özder zor olan sınav değil mi zor olan özdebir miydi yoksa
bide bu sınava giren arkadaşlar kaç net yaptınız
Sınav açıklanalı baya oldu hocam. Size sonradan öylesine yaptılar herhalde.
Zor olan özdebirdi bu kolaydı. Benim 141,25 net vardı. Feni bence YGS Seviyesinden biraz daha zorlayıcıydı ama.
31.75 tr
20 sos
22 mat
2.75 fen
ve diş hekimi olmak istiyorum
okul başladığında 80 net yapıyodum şimdi 76,25 yaptım odtü diş garanti
quote:
Orijinalden alıntı: J3englames
31.75 tr
20 sos
22 mat
2.75 fen
Hocam sizin fen de 20 falan olsaydı, bizim geçen seneki bir arkadaşa benzetirdim. Çocuğun netleri fen hariç sizinki gibiydi. Şubatın sonunda az yükselir gibi oldu, 115-120 lere geldi. Sınavda gitmiş matı fulllemiş, feni de 3y yapmış. 4k oldu. Böyle şeyler olabiliyor ümidi kesmeyin bence. Veya bu çocuğun tm versiyonu da olabilirsiniz. Tm'ye geçmeyi düşünebilirsiniz.
fende kimya biyo kasmaya başladım
kimya ve biyoyu yaparım ikisinide fulleme ihtimalim varda fizik bitiriyor beni
özel derslere başladım
haftada 2 mat
2 geo
2 kimya alıyorum
geoyu bu hafta bulup başlayacam
acaba ben biyo kimya geo matı full çalışıp iyice kassam son 10 günde fiziğin basit konularını full özel ders alsam 5 6 fizik yapsam
batırır mıyım kurtulur muyum
kimya biyo geo mat sıkı çalışıp fulle yakın yapabilirim ama ilk 20k için yeterli olur mu ?
hatta ilk 30k ya girip %50 diş kazansam bile olur
quote:
fende kimya biyo kasmaya başladım
kimya ve biyoyu yaparım ikisinide fulleme ihtimalim varda fizik bitiriyor beni
özel derslere başladım
haftada 2 mat
2 geo
2 kimya alıyorum
geoyu bu hafta bulup başlayacam
acaba ben biyo kimya geo matı full çalışıp iyice kassam son 10 günde fiziğin basit konularını full özel ders alsam 5 6 fizik yapsam
batırır mıyım kurtulur muyum
kimya biyo geo mat sıkı çalışıp fulle yakın yapabilirim ama ilk 20k için yeterli olur mu ?
hatta ilk 30k ya girip %50 diş kazansam bile olur
Ygs 2016 sorularına bakmanı öneririm gerçekten baya kolay seviyede.
J3englames
kullanıcısına yanıt
Kimya biyo da yapacagin tek sey kitaptan okuyup sorularini cozmek neden ozel ders aliyosun
Hocam sizin fen de 20 falan olsaydı, bizim geçen seneki bir arkadaşa benzetirdim. Çocuğun netleri fen hariç sizinki gibiydi. Şubatın sonunda az yükselir gibi oldu, 115-120 lere geldi. Sınavda gitmiş matı fulllemiş, feni de 3y yapmış. 4k oldu. Böyle şeyler olabiliyor ümidi kesmeyin bence. Veya bu çocuğun tm versiyonu da olabilirsiniz. Tm'ye geçmeyi düşünebilirsiniz.
Hacı o arkadaş LYS de ne yapmış sen onu söyle hele
lise 1 2 3 de anca lol oynuyodum arkadşlarla temelim yok
ve fizik yapamadığım için bu 2 dersi fullemem lazım
biyodan almıyorum kimyadan alıyorum zaten aşdığım öğretmen 1 saat ücretine 2 saat kalıyor ve 60tl hemde iyi oluyor
biyolojiyi halletmeye başladım mitoz mayoz bitti insanda üreme ve gelişme bugün bitecek sonra kalıtımıda bu hafta bitirecem
geoda hoca iyi oluyor onada haftada 2 şeklinde başlayacam
quote:
Orijinalden alıntı: clinkx
quote:
Orijinalden alıntı: Opethian v2
quote:
31.75 tr
20 sos
22 mat
2.75 fen
Hacı o arkadaş LYS de ne yapmış sen onu söyle hele
13k ya düşürdü hocam. Hak etmemişti çünkü cidden. Kimin hak edip etmediğini belirlemek benim haddim değil ama deneme sonuçları vs. her şey ortadaydı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme