Şimdi Ara

ÖZDİLEKTEYİM (COLUMBİA AYAKKABI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
15.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

hocam daha markanın ismini doğru yazmıyorsunuz sonra da sahte diyorsunuz. colombia ne ki

Alıntıları Göster
    nort face karıştırdım Colombia çöp zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes istediğini alır. niye başkasının tercihi rahatsız ediyo anlamak güç. ben columbia sevıyorum kımi bağlar. yds yı cok begenıyosan sende onu giy.

• Troller buraya da dadanmış 😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Arkadaşlar columbia o kadar kaliteli bir marka değil isme para vermeyin.Tabi para yine sizin istediğinizi yapın.
    Normalde öyle ama ülkemiz için maalesef öyle değil.

Boyner vb çoğu magazadaki the north face ürünlere bakarsanız Türkiye de üretilmiş ve sıradan kumaşlar.

Columbia nin çoğu ürünü hala ithal ve Sun project vb özelliklerde .

Magazaya gidip Her iki markanın ozellikle tişörtlerini incelerseniz anlarsınız.

• ne gasıyonuz alalalaa kendinizi ne sanıyonuz bradd pitt mi alın giyin işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

Normalde öyle ama ülkemiz için maalesef öyle değil.

Boyner vb çoğu magazadaki the north face ürünlere bakarsanız Türkiye de üretilmiş ve sıradan kumaşlar.

Columbia nin çoğu ürünü hala ithal ve Sun project vb özelliklerde .

Magazaya gidip Her iki markanın ozellikle tişörtlerini incelerseniz anlarsınız.

Alıntıları Göster
    The north face yurtdışıdan getirtiyorum oldukça kaliteli türkiyeden hiç almadım ama columbia aldım beğenmedim arada çok fark var.

• Columbia the north face merrel ayakkabı 3 u de var bende ama sorarsan ben columbia derim

• Benim neredeyse bütün outdoor ürünlerim Tayland'da üretilmiş. Hepsinin çakma olduğunu zannetmiyorum. Başka yerden alınan ürüne çakma diyen bütün firmalar nedense hep şişirme fiyattan ürün satanlar. Amazon sayesinde ürünlerin gerçek fiyatlarını öğrendik. Bu arada insanlara sırf sağlam diye taş gibi tabanlı 2 kiloluk ayakkabılar önermeyin. Rahat ayakkabılar giydikten sonra onlar işkence gibi geliyor.
  • sorusoran12 S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene forumdan amazon bakiyesi toplayıp indirime girince almıştım amazondan. 120 180 tl arası idi. Şimdi ise amazondan da alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

The north face yurtdışıdan getirtiyorum oldukça kaliteli türkiyeden hiç almadım ama columbia aldım beğenmedim arada çok fark var.

Alıntıları Göster
    Galiba eskiden İsparta şehrinde üretiliyordu,ama şimdi yok artik...

• Ürünler çakma felan değil ya, insanlara yalan yanlış bilgi vermeyin. Ürünler belirttğim gibi 5-6 senelik eski ürünler, adamlar stok boşaktıo belliki. Zamanında bu ürünleri çok daha uyguna aldım kendi adıma konuşursam. Ayakkabıların 4-5 tanesi var bende ve de 6-7 sene rahat olmuştur alalı. Yani çok eski modeller. Rahat mı soru işareti skechers dan sonra. Ama 5-6 senedir sapasağlam çoğu ve de çok giydim. Zaten bu markaların en sıkıntısı rahat oluosa sağlam olmuo, sağlamsa rahat olmuo. İkisinin auiynı yerde oldupu modelleri çok uçuk pahalı yada balenciaga gibi üst seviye ayakkabılar denenecek. O yüzden sağlam isterseniz alın ama dediğim gibi çok rahat aykkabılar değil

• YDS varken alınmaz ağırlık dersen 592 tekil ağırlığı var çifti 1200 gr eder zaten yds botlarda aşağı yukarı aynı ağırlıkta bir kaç model hariç.
  • Ben bir iki yıl önce aldım buradan bi columbia. Bu zamana kadar 6-7 tane eskitmişimdir. Onlar kadar rahat değil kesinlikle, tip olarak da sahte gibi durmuyor ama. Hala bir şüpheyle bakıyorum ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Columbia outdoor kategorisinde alt sıralarda sadece bizim ulkemizde şekilciler yüzünden bir şey sanılıyor.The north face ile karsılastirilamaz bile.Ayrica turkiyede satılan çogu ürün taylanddan geliyor ve sahte.Şu site sahte satmaz bu site şunu yapmaz kadar saçma düşünce olamaz.
    Duzenleme:Ne alalim derseniz gore texli salomon öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLocke. -- 6 Eylül 2018; 0:40:3 >
  • Her marka ayakkabım var ve outdoor montlarım var neredeyse.

Bana göre Salomon ve The Nort Face'den sonra geliyor Columbia. Özellikle Salomon GTX ayakkabı ve botlar kapı gibiler.

• Fiyatlar uygun alan alsın, geçen sene eşime 722 liraya aldığım mont şimdi 600 lira farklı rengi sadece o yüzden affetmeyin, sömürün

• Gemeo kullanıcısına yanıt
    hocam erzurum gibi soğuk bir memlekette hangi bot ve mont önerirsin? teşekkur ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi sitesinde de var indirimler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.