< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Özel ders piyasası nasıl

-
-
İyi gözüküyor.
TMOZ grubunda en aşağı 200 TL gördüm ben de. Bir postta yorumlara ücretleri yazmışlardı.
Daha uygun fiyata da bulursun elbet ama hocanın ne kadar iyi olduğu da önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 21 Ağustos 2022; 17:40:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mat 400 gitmiş arkadaş geçen
-
aylık kaç saat hocam
-
Mis gibi. Eğer verme kabiliyetiniz varsa kesinlikle verin. Çok paralar dönüyor. Artık insanlar ilkokula başlamış bebeye mattan özel ders aldırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achilles102030 -- 21 Ağustos 2022; 18:18:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam şöyle 100 liraya bulsam kaçırmam da küçük bi ilçedeyim pek seçenek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 2 kişiye veriyorum 6-7. sınıf saati 100 den İzmirde öğrenci bulursam 150 yapacağım 2 yıldır da veriyorum öğrenciyken yapılacak en iyi iş bence
-
Bu arada kunduz kullanacak olan varsa indirim kodu paylaşabilirim yazabilirsiniz özelden
-
Nasıl verebiliyoruz ya benim de veresim var ama kim alır ki üni öğrencisinden. Bölümüm matematik falan da değil
200se ucuz
Niye almasın ki hocam kendi adıma konuşursam lisedeki matematik hocalarımla aynı sınava girsem benden düşük yapacaklar var veya hiçbir anlatma becerisi olmayanlar da var.
Zor soru görünce çözemeyip gereksiz bulan bi dersane hocasından iyi matematik bilginiz varsa verebilirsiniz bence tabi iletşiminiz de iyiyse
-
İletisimim fena değil ama gerekirse bülbül gibi şakırdarım
Neyse üniye bir geçeyim de bu işlerin peşine düşerim
Annem öğretmen saati 250 günde ortalama 2 3 öğremci oluyor yıl içinde yani piyasa baya iyi
200 çok iyi geçen sene fizikçinin biri 350 istedi vermedim
ne kadar kazanıyorsunuz bu işten? aylık veya haftalık mesela?
-
Haftalık 600 genelde bazen ek ders oluyor her gün 1 saat Çarşamba 2 saat ders veriyorum
Bir öğrenci için iyi para. Yks de kaç k yaptınız?
Tyt 12k
Sayısal 17k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk alman üniversitesi yorumları
- dhmi memur maaşları
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- tyt biyoloji kaç günde biter
- açıköğretim psikoloji var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X