Şimdi Ara

Ozel mi Devlet mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oglum seneye 5.sinifa baslayacak,ozel okulami yoksa devletemi gondereyim diye karmasa icindeyim.Genclerden once devlet sonra ozele gecenler neler diyebilir merak ediyorum.Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlkokulda 8 sene ozel okuldaydim lisede devlete gectim.

Yabanci dil egitimi haric bir farki yok.

Devlet okullarinda harbi yabanci dil diye birsey yok.Devlet okulunda ingilizce gorupte kimse ben ingikizce biliyom demesin.

Ben liseye ilk gectigim zaman ingikizceyi anadilim gibi konusaailiyordum .Ama benimle ayni yasta olup daha ingilizce kelimeleri duzgun sogleyemeyip kelimeleri yazildigi gibi okuyan ve grammardan bir haber insanlari gorunce epey sasirmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 3 Mart 2017; 0:26:49 >
  • İlkokul ortaokul için özele para vermeye değmez. Belki teog zamaninda göndermenin yarari olur. Onun disinda gereksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tskler.

Yabanci dil tabikide cok onemli bir faktor birde devletde siniflar cok kalabalik,ozele gidipte sikayetvar sitesinde cok sikayet edilen okul var paramizla rezilmi olacagiz diye de dusunmuyor degilim.Rahat rahat ozele gonderecek durumda da degilim,ortalama 18bin gibi bir rakamdan bahsediliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.