Şimdi Ara

özdebir değerlendirmem(13-14 ocak 2.özdebir türkiye geneli sınav)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bence tyt kısmı genel olarak ortanın altıydı
    türkçede bir kaç tane eleyici paragraf sorusu vardı dil bilgisini az sormuşlar genel olarak ortaydı diyebilirim
    mat tam ösym ayarındaydı özellikle ösym nin formülleri vereceğiz açıklamasını kulak ardı etmemişler geometride formulleri verilen bir kaç soru vardı matematikte de kibrit sorusu işçi sorusu hız sorularında genel olarak takılma yaşanmış eleyeici sorular bunlar olacak
    fen ve sosyalde kolaydı felsefe eleyiciydi
    yks için matematiği zorlamışlar gerçekten güzel sorular vardı geometrisi zordu gerçek sınavda da mat2 den eleyeceklerini bildikleri için matematiği kasmışlar
    fen ise kimya zordu biyoloji normaldi rna dna sorusu eleyiciydi ekoloji sorusu eleyiciydi(3.trofik düzey azalma sorusu)fizik genel olarak kolaydı diyebliirim
    sizin yorumlarınız neler?

• Tyt si güzeldi tr sos fenim iyi geçti ama bu seferlik matı sona bırakmayı denedim vü yüzden birkaç problem boş yere kaçtı. Yks de matı güzeldi 1 2 geometri sorusu zordu tür integral yoktu fende biyoloji ve fizik kolaydı kimyayı bilmiyorum daha çalışmadığım çok konu vae yorum yapamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yks matematik çokta eleyici değildi. Özellikle fonksiyon tanımları ösym’ye benzemiş. Yazısız tanımlıyor ne anladıysan. Benim takıldığım soru olmadı. Geometride kabın içindeki 6 silindir dışında sıkıntı yaratan olması onu da boş bıraktım zaten. Umarım 39 gelir.

Yks fen bana kalırsa etkileyiciydi. Özellikle kimyada unuttuğum konular biraz canımı yakacak gibi. ;(

Türkçe: Paragraflar orta;dilbilgisi kolaydı.

Sosyal: Tarih ve coğrafya ÖSYM ayarıydı.Felsefe zor,din ortdı.

Matematik: Mat 1 sorular kolay-orta,problemler orta,geometri kolaydı. Genel olarak ÖSYM ayarında bir sınavdı. Süre sıkıntısı yaşayanlar oldu.

Fen: Her zamanki gibi kolaydı. ÖSYM de kolay sorduğu için kasmamışlar. Fizik ve biyolojide çelişkiye düşüren sorular mevcuttu.

AYT

Matematik: Türev 1 soru,İntegral hiçyoktu. Fonksiyonlardan çok soru vardı ve hepsi zor, ÖSYM sınavlarında sorulan tarzda sorulardı.
    Geometride çok zorlandım. Gerçekten güzel sorular vardı. Paralel kenar ve vektörü boş bıraktım.

Fen: Fizik genel olarak kolaydı. Aslında tyt konularını bilen biri 8-9 net yapardı. Kimya boru gibiydi. Benim için zor geçti. Hem konu eksiğim hemde önceden bildiğim konuları unutmam sebebi ile biraz salladım. Biyoloji orta ayarda idi. Genel olarak bilgi soruları hakimdi. Ayrıca direkt bilgi sormak yerine iki adet şekil üzerinden bilgi sorusu vardı.

Genel olarak sınav orta ayardı. Örnek sorulara göre hazırlanmış bir sınavdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeShawN1905 -- 14 Ocak 2018; 17:28:7 >

• Tyt felsefe zordu paragraflar orta üstüydü mat ortanın altıydı fen kolaydı

Aytde ise matı çok güzeldi mükemmel hazırlamışlar fenide biraz zorladı ancak matı fevkalade

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.