Şimdi Ara

ÖZDEBİR-TÖDER Sınavları’na Girmek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel manipülasyon ama bende tutmaz. Hayatım YKS değil, hayatıma değer verdiğim için şu anda gündemim YKS. Başka bir yolu olsaydı hedeflerime ulaşmanın, o yolu izlerdim. Sistem insanları sınavda yüksek puan yapmaya mecbur bırakıyorsa, amaca ulaşırken yola katlanmak gerekiyor. Dalga geçmek, küçümsemek vs. hiç umrumda olmaz. Hedef de zaten 5 bin değil, ilk 30. Ülkemizdeki saçma alışkanlıklardan birisi de TM’yi küçümsemek, yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaan_yrd K kullanıcısına yanıt
    Gelmis 10.sinif cocuk konulara bak diyor saka gibi
    Yarin ziyanin veya saraydakinin tepesi atti, dedi ki sistemi degistirdim, 1.basamagi alesle ayni format yapiyorum, 2. basamak da tum siniflardan sorumlusun diyor. Tyt fen/sosyal calisman, tyt zaman yönetimin, yeni nesil soru calisman vs hepsi gidiyor cope. Sozel sayisal mantik geliyor bakiyorsun sadece vs. Bu ülkede ekimde sinav sistemi değişti, yetmedi revize edildi uzerine, bence yeterli bir aciklama oldu bu.
    93 94 ahim sahim bir ortalama degil zaten, tyt bakmak yerine ortalama kasmaniz lazim su an.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayısal ilk 100 yapan birisi bunu söylüyorsa üzücü. Kimseye de ahkâm kestiğim yok. Kimin ahkâm kestiği ortada bence. Sınavın ismi değişiyor ama konular aynı konular.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Evet yine bir yaşla küçümseme vakası daha. Güzel ülkemde gün geçmiyor ki yaşın bir anlamı olduğunu sanan bir insanla daha karşılaşmayayım. Bu tür ani değişimler yaşanıyor, örnekleri var evet ama bahsettiğiniz gibi devrimsel format değişiklikleri olmuyor. Bahsettiğinizin seçim öncesi yaşanması imkansıza yakın. Zaten 2023 Eğitim Vizyonu açıkladı MEB geçtiğimiz senelerde. 2023’e kadar büyük bir değişiklik olması çok da ihtimaller arasında değil. “TYT kasmak” ve 9-10 çalışmak arasında bir fark yok bana göre. Zaten 9-10. sınıf derslerine çalışan bir insan “TYT kasmış” oluyor. Bunu yapan bir insan yazılılarından da iyi notlar alıyor, neden? Çünkü kendi sınıfının derslerine çalışıyor. Ortalamayı nasıl yükseltiyoruz? O senenin konularına çalışarak. Zaten bunu yapan bir insan aslında TYT için çalışmış oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dershanenin bir önemi olup olmadığını sormuştum o konuda. Dershanesiz de başarılabilir mi diye. Kimseden de özür dileyecek bir hareket yapmadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaan_yrd K kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yaşına gönderme yapacagim cunku ben bu sınava girdim sen girmedin ve benden daha bilgili edalarla konusuyorsun.
    Devrimsel format değişikliği mi olmuyor ekimde bambaska bir sistem getirdiler, hatta bu sirada liseye geçişe gelirsek kasimda sinav varken yaptılar bunu. Konulara bak diyorsun adamlar kocaman 2 ders kaldirdi, geri gelmesinin tek sebebi sozel agirlikli yayınevleri batmasin diye. Yasadigin ulkenin adi Türkiye Cumhuriyeti hatirlatayim, sabah sağlık bakani diyor sokağa cikma yasagi olmayacak,aksam soylu diyor yasak var.
    Tyt kasmak ve 9 10 kasmak arasinda daglar gibi fark var. 9 10 kasarken konu öğrenirsin adam gibi, klasik sınav cozebilmek için calisirsin, ogrenirsin; tyt icin 5ten 1 sec, suremi nereye vermeliyim, daha hızlı nasıl yaparim bakarsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan_yrd K kullanıcısına yanıt

    Sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim 491 puanla alan bir fen lisesinden mezunum tam yapıp şehrinden uzaklaşmamak için girenler de vardı ismini verme niyetinde değilim senin cevrende yok diye benim olmaması anlamına mi geliyor acaba? Bizzat proje yaptığım adam ilk 100 e girdi koç bilgisayarda son yıl çalıştı çünkü kapasite böyle bir şey senin gibi asalaklar da çalışır çalışır ortalama bir yere zorla girer hadi git ezik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Bir örneğin üstüne çıkamıyorsanız bu olasılığı yüksek bir durum değildir. 2 ay sonra meteor düşme olasılığı da var, sokakta yürürken bir gökdelenin üstümüze yıkılma olasılığı da. Konu Türkiye olunca bu tip durumların ihtimalleri tabii ki artıyor mevcut liyakatten uzak ve plansız yönetimden ötürü doğru. Sonuç olarak 9-10 çalışan bir insan TYT için çalışmış oluyor. Bahsettiğiniz sınav odaklı çalışmalar da konunun diğer kısmı. İkisi birbirinden ayrı unsurlar değil ki bunların. Ben bir yandan konulara çalışıyor, derslerimi takip edip test çözüyorum, diğer yandan da her hafta deneme çözüyorum, analiz ediyorum hatalarımı ve boşlarımı. Bence bu kadar abartacak bir durum yok burada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt
    Keşke MEB ve Rehberlik Araştırma Merkezi benimle ilgili verileri paylaşsa hocam sizinle. Söylemeye çalıştığım sanki ilk 100’ün %90’ını tanıyor gibi tavır takınmanız ve 2-3 kişi üzerinden genelleme yapmanızdı. Genellemeler kapsamı düşükse doğru sonuca ulaşmamızı engeller. Herhangi bir IQ testine girip sizinle de zevkle kapışmak isterdim. Önyargınız konusunda size kızmayacağım zira benim de etrafımdaki çalışan insanların çoğunluğu düşük zekâ seviyesinde ve bu çalışmaları olmadan bir yere gelemeyecek seviyede. Kendimi kanıtlamak için uğraşmak gibi bir aptallıkta bulunmayacağım. Sanıyorum bir gün görürsünüz bir yerlerde.😇

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam 10.sınıfsın allah aşkına kendine gel ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • git adam gibi hayatını yaşa zamanın varken

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaan_yrd K kullanıcısına yanıt
    SEN TÜRKIYE CUMHURIYETINDE YAŞIYORSUN BU ÜLKEDE HER SEY OLUR HAYAL DUNYANDAN CIK

    Hemen bir gecede olan sacmaliklara bakalım

    Tayyibin torunu sinav sisteminden rahatsizdir sinav sistemi degisir.

    Saglik bakanı kesinlikle yasak yok der saat 7de, 9da soylu yasak ilan eder.

    Bahceli bir gun suna da cumhur ittifaki diyelim der, 1haftada secim sistemi degisir

    Herkes kendi halinde sakince beklerken yine bahceli erken secim icin mayis? cok güzel bir tarih der, tabi ki de erken secim olur.

    Ayasofyayi acmak sacmalik vs diyip mecliste önergeyi reddederler, 2 haftaya ayasofyada namaz kilarlar.

    Tayyip faiz artmayacak der, k hafta içinde rekor 625 baz puan faiz artirimi gelir

    Sinav sisteminin final hali budur diyip 1aya fen sosyal geri eklenir alelacele.

    TÜRKIYE CUMHURIYETINDE HER SEY OLUR


    Ve son olarak;

    quote:



    diğer yandan da her hafta deneme çözüyorum, analiz ediyorum hatalarımı ve boşlarımı



    Normal bir durum değil bu. 11 sınıf birisi bile dershanesi haric deneme cozmemeli

    Edit: son sene oyuncak olan sinavi da ekleyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 4 Ekim 2020; 17:37:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • kaan_yrd K kullanıcısına yanıt

    İlk 100'ün hepsini tanımama gerek yok belirli noktaya gelmiş insanlar aşağı yukarı aynı yollardan geçer ve benzer çalışmayı izler ilk 100 yapan adamların hiçbiri 9-10'da sınav odaklı çalışmaz sadece dersini öğrenir geçer bomboş gelmez 12'ye ama gaza 12 de basar ve ancak o zaman tam olarak sınav odaklı çalışmaya başlar bu kadar iddialı konuşmak hem de daha bu kadar erkenden tam bir ahmaklık azıcık bilinçli olsaydın şu cümleyi kurmazdın :) iq seviyeni çok bariz ifşa ettin altı bomboş olan egonla gerçekten güldürdün beni tyt kasmaya devam et bir sistemin ömrü 4 yıl seneye değiştiğinde ağlama  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    İronilere vs. bir açıklama getirmeyeceğim. İstikrarsızlığa kanıt 1000 tane daha cümle yazılabilir buraya. Acaba ölür müyüm diye arabaya binmemek gibi bu. Önümde şu anda bu sistem var. Eğer şu anda sistem değişir diye çalışmazsam ve değişmezse patlayan ben olurum. Ben çalışırsam ve sistem değişirse de bir şey kaybetmem. Arkadaşlarımla kafeye gidip boş yapamam belki, büyük kayıp günümüz gençliği için. Durumu da öyle abarttınız ki gören kendime zarar veriyorum falan zanneder.😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Killing Roada aynen katılıyorum.Başına buyruk hareket etmek yerine tecrübeli insanları mı dinlesen he?Ortalama kas sonra istediğin üniye obp yüzünden giremeyince üzülürsün.11 de başlayan sayısallar bile ilk 100 yapıyorsa tm ciler de yapar rahat ol.En güzel senenin tadını çıkar kendini geliştir ve en önemlisi ilgi alanını tam olarak belirle.Bu işin psikolojik boyutunu ben de hesaba katmazdım ama katmak gerek.Hiçbir şey planladığın gibi gitmez.3 sene boyunca bir sınav için çalışmak seni tüketir söyleyeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt
    Egolu bir insanım ancak yazdıklarım egomdan bağımsız ve gerçeklerdi, siz inansanız da inanmasanız da benim nasıl bir insan olduğumu ben ve çevrem biliyor zaten, yeterli. Anlatamadığım şey şu: 9-10’da çalışmak zaten sınav için çalışmak oluyor. Kimse babasının hayrına çalışmıyor bu konulara. Eğer 9-10’da çalışıyorsa bir çocuk zaten sınav bilincindedir ve odağı 2-3 sene sonraki sınavdır. 12’de basılan gazla ulaşılacak hıza hâlihazırda 10-11’de sahip olmayı tercih ederim. Seneye değişirse de ona adapte olurum, ağlamam. Sistem bir tek bana değişmiyor. Ortada bir mağduriyet olursa bunun etkilediği tek insan da ben olmam. Zamanında TEOG’a gireceğimiz sene LGS yaptıklarında da aksine durumu avantaja çevirmiştim. Kendi hayatınızdan bağımsız empatiler diliyorum ilerleyen hayatınızda. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yüzbeşnet Y kullanıcısına yanıt
    Tecrübeye saygım sonsuz ancak birkaç sene önceden doğmak başkasını benden üstün yapmaz. Tecrübe farklı bir konu. 2-3 yılda olabilen bir şey değil. Her neyse, ben yazıyorum ama anlamıyorsunuz herhalde. “Ortalama kasmam” için bulunduğum sınıfın konularına çalışmam lazım. Bu konuşara çalışınca zaten sınava da çalışmış oluyorum. Sanki yazılıları farklı TYT’yi farklı soruyorlar. Hayatımdan da gayet memnunum zaten, keyifli her şey. Kendimi odaya kapatıp hayatımı kısıtlamıyorum. Hedefime ulaşmak konusunda da rahatım. Zaten ben bu konuyu denemelere nasıl girebilirim diye açtım. Arkadaşlar sağ olsun alakasız yerlere çektiler.

    Edit: İlgi alan(lar)ım zaten yıllardan beri belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_yrd -- 4 Ekim 2020; 18:58:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RootGamer36xx kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşıyorum zaten. Ben sanki buraya 8 saat uyuyorum, 16 saat çalışıyorum falan yazdım. Üstte de dediğim gibi arkadaşlar öyle bir abarttı ki. Günde 3-5 saat çalışıyorum sadece.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.