Şimdi Ara

Özel dişçi fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 lik dişim daha önce dolgu yapılmıştı 1 ay önce kırıldı ağrı filan olmadı fakat dün gece öyle bir başladı ki yerden yere attım kendimi hastaneye acile götürdüler iğne filan şuan kendime gelebildim her neyse acilde bi doktor dişe baktı bunun kırılan yerine diş eti dolmuş cerrahi diş çekimi gerekir çapaya gitmen lazım dedi fakat çapadan randevu alıp bu işi halletmem imkansız ayrıca iltihap yapmış dişim tahminimce 1 hafta antibiyotik ve ağrı kesici kullanıcam kısacası özel diş hekimine gitmek istiyorum fakat fiyatlar nedir ne değildir hiçbir fikrim yok internetten araştırdım biraz en son 2007 nin fiyatları var ona göre durumumu ayarlamak istiyorum muayene ve cerrahi diş çekimi fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• dişçiden dişçiye değişir. Bi senin 20lik diş sanırım. Uğraştırır o da.normal diş gibi olmaz. Tahminim 100-150 tutabilir. Telefonla sor bi kaç dişçiye

Ama sen parasından önce iyi bi dişçi bulmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 27 Haziran 2011; 7:41:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.