Şimdi Ara

özel plakalarla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün sıfır honda civic premium manuel almaya karar verdik araştırdık ettik ve yarın artık kapora bırakmaya gideceğim sizlere sorum özel plakaların fiyatları ne durumdadır
    örn. 34 AB 742 - 34 CD 6245 yanı sadece ortadaki 2 harf özel olacak sağındaki 3 yada 4 rakkam önemsiz.



  • Adamlarla arayı yapabilirseniz ücret almıyorlar. Listeden bakıyorsunuz plakalara. Eğer listede istediğiniz plaka varsa ücret talep etmiyorlar. Eğer yoksa orasını bilemem
  • konuştuk bu seriler GK olur dediler bizde üstelemedik o an ama eğer mantıklı bir ücreti varsa düşünülebilir dedik sonradan :)
  • @rascasse

    plaka işlerini bayi yapacağı için bayinin anlaşmalı olduğu takipçiye işi bırakma (dolayısıyla bayiye bırakma işi)

    kendisine en yakın trafik ten alınıyor, orada da sıradaki plaka hangisi ise o geliyor.

    ben de EN plaka istedim ve pendikte buldum. pendikteki trafikte sıradan verildiği bilgisini aldım (1 yıl önce)

    sonra bayimi aradım (marmara honda-avcılar) kendimin plaka aldığını, takipçiyi beklediklerini, gidip oradan EN plaka almaları gerektiğini bildirdim.

    takipçi avcılardan pendik trafiğe gidip plakamı aldı geldi.

    bu şekilde işliyor işler
  • teşekkürler ilk önce peki bulamama gibi bi ihtimali de düşünürsek trafik bizden özel plaka için para istermi?yada bulunsa bile özel plaka için para isteme olasılıgı varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rascasse*

    teşekkürler ilk önce peki bulamama gibi bi ihtimali de düşünürsek trafik bizden özel plaka için para istermi?yada bulunsa bile özel plaka için para isteme olasılıgı varmı?


    Ben yok diye biliyorum. 3-4 ay önce bizim bi komşu sıfır araba aldı. Plakayı da kendi seçti. Hiç bir ücrette bulunmadı.

    Ayrıca özel plaka bu tür plakalar değil ( Tabi kendinize göre özeldir orası ayrı ). Keşke ben de 34 ART 08 veya 34 ALY 08 veyaa veyaa 34 CAN 08 Hatta ve hattaa 34 ACG 08 i alabilsem.




  • bu arada bi arkadaşımdan 34 CN 234 gibi plaka alınmıyorumuş onu öğrendim yanı C ile başlarsa yanına 3 harf gelmek zorundaymış
    55. madde uyarınca beyaz zemin üzerine yeşil renkte CA ile CZ arasında kalan harf grubu ya da beyaz zemin üzerine mavi B harf grubu; Gümrük Kanunu 9. md. Gereğince yurdumuzda bulunan diplomatik, konsolosluk ve uluslararası kuruluş temsilcilikleri ve bunların diplomatik ve konsüler statüye haiz mensupları ile bu temsilciliklerin idari-teknik personel statüsüne haiz mensuplarının taşıtlarına verilmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gri pasaport ile ilgili
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ille de ben bu plakayı istiyorum diye diretirsen hazır elime düşmüşken ne koparırsam kardır diye düşündürtmemek lazım.. ;)
  • 2 harfli C ile başlayan plaka alınamaz.
    harf bölümün başında ve sonunda O harfi olamaz
    yasadışı örgüt ismi, hakaret içeren vsvs plakalar alınamaz.
  • zaten CN tarzında 2 harf li C ile başlayan plaka alınmıyorumuş pek bi anlamı kalmadı artık :)
  • bu arada 41.000TL honda civic premium manuel için uygun fiyatmı sizce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascasse* -- 21 Şubat 2010; 20:24:18 >
  • XX UB 851
    XX UGR 851
    XX UG 851

    Bu 3lüden birini istiyorum umarım araba aldığım gün bulurum
  • artık ikametgaha göre alınıyor bende düzcede oturuyorum istediğim plaka istabuldan alacaktım fakat artık t.c. den girince adres neresi ise oranın plaksını veriyorlar

    yalnızca bir şekilde alabilirsiniz ikametgahta bulunan ikinci adres kısmında istediğiniz yerin adresi yazacak

    ama bu prosedür istanbul içinde nasıl işler bilemiyorum pendikte oturan biri gazi osmanpaşa plakası alabilirmi bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.