Şimdi Ara

Özel olmadığını anladığın o an

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12-13 yaşlarına kadar aileler öğretmenler tarafından hep çok zekiymişiz kimse bizim kadar iyi değilmiş gibi poh pohlanırız ama en acı şey sizin öbür insanlardan farklı olmadığınızı anladığınız andır. Aslında bu normal bişey ama küçüklükten beri öyle bir empoze etmişler ki bu hale düşüyor her türk genci. (İstisnalar kaideyi bozmaz.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin diger mesajlarindan biliyorum sen suan 15 yasindasin zaten

• En baştan kendinin farkında olup sürekli kontrollü bir insan olursan böyle garip sıkıntılar ile yüzleşmezsin.

Kontrollü olacaksın. Kendini eğiteceksin. Beklentilerin her zaman en düşük seviyede olacak. Her zaman en olumsuz sonuç gelecekmiş gibi hazırlanacaksın.

Böyle olduğu zaman her duruma hazırlıklı ve üzülmeyen biri olursun.

Diğer türlü başkalarının size karşı davranışlarına göre kendi hal ve hareketlerinizi şekillendirirseniz karakteriniz geç oturur ve mutsuz bir hayatınız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 24 Eylül 2015; 14:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Senin diger mesajlarindan biliyorum sen suan 15 yasindasin zaten

16 yaşındayım her şeyin farkındayım hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

En baştan kendinin farkında olup sürekli kontrollü bir insan olursan böyle garip sıkıntılar ile yüzleşmezsin.

Kontrollü olacaksın. Kendini eğiteceksin. Beklentilerin her zaman en düşük seviyede olacak. Her zaman en olumsuz sonuç gelecekmiş gibi hazırlanacaksın.

Diğer türlü başkalarının size karşı davranışlarına göre kendi hal ve hareketlerinizi şekillendirirseniz karakteriniz geç oturur ve mutsuz bir hayatınız olur.

12-13 yaşında nasıl kontrollü olabilir ki birisi, kıyafetlerini dahi annen baban alırken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    3 senede her seyin farkına varmış

• çok güzel zıplıyor çok güzel hayat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş.
  • 12 yaşındayım zekiyim ve her şeyin farkındayım

edit: ve tabikide özelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 24 Eylül 2015; 14:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

En baştan kendinin farkında olup sürekli kontrollü bir insan olursan böyle garip sıkıntılar ile yüzleşmezsin.

12-13 yaşında nasıl kontrollü olabilir ki birisi, kıyafetlerini dahi annen baban alırken?

Aile ile alakalı sanırım. Mesela benim ailemde en ufak zamanlarımdan beri yetişkin gibi davranmam beklenirdi. Buna karışık bir söz söylediğim zaman aile içindeki yetişkinler gibi dikkate alınırdı.

Mesela lise zamanlarında orta okulda vs. çocuklar şebeklik yaparlar. Ben yetiştiriliş tarzımdan dolayı onların yerine utanırdım. Sürekli kontrollü sürekli ağır başlı sürekli ciddi. Bence karakterli prensip sahibi bir birey yetiştirmenin temelinde bu adımlar yatıyor.

• Ben cidden o yaşlarda o çok zekiydim Okuma yazmayı tek başıma öğrenip 1.sınıfı okumadan 2. sınıftan başlamıştım okula.Hele hele matematiğim baya ileri düzeydeydi ilkokulda ortaokul sorularını çok rahat çözüyordum çevremdekilerde farkındaydı farklı olduğumun.Ama özellikle orta okuldan sonra pc bağımlısı haline geldim ve eski zekam yok diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.