Şimdi Ara

ÖZEL HUKUK SIRALAMALARINA NE OLDU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce arkadaşım ile konuştum kendisi %50 burslu Bilgi Hukuk kazandı. Geçen sene 19k ile kapatan yer 21k gerileyip 40k ya kadar alım yapmış. Devletlerdeki bu artışa nazaran özeller de neden böyle bir gerileme oldu ?

• bu sene okul açılmayacağını düşündükleri 1 sene online eğitim için para vermek istemediler
  • hipponax H kullanıcısına yanıt
    Mantıklı fakat 21k özel de olsa çok büyük bir oynama bence hocam.
  • Ozyegin 35 40 olan kontejanını 150ye cikarmisti sanırım. Bilgide de boyle bir artis olmus olabilir.
  • özel hukuka bir şey olmadı sizin apartmana iki derslik bir de bölüm başkanı koyalım özel hukuk oluyor zaten millet akıllandı
  • Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    Ahahhahah hocam biraz fazla acımasızca değil mi be :D
  • Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    hocam bilkent, tobb, yeditepe, başakşehir, bilgi, özyeğin dediğiniz üniversiteler çoğu devlet üniversitesinden daha iyi ?
  • Exatlon21 kullanıcısına yanıt
    hocam kontenjan artışı da olabilir bu sene %25 ler kaldırılacaktı ondan olabilir yahut ekonomi malum bundan dolayı da olabilir
  • İnsanlar akıllanmış.İş garantisi olmayan bir bölüme para yatırmak çok iyi bir fikir değil.
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Özyeğin 30 olan kontenjanını 150 ye çıkarmış. Az önce baktım bende şok oldum bu nasıl bir kontenjan tek başına bölümü bir Üniversite yapmışlar resmen.
    Herhalde ucretliyi azaltıp %25i kapadılar ondandir.
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    %99 Bundan zaten hocam. Başka akla mantığa yatan bir şey göremiyorum.
    Hocam geçen seneye kadar mimarlık ve hukuk aynı binadaydı.Mimarlık yeni binasına taşınınca bütün bina hukuk bölümüne kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.