Şimdi Ara

ÖZEL SPOR ALETİ YAPTIRMAK İSTİYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir spor aleti almak istiyorum. Göğüs, kol, omuz ve bacak hareketleri yapılabiliyor bunda. Sehpa eğimli bir sehpa, bunu özellikle istiyorum çünkü dik tutarak omuz, çeşitli açıları kullnarak ise üst ve alt göğüs çalıştırabiliyorum. Ama bu sehpada sırtı, yani kanatları çalıştırabileceğim mekanizma yok. Ancak dubelllar ile bunu yapabiliyorum. Ben bu işi çekmeli istiyorum. İlk resim bu alete ait.

İkinci resimde ise kanatta çalışabileceğim çekmeli bir model var. Fakat bunda sehpa dik konuma kalmıyor, aşağı konumuna da eğilmiyor. Bu ikisinin karışımı sehpa nerde bulabilir ya da yaptırabilirim? Böyle bir şansım var mı? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 23 Eylül 2007; 2:33:25 >

• senin istediğin şekil aleti geçen sene kaynak yaptırmışlardı orjinalini yurt dışında bulmuşlar para vermediler sende kaynak yaptır
  • arkadaşım senin yaşadınğın sorunu noktası virgilüne yaşadım ve çok araştırdım.
    kanat hareketlerini damble a bırakarak MARCY-698 sehpayı aldım.(265YTL) gayet memnunum
    sağlam sehpa.

adres:
    www.finspor.com

burdan sehpalar bölümüne gir.evde yerim,cebimde param var diyosan ağırlık çalışma merkezleri var
    onlarada göz at.

ayrıca 1. resimdeki sağlam gözüküyor ama 2ci resimdekini kipada gözlerimle gördüm.o sehpada 100 kilo
    ve üstü benchpress giremessin.malzeme iyi değil dandik ve alet dengesiz.

yaptırma işini sanayi sitelerinde demircilere sordum yanaşmıyorlar(izmirde) ama istanbulda isen şansın daha fazla olabilir.ama elinde resim plan ölçü ile falan gitmen lazım.

danışmak istediğin noktalarda yardımcı olurum.

• quote:

Orjinalden alıntı: The_Wind

senin istediğin şekil aleti geçen sene kaynak yaptırmışlardı orjinalini yurt dışında bulmuşlar para vermediler sende kaynak yaptır

Arkadaşın da dediği gibi kaynak yaptırmak için elinde Projenle gitmen lâzım. Ya da bu işten anlayan bir kaynakçı. Cevap için teşekkür ederim yine de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeverS@yNever

arkadaşım senin yaşadınğın sorunu noktası virgilüne yaşadım ve çok araştırdım.
    kanat hareketlerini damble a bırakarak MARCY-698 sehpayı aldım.(265YTL) gayet memnunum
    sağlam sehpa.

adres:
    www.finspor.com

burdan sehpalar bölümüne gir.evde yerim,cebimde param var diyosan ağırlık çalışma merkezleri var
    onlarada göz at.

ayrıca 1. resimdeki sağlam gözüküyor ama 2ci resimdekini kipada gözlerimle gördüm.o sehpada 100 kilo
    ve üstü benchpress giremessin.malzeme iyi değil dandik ve alet dengesiz.

yaptırma işini sanayi sitelerinde demircilere sordum yanaşmıyorlar(izmirde) ama istanbulda isen şansın daha fazla olabilir.ama elinde resim plan ölçü ile falan gitmen lazım.

danışmak istediğin noktalarda yardımcı olurum.

Senin sehpana baktım. Memnun olduğunu söylüyorsun. Yalnız ben ilk sayfada sanırım istediğim gibi bir sehpa var. Tek eksiği yanılmıyorsam dik durumda durmaması. Ne düşünüyorsun bu alet için?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 23 Eylül 2007; 14:54:35 >

• valla şöyle söyliyim.
    finspor ciddi bir firma.mail falan atınca cevap veriyolar.aldığım ürün kaliteli ve kullanışlı.telde sipariş verdim 1 haftada teslim edip 3 gün sonra kurmak için elemanda gönderdiler.kredi kartı mail-order ile ödeme yaptım sorun yaşamadım.... vs.
    anlayacağın firma sağlam

ama ürünü görmediğim için(ve ben görmeden alış veriş yapmadığımdan) almadan önce ürünü kesin gör derim.
    sehpaların saç profil KALINLIKLARI önemli dikkat et!ürün açıklamasında profil genişliğinden bahsetmişler.
    benimkinin açıklamasında da yoktu ben ürünü gördümde aldım.

kullanışlılığı konusunda ise:
    evet senin sehpa dik (90 derece) konumunu almaz.bu durumdada oturarak neckperss (omuz) çalışamazsın.
    kanat - omuz arasında seçim yapıp kanat önemli diyosan bunu alman daha iyi olur.
    ama ikisininde alternatif (sehpadan bağımsız) hareketleri var.sağlam omuz yapman için neckpress şart.
    ayakta sırtını dayamadan omuz fazla yapamazsın.ayakta kaldırabileceğin kilo sınırlı ve sakatlanma riski yüksek bilgine.

senin için nereyi çalıştırmak daha önemliyse ona göre seçimini yap derim..
    omuz dışında hemen hemen bütün isteklerine cevap verecek bir ürün gibi gözüküyor alet.ha birde cihaz ebat bilgilerinden evde yerleştireceğin yeri gözden geçir.
    son olarak ürünün yanında kilo vermiyolar Allahın demirine de bir miktar para bayılmak zorunda kalacan hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverS@yNever -- 23 Eylül 2007; 16:44:59 >

• Verdiğin değerli bilgiler için çok teşekür ederim. Gerçekten çok önemli bilgiler. Omuzlar benim için daha önemli, bu yüzden diğer modele yöneleceğim. Çünkü kanatlısında alırsam dediğin gibi birde ağırlara para vermek zorunda kalcağım iyice masraf olacak. Kafam karıştı zaten iyice, kanattan vazgeçiyorum. Tekrar teşekkürler dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim.

bu konuda danışmak istediğin noktalar olursa her zaman beklerim.

elinde yeterli ağırlık varsa alacağın ürünün barına takıp çalışabilirsin ama ürünlerin hicbirinde ağırlık gelmiyo malesef onuda belirteyim.
    Ha makaralının (kanat için düşündüğün modelin) makara ipinin ucuna takacağın kilolar, barlarda ve damble larda kullandığın yuvarlak ağırlıklar gibi olmayacağından, yuvarlak ağırlıklar dışında 1de dikdörtgen ağırlıklar için ek masraf çıkacak o konuda haklısın.

yani ürünü alırken hiçbir türlü ağırlık bekleme 10 kilo bile eşantiyon göndermiyolar resimde ne görürsen o.

kanatdan vazgeçmen onun alternatif (sehpasız) hareketleri daha kolay olduğundan benimde tavsiyemdir.

dikkat edersen o şekilde yönlendirmeye çalıştım seni zaten..
    kanadı tamamen boşlama ama ha! oda lazım lakin abartmaya gerek yok.kanatlanıp uçcak değilizya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverS@yNever -- 23 Eylül 2007; 17:51:34 >

• Evet, çok mantıklı bir yönlendirme oldu. Benim de kafama yattı. Dediğin gibi kanat için özel ağırlıklar lâzım, kalıpları farklı. Omuzlar benim için çok daha önemli. Zirâ sırtım zaten geniş, amacım sırtı formda tutmak ve kas ayrıntılarını çıkarmak. Daha da genişletmek değil. Bu anlamda beni dambıllar idare edeceklerdir.
  • bencede o kadar para vermene gerek yok. senin yerinde olsam bi tane bencg sehpası alırım bi tane düz uzun bar. kaç kiloyla çalışcaksam o kadar da ağırlık. 2 tane de ayarlı dumbell. bacak hariç her bölgeyi geliştirirsin.
  • Dumbell setim zaten var. Ama olay tek bench'te bitmiyor. Omuz nasıl çalışacaksın. Üst göğüs, alt göğüs nasıl çalışacaksın? Tek çeşit hareketle olmaz ki bunlar...
  • hepsi olur yeterki hareketleri öğren. omuz zaten dumbella çalışılır yana açış öne açış, pressleme. üst alt göğüs içinde bench i yukarı aşşağı yatırcaksın ayarlı oluyo onlarda.
  • Biz de farklı birşey söylemiyoruzki. Eğim ayarlı Bench işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.