Şimdi Ara

ÖZDEBİR'E GİRECEK MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka denemeyle tarihleri kesişmese de şahsen ben girmeyi düşünmüyorum.
    Diğer TG Denemeler'den verim alırken, analizini yapıp eksiklerime odaklanırken Özdebir'den asla verim alamıyorum.

Sizler girmeyi düşünüyor musunuz?

• Tyt si için girmeyi düşünüyorum tyt si gayet kaliteli ve ösym tarzında ama ayt si boş maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam niçin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba gireceğim. Aytsi çok da boş değil bence ama diğer denemelere göre kolay kaçıyor. Belki ilk iki denemesinin aytsi konu konu olduğu için öyle gelmiş olabilir 3. genel olur diye düşünüyorum. (Umarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigied -- 2 Şubat 2020; 13:38:46 >
  • Ne zaman olacak Özdebir .
  • Konu sınırlı olacaksa ben de girmeyi düşünmüyorum. Ama kayıt yaptıracağım yine de.

• Kimyabu1 K kullanıcısına yanıt
    Cok reklam yapmadiniz mi her videonun altina yorum yapan biri vardi kanalima abone olun diyen firat miydi neydi adi da ona donustunuz gozumde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben girilmesi gerektiğini düşünüyorum hem sorular fena değil hem de katılım malum çok fazla

Seni desteğe şikayet ettim.
  • Çıtır Para kullanıcısına yanıt
    14-15-16 Şubat 2020
  • Girmeyi düşünüyorum cunku yakin tarihte baska TG yok.Hiz ve renk vardi 20 subatta onu da yapan yer bulursam girebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 2 Şubat 2020; 14:30:18 >
  • Ayt mat hariç on numara bence

• Tyt açısından geçen seneye göre çok daha iyi olmuş. Ayt mat hala kötü ama fen sorularını beğeniyorum. Bu sınava da girmeye çalışacağım.

• Bence girdiğim büyük kapsamlı denemlerden en iyisi özdebirdi o yüzden kesin gireceğim. Ama ben yine bütün konuların çıkmamasını isterim. Ben kendim çoğu konuyu bitirdim fakat daha konularını tam bitirmemiş 12.sınıflardan çok iyi olan arkadaşlarım var. Konuların hepsi çıkınca bence sıralama o kadar gerçekçi olmuyor

• Girdiğim iki denemesinde de tyt yi beğendim girilmemesi için bi sebep yok bence

Bak, benim başlığımın altında bir daha reklam yapma. Son kez uyarıyorum. YETER.
  • mis gibi deneme yapıyor adamlar buna girmiyosan yksye de girme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.