Selamlar ; Destek üzerinden'de yazdım ama 2 gündür geri dönüş olmadı ve belki süreci hızlandırabilir düşüncesiyle buraya yazıyorum. 3 yıl sonra forum üzerinden özel mesaj / pm göndermeye çalıştığımda "Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz." mesajı alıyorum,durum hakkında yardımcı olma şansınız var mı lütfen ? |
Özel Mesaj / PM atamama durumu hakkında
-
-
Son mesaj tarihiniz 7 yıl önce yani bahsettiğiniz gibi 3 yıl değil. Bu sebeple özel mesaj gönderemezsiniz. Forum destekten dönüş beklemelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ağustos 2024; 15:40:19 > -
Cep telefonu kayıtlı olmayanlar da özel mesaj atamıyor. Maalesef...
@XpressMusic34 mesaj kullanımı kapanabiliyor mu ? Ne kadar zamanda ?
-
Ne kadar süredir giriş yapmayan hesapların özel mesajı kapanıyor net tarih bilgisi veremiyorum maalesef hocam bu konuda detaylı bilgiyi @powerstorm hocamız paylaşabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ağustos 2024; 21:1:41 > -
Ben de özel mesaj atamıyorum ve 3 gündür hiçbir yöneticiniz ilgilenmiyor. Neden ilgilenmiyorsunuz bu kadar zor olan nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel mesaj atamama sorunumuzla ilgilenir misiniz? Forum desteğiniz 3 gündür ilgilenmiyor. @powerstorm
3 gün öncesinde son mesaj tarihiniz 4 yıl önce. Gsm onayınız var mı? Eğer var ise bu konu ile ilgili şuradan kayıt açabilirsiniz
https://forum.donanimhaber.com/destek
Gerekli inceleme yapılıp size dönüş yapılacaktır
-
Evet GSM onayım var. Destekten kayıt açalı bugün itibariyle 3 gün oldu. Kimse ilgilenmedi o yüzden belirtiyorum. Neden bu sorunla ilgilenilmiyor bu kadar zor olan nedir cidden anlamıyorum.
En kısa sürede dönüş olacaktır hocam. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için özürlerimi iletiyorum.
Aynı durumu ben de yaşıyorum destekten geri dönüş yok. Yardımcı olabilir misiniz . Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quichotte -- 3 Eylül 2024; 15:17:22 > -
Desteğe ne zaman yazmıştınız hocam?
-
3 gün oldu. Bugün destek kısmından geri dönüş yapıldı teşekkür ederim ilginiz için iyi çalışmalar.
-
Ben de aynı problemi yaşıyorum ve acil geri dönüş yapmam gerekiyor.İlgilenebilir misiniz teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X