgili tüm tetkik ve tedaviler kapsam dışında olur.

    Sağlık sigortalarında, hastalıklar ortaya çıkmadan poliçeye başlamak ve devam ettirmek önemlidir. Ama hastalıklar yaşanmaya başladıktan sonra da sigortanın neleri kapsamadığından ziyade, neleri kapsadığını düşünmek ve ilerde çok daha farklı hastalıkların yaşanabileceğini değerlendirerek, sağlık sigortalarını incelemek daha uygun olabileceği kanaatindeyiz.

    Sağlıklı günler dileriz.





  • Biz Bize Sigorta kullanıcısına yanıt

    Sikayetvar sitesinde bir doktor tss ile alakali sikayetde bulunmus. Cocugunu ibs icin dr a goturmus ve sonraki sene police yenilemede sindirim sistemi rahatsizliklarini kapsam disi birakmis. Yani tss alani aldatmaca bir sistem gibi gorunmektedir. Ben 44 yasindayim bir cok test yaptirdim, gecmise donuk bu test sonuclarinda teshis almamis olsam bile ilerideki bir teshisde %100 eminim kapsam disi birakilacagim.

  • social kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Poliçe yapılırken; mevcut sağlık durumu hakkında sigorta şirketine net bilgi verilmediği, poliçe özel şartları açıklanmadığı durumlarda memnuniyetsizlik yaşanabilmektedir.

    Geçmişte yaptırmış olduğunuz testlerle ilgili olarak sağlık harcamalarının tamamına muafiyet uygulanacağını sanmıyorum. Gerekli görülen rahatsızlıklarla ilgili olarak önceden yaptırmış olduğunuz tetkik ve test sonuçları sizden talep edilerek, durum değerlendirilir.

    Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sisteminin, aldatmaca bir sistem olarak görmeniz, sizin takdirinizdir. Sağlıklı günler dileriz.

    Saygılarımızla

  • Merhaba,


    Özel sağlık sigortası başvurusu yapmak istiyorum ancak öğrenmek istediğim bir konu var. 1 sene önce yüzümdeki bir rahatsızlık sebebiyle bir devlet hastanesine muayeneye gittim. E-nabız'dan bu muayeneyi kontrol ettiğimde tanı kısmı boş gözüküyor herhangi birşey yazmıyor ancak tıklayıp açtığımda ön tanı bilgisi girilmiş Seboreik Dermatit olarak. Özel sağlık sigortası yaptırıp anlaşmalı bir hastaneye yine aynı şikayet ile gitsem tedavim sigorta kapsamında sağlanabilir mi bu mümkün müdür? Sadece ön tanı girilmiş olması sigorta kapsamı dışı kalmama sebep olur mu?


    Cevap için şimdiden teşekkürler.


    İyi çalışmalar.

  • Merhabalar,

    Aynı şikayetle sağlık kuruluşuna müracaat ettiğinizde, sigorta şirketi ön tanının konduğu tarihte hastanede uygulanan tetkik, teşhis ve tedaviye yönelik işlemlerin sonuç ve raporlarını sizden talep edebilir.

    Bunun sonucunda ödeme yapılıp yapılmayacağını karar verilir.

    Sağlıklı günler dileriz.

  • Merhaba,


    Hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler. Sigorta firması ile satın alım öncesi bu konunun istişare edilmesi, kontrolünün sağlanması ve buna göre sigortayı satın alıp almayacağıma karar vermem mümkün müdür?Öncesinde satın almam gerekmesi gibi bir şart sunulur mu?


    Teşekkürler, iyi çalışmalar.

  • BoSsnak kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Sigorta başvuru işlemleri sırasında, tanzim edilecek olan başvuru formunda, durumunuzu belirterek, elinizdeki tetkik ve raporları sigorta şirketine iletebilirsiniz. Sigorta şirketinizi başvurunuzu değerlendirerek, tarafınıza nihai teklifini sunacaktır. Bu teklifte, özel şartlarda belirtilen durumlar dışında size özel olarak muafiyet uygulanıp, uygulanmayacağı belirtilecektir.

    İyi günler dileriz.

  • Tamamlayıcı sağlık sigortası olarak en sorunsuz şirket hangisidir.

    Çeşitli yorumlardan okuduğum kadarıyla bazı şirketlere ulaşmak bile sorun oluyormuş.

    O yüzden sorunsuz, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan şirket önerileriniz varmıdır?

  • kartal K kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Acentesi olduğumuz şirketler hakkında yorum yapmamız gerekirse, Allianz, Anadolu ve Axa sistemleri ve ulaşılabilirlikleri konusunda en iyi şirketlerdendir.

  • Allianz doğum paketi neleri kapsıyor acaba. Doğumun olacağı seneden 1 sene önce başlanması gerekiyor anladığım kadarıyla

  • dropby23 D kullanıcısına yanıt

    Benim onerim Anadolu Sigorta Dogum paketli TSS.

    Gecen sene yaptirdigimda Tek sarti police yapildiginda sigortali hamile olmamali. Bu sart degismisse diger sigortalarida arastirmaniz gerekecek.

    Ayrica doktorunuzun hastanesi TSS kapsaminda mi once bunada bakmanizi tavsiye ederim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quu -- 16 Şubat 2022; 1:34:19 >
  • dropby23 D kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) kapsamında doğum teminatı satın alabilmeniz için ilk şart, gebeliğin gerçekleşmemiş olmasıdır.

    Allianz'da satın aldığınız doğum teminatının kullanılabilmesi için 12 ay bekleme süresi şartı bulunmaktadır. İlk sene doğum teminatlı poliçe satın almalı, ikinci yıl poliçeyi doğum teminatlı olarak yenilemelisiniz.

    Doğum teminatının kapsamında 10 adet gebelik rutin kontrolleri ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Birçok şirketten farklı olarak TSS kapsamında yer alan 10 adet ayakta tedavi hakkınıza ek olarak 10 adet gebelik rutin kontrol hakkı verilmektedir.

    Sağlıklı günler dileriz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.