Şimdi Ara

Oz (1997-2003) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.903
Cevap
27
Favori
81.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gürcan34

quote:

Orijinalden alıntı: ixs_kishi

Türkçe dublajı varmı bu dizinin?

Hocam o kadar çeşit insan varki dizide dublaj izlemek saçma olur. Latini italyanı irlandalısı zencisi hepsinin kendine has bir aksanı var çünkü

Yok hocam ben sadece sordum varmı diye?
  • quote:

quote:

Hocam o kadar çeşit insan varki dizide dublaj izlemek saçma olur. Latini italyanı irlandalısı zencisi hepsinin kendine has bir aksanı var çünkü

Hocam Cine 5 dublajı çok iyidi. Sesler bildiğin adamlara oturmuş. Bulabilirsen tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

quote:

quote:

Hocam Cine 5 dublajı çok iyidi. Sesler bildiğin adamlara oturmuş. Bulabilirsen tabi...

Full sezonların dublajı var yani?

• Yorumları okuyarak diziye başlamıştım okadar abartılmışki artık beklentim çok büyüktü. Sonu tatmin etmedi malesef. Yorumları okumadan izliceksin dizileri arkadaş
  • ryan o'reily ve said adamlarım yaw

bu arada naziler her yerde iğrençliğini belli ediyor . en gıcık olduğum şu keltoş naziler
  • Bayadır listemde duruyor bu dizi, hep erteliyorum. Ama kısmetse bu yıl izleyeceğim artık, vakti geldi.
  • Gelmiş geçmiş en iyi drama dizilerinden biridir ve günümüz cesur dramalarının öncülerindendir.
  • Allahını Seven Torrent Versin Tam Benim Tarz Dizi
  • kareem said
    ryan o'reilly
    augustus hill
    simon adebisi

sadece bu 4 isim için bile kesinlikle izlenilmesi gereken dizi
  • banada torrent lazım arsiv için zamunda dan kaldırmıslar elinde olan varsa pm atsın lutfen
  • Arkadaslar is o hunt .comda aradiginiz her sey var baska torre nt sitesine gerek yok en iyi rus paylasim kanalidir ve ingilizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel.

• Bunu izledikten sonra losta başladım. adebisi losttada var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain-Man

Bunu izledikten sonra losta başladım. adebisi losttada var :D

+ augustus hill

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Orijinalden alıntı: Rain-Man

Bunu izledikten sonra losta başladım. adebisi losttada var :D

+ augustus hill

Birde vali oynuyor o valiye kıl oluydum zaten tikli
  • Beyler bu yazı çok vaktim oldu bende bunu izledim. Hakkaten izlediğim en iyi diziydi diyebilirim. Favori karakterim Ryan O'Reily
  • lanet olsun ya :( niye bitti bu dizi ya 1sezon daha uzatsaniz olmuyor muydu?, cok seviyordum vallahi oyle boyle degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Jarmen7

lanet olsun ya :( niye bitti bu dizi ya 1sezon daha uzatsaniz olmuyor muydu?, cok seviyordum vallahi oyle boyle degil

aynen zaten sezon basına 8 bolum çok az lost gibi her sezon 23-24 bolum olsaydı keske

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 28 Ağustos 2012; 12:30:34 >
  • quote:

quote:

lanet olsun ya :( niye bitti bu dizi ya 1sezon daha uzatsaniz olmuyor muydu?, cok seviyordum vallahi oyle boyle degil

aynen zaten sezon basına 8 bolum çok az lost gibi her sezon 23-24 bolum olsaydı keske

bence böyle gayet iyidi 8 bölüm ha olmuşken keşke 12-15 bölüm olsaydı belki daha iyiydi ama 20 bölümden fazla olsaydı da kalitesi düşerdi hbo kanalına yakışmayan bir durum olurdu... aslında final bölümünden sonra şöyle bi 3-4 bölüm daha çekselerdi mahkumların oz'dan sonraki yaşantılarını görseydik kimilerini yeni hapishanesine giderken kimilerini de tahliye edilmiş olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

quote:

quote:

bence böyle gayet iyidi 8 bölüm ha olmuşken keşke 12-15 bölüm olsaydı belki daha iyiydi ama 20 bölümden fazla olsaydı da kalitesi düşerdi hbo kanalına yakışmayan bir durum olurdu... aslında final bölümünden sonra şöyle bi 3-4 bölüm daha çekselerdi mahkumların oz'dan sonraki yaşantılarını görseydik kimilerini yeni hapishanesine giderken kimilerini de tahliye edilmiş olarak

Aslında eski oyuncuları toplayıp final sonrasını anlatan yeni bir dizi çekseler nasıl olur ? Yalnız ne adebisi kaldı ne said ne augustus

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.