Şimdi Ara

ÖZDEBİR TÜRKİYE GENELİ (1214)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün girdik sınava yorum yapmak istiyorum cevapları bilmiyorum sadece nasıl geçtiğini yazıcam,
    Türkçe ağırdı 2.sınava giren arkadaşlara söyleyeyim bu sınav böyle ne dediği anlaşılamayan paragraflar falan var çözerken yoruyo yani bi de yazıları küçük basım olduğu için dikkatim çok dağıldı türkçede ama nasıl yapmışımdır hiç emin değilim.
    Matematik kolay arkadaşlar gayet 35 yapılabilecek seviyede bir sınav 345lere benziyor hafiften. Güzel 2-3 sorusu vardı zaten bende 3 boş bırakarak çıktım. Diğerleri yapılacak cinsten 2deki mat çok terletmişti bu öyle değil.
    Sosyal çok ağır özellikle coğrafya ful ezber bilgi ve sayısal olduğum için bir çoğu boş kalmasın diye sallayasım geldi ama baya bir yanlış bekliyorum sosyalden 10 civarı genelde hepsini işaretliyorum
    Fen baya kolay diğer sınava göre orada 29 net falandı bu sınav çok rahat 35 net falan olacak cinsten feni kısa da sürüyor zaman almıyor fen güzeldi ösym düzeyindeydi.
    Genel olarak en zorladıkları alan bence türkçe sosyaldi bu sefer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nedense banada turkce kolay mat zor geldi

• leobolt kullanıcısına yanıt
    Türkçeden belki yanlışım az çıkar ama beynim patlayarak çıktım nedense yoruldum anlamakta çok mat güzel geldi 2 dikkat hatam var bariz 3 de boş bıraktım inekli soruyu yaptın mı yaptıysan pm atsana

• Upp girenler yorumlasın

• Türkçe Matematik Fen kolaydı. Fizikte bile yorum soruları var TM'ciyim 30 falan bekliyorum fenden. Sosyal ezberdi. İşime geldi.

• huseycik2 kullanıcısına yanıt
    Fizik ygsde bu kadar kolay gelmez de benim yine de 2 yanlış falan gelecek fizikten basit olunca da kaçıyor dikkatten türkçede dil bilgisi 10 tane çok sorulmuş çok sıkıldım ben sonlardaydı bide paragraf sıktı beni sonra yanlışlarım dilden çıktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90+ Eylül YDS
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.