Şimdi Ara

YKS SON 10 GÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yemek üzereyim bıkmışlıktan ve stresten epeydir adamakıllı çalışamıyorum daha doğrusu konular bitince birer kaynaktan da çözülünce boşluğa düştüm zaten günde bir genel deneme atıyorum günün geriye kalan vaktinde de çalışacak bir şey bulamıyorum açıkçası..
    Ayt de 65(say) civari net yapiyorum son 10 günde nasıl 70 e çekebilirim ya da sınava kadar 70 i görmeyip de sınavda yapabilen hiç var mı? Sorduğum soru çok çaresizce farkındayım ama kalan süre ve benim çalışma azmime bakılırsa sınava kadar çok şey değiştireneyeceğim gibi...
    Ayt mat için son 10 günde gözle görülür bir artışi nasıl sağlayabilirim 32 33 net geliyor 40 a yakın seviyelere çektiğim takdir de zaten hopp 70 üstü gelecek fenim iyi fakat çok güven vermiyor bi deneme 37 3 bir deneme 32 8...
    ayt mat ayt mat ayt mat... her türlü tavsiyeye açığım yardimci olun şu garibana 10 günde nasıl hallolur bu iş istediğim bölüm ve uni 100 tyt 69 ayt ile almis son kisiyi o da okul birinciligi kontenjani ile birlikte çok sukur o kontenjandan ben de yararlanacagim ama su netlerle sanki ucu ucuna kacacak gibi oyle olmasin lutfen oyle bir travma yasanmasin 1 soru 1 yila bedel olmasin..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• BonesJones yigitgrimese başarılar diler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gerçek sınavda sakin kalan bir çok öğrenci denemelerden daha iyi yapar. Çünkü deneme sorularında çelişkiler, eksikler yada gereksiz zorlamalar olabiliyor. Öte yandan gerçek sınav soruları aylarca bir çok uzmanın emek verdiği sorular. Daha tutarlı sorular. Çözüm süresi ölçülüp biçilmiş sorular. Ama dediğim gibi sakin kalabilmek çok mühim. Stres ve heyecanı yenebilmek aslında işin beyin kısmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matciali -- 1 Haziran 2024; 13:7:45 >
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.