Şimdi Ara

Özel Mesaj / PM atamama durumu hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Destek üzerinden'de yazdım ama 2 gündür geri dönüş olmadı ve belki süreci hızlandırabilir düşüncesiyle buraya yazıyorum.

3 yıl sonra forum üzerinden özel mesaj / pm göndermeye çalıştığımda "Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz." mesajı alıyorum,durum hakkında yardımcı olma şansınız var mı lütfen ?

Özel Mesaj / PM atamama durumu hakkında

@ugur7seven @Nat Alianovna

• Son mesaj tarihiniz 7 yıl önce yani bahsettiğiniz gibi 3 yıl değil. Bu sebeple özel mesaj gönderemezsiniz. Forum destekten dönüş beklemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ağustos 2024; 15:40:19 >
  • Cep telefonu kayıtlı olmayanlar da özel mesaj atamıyor. Maalesef...

@XpressMusic34 mesaj kullanımı kapanabiliyor mu ? Ne kadar zamanda ?

• @karafetva

Ne kadar süredir giriş yapmayan hesapların özel mesajı kapanıyor net tarih bilgisi veremiyorum maalesef hocam bu konuda detaylı bilgiyi @powerstorm hocamız paylaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ağustos 2024; 21:1:41 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Ben de özel mesaj atamıyorum ve 3 gündür hiçbir yöneticiniz ilgilenmiyor. Neden ilgilenmiyorsunuz bu kadar zor olan nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel mesaj atamama sorunumuzla ilgilenir misiniz? Forum desteğiniz 3 gündür ilgilenmiyor. @powerstorm

• MambaVino kullanıcısına yanıt

3 gün öncesinde son mesaj tarihiniz 4 yıl önce. Gsm onayınız var mı? Eğer var ise bu konu ile ilgili şuradan kayıt açabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/destek

Gerekli inceleme yapılıp size dönüş yapılacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaj Gönderme Sorunu.
    9 yıl önce açıldı
    Özel Mesaj Gönderme Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Özel mesaj
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Evet GSM onayım var. Destekten kayıt açalı bugün itibariyle 3 gün oldu. Kimse ilgilenmedi o yüzden belirtiyorum. Neden bu sorunla ilgilenilmiyor bu kadar zor olan nedir cidden anlamıyorum.

• En kısa sürede dönüş olacaktır hocam. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için özürlerimi iletiyorum.

Aynı durumu ben de yaşıyorum destekten geri dönüş yok. Yardımcı olabilir misiniz . Teşekkürler.

@XpressMusic34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quichotte -- 3 Eylül 2024; 15:17:22 >
  • Quichotte kullanıcısına yanıt

Desteğe ne zaman yazmıştınız hocam?

• 3 gün oldu. Bugün destek kısmından geri dönüş yapıldı teşekkür ederim ilginiz için iyi çalışmalar.

• Ben de aynı problemi yaşıyorum ve acil geri dönüş yapmam gerekiyor.İlgilenebilir misiniz teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.