Şimdi Ara

Ozaki PH-009 5.1 Home Theatre Kulaklik Bulamiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozaki PH-009 bu kulaklitan ne zamandir almak istiyorum ancak malesef 4-5 aydir bulamadim. Tabi internet uzerinden almam lazim. Alisveris sitelerinde de yok. Siirt'e yerlestigimden beri teknolojiden uzak kaldim.
    Bu kulakliktan almama yardim ederseniz sevinirim. Kredi karti tek cekim olacak.

Bir umut belki yardim edecek biri cikar.

• Buradan haberim var ve 4-5 aydir site bozuk. iflas etmisler galiba. Zaten normalde de bunlar hakkinda pek iyi seyler soylenmiyor. Sepete ekle dediginde hata verdigini gorebilirsin.
    Tesekkurler.
  • yanlış bilgi için özür.... bende denedim gerçekten iflas bayrağını çekmişler
  • Lafimi olur.
    ilgine Tesekkurler.
  • pardon stoklarda yokmus...............

burda var >http://www.megaalisveris.com/mega.asp?dsy_id=39431

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir arayayim bugun. Umarim ellerinde vardir.
    Tesekkurler
  • Abi var yaziyo ya? Yav kulakliga 100 ytl verilirmi naptin sennnnn

• Mail attim cevap gelmedi ellerinde varsa hemen alcam. Bu Kulaklik 5.1 ozelliginden biraz pahali. Bir derginin incelemesinde de cok iyi deniyordu. Kafaya taktim bir kere.
    Alsam iyi olur.
  • Yav onlar cevap vermez. Sen siparisini ver. Kargo detaylari gelecek nasilsa
    yollarlarsa eyvallah yollamazlarsa yallah diyecen???
  • Hmmm... Peki bu site guvenilirmi* Daha once alisveris vs. yaptin mi?
    Yardimin icin saol boraun.
  • Neyse siparis verdim Global Sign 'de kaydi var. Bakalim ne olcak. Umarim ellerinde vardir.
    Kolay Gelsin
  • Sitelerinde halen Axess'in eski bir reklami var. Bu site calismiyor galiba. Gitti paraciklar...
    Telefonlari da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 23 Aralık 2006; 10:25:08 >
  • Baba amma abarttin ha
    Kredi karti extresine itiraz diye bi olay var biliyomusun?
  • Ben 2 yıldır kullanıyorum kulaklığı taş gibi

Ozaki nin dist i BTM bilgisayardı ama iflas etti belki bayilerin stoklarında vardım bulmanız zor bence eğer bulsanız bile garanti olayı
    zor bence
  • Adamlardan ses seda yok. Garantide de sorun yasanacaksa baska marakalara bakmak daha iyi olurmus. Neyse iptal etmeye calisayim bari...
    Ekstreye itiraz olayi da nedir? Bilmiyorum.
  • Kredi kartiyla aldigin urun gelmezse, bozuk cikarsa vs bankanin sitesine girip kredi karti extresi itiraz formunu doldurup faxliyacaksin. Faxladigin andan itibaren o islem mukerrer sayilir ve arastirmadan sonra paran bir sonraki ay hesabina iade edilir. ya kimse mi burda internetten alisveris yapmiyor? Bu 3 oldu
  • Hmmm. Bunu ilk kez duyuyorum. Banka isine gelmeyen seylerin reklamini nedense yapmiyor. Pazartesi veya Sali gunune kadar beklerim. Herhangi bir gelisme olmazsa dedigin sekilde yaparim. Tesekkurler
  • Kanun abi bu denenmis yasanmistir yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.