Arkadaşlar Çarşamba Fizik sınavım var. Hoca örnek sorular yazdırdı bugün. İçlerinde formülle yapılan matematiksel işlem soruları vardı. Ders kitabında bu formüller bulunmuyor. Ayrıca müfredatı incelediğimde matematiksel işlemlere girilmez yazıyor. Eğer sınavda sorarlarsa yapabileceğim bir şey var mı?
Eğitim bakanlığına şikayet etme hakkın var. Sonuçta bu senin ortalamanı etkileyecek ve o ortalama da senin yerleşme puanını etkileyecek. Bakanlığın sorumlu tutmadığı bir şeyden sorumlu tutmak demek kendini bakanlıktan üstün görmek demek. Bu yüzden o soru gelir de yapamazsan ve puanın düşerse şikayet edebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: alinmamiskullaniciadi
Eğitim bakanlığına şikayet etme hakkın var. Sonuçta bu senin ortalamanı etkileyecek ve o ortalama da senin yerleşme puanını etkileyecek. Bakanlığın sorumlu tutmadığı bir şeyden sorumlu tutmak demek kendini bakanlıktan üstün görmek demek. Bu yüzden o soru gelir de yapamazsan ve puanın düşerse şikayet edebilirsin.
İnternete baktığımda böyle bir olay yaşayanı görmedim hiç. Şikayet etsem bile hızlı sonuçlanır mı acaba? 2 hafta sonra 2. sınavlara gireceğiz. Mayıs başında bitecek. 1-2 hafta içinde çözeceklerse çok iyi olur
Hocam fen lisesind 12.sınıfım. İlk dönem 2. yazılımız da 4 soru bu göreliuzunluk ve görelizamandandı ki bence kolay sorular formülden direk çöz müfredatta yok ama yazılı notun artmış olur