Şimdi Ara

Oyunun tekrardan canlanma ihtimali var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzatmaya bence gerek yok zaten Blizzard'ın bizi dinlediği de yok.Adamlar bu durumda bile para koparma peşinde.Expansion'u da yüksek fiyattan satarlarsa şaşırmam.Diablo gibi oyunu böyle harcadılar ya ne kadar laf etsem azdır.Bence Diablo gibi bir oyun tamamıyla unutulmalı.Sadece RMAH'ı kullanan ticaret yapan insanlar oynuyor.Zaten insan bir hevesle girse de aynı hevesin çokça katı hayal kırıklığıyla çıkıyor.Expansion birkaç ay oynatır bizi.Yeni karakterler yeni act falan derken biraz gönlümüz açılır sonra yine bırakırız kaldı ki expansion'a para vermek ne kadar doğrudur, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 3 Mayıs 2013; 21:57:31 >

1-Diablo mmo falan değil konu nerden döndü dolaştı wowa bağlandı anlamadım.

2-Hadi diyelimki bağlandı yine alakasız yani sonuçta bunlar oyunun sunduğu şeyler değilki.Yani wowda raid ve arena itemlerini satan rmah mı var allah aşkına?Adam gidiyo reelden veya oyun içinden gerçek para veya gold karşılığı boost ayarlıyo kendine.Diablonun aksine burda blizzin yapabileceği birşey yok.

3-Hadi yine diyelimki wowda öyle oluyor;wow dediğiniz oyun gerçek kitlesinin %80inin artık oynamadığı,çoluk çocuk rahat oynasın diye haftada 1 nerf yiyen,rezilliğin dibine batmış bir oyun.Wowda öyle oluyor diye Diablodadamı öyle olacak yani?Kalkıp bunu mu savunucaz,bunumu reva görücez efsane dediğimiz seriye?

Yapmayın ya wow ile karşılaştırıp durmayın şu oyunu.Online desteği olan her oyun mmo değildir.Daha wowun adı bile ortada yokken D2 de şuankinden daha iyi online battle.net özellikleri vardı AH illetini saymazsak tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fahfar

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Oyunun geldiği noktaya bak.Oyuncu kalmamış, patch gelmiyor , yenilik yok , çok kişi de çalışmıyor deniliyor , millet bot programlarını rahatça kullanıyor , RMAH'da isteyen istediği goldu çekiyor.Yahu daha ne denir bu oyuna? Şimdi de PS kullanıcılarına sardılar.Oradan da para kıralım diyorlar.Expansion'un kurtarması için yapılması gerekenler basit ve net: Oyun sıfırlanacak ve RMAH kaldırılacak.Botlarla sıkı bir savaş olacak ve patchler esirgenmeyecek.Actler artacak ve karakterler de tabii ki expansion olduğu için artacak ve 7 gibi bir sayıya ulaşacak.Herkes baştan başlayacak.Zorluk eskisi gibi olacak(Biraz daha düşürülebilir).Bir de skill ağacı olsun, hatta stat da verilsin ama bu statların nelere göre verilebileceği örnekleri olsun insanlar da ayrı şeyler geliştirebilirler.Pvp ye gelirsek arena olsun ikiye iki gibi şeyler olsun yeter.Temeli zaten pvp olmayan bir oyun için bu sistem dahi yeterli.Ancak bunlarla bitmez oyun güncel tutulacak ve büyük patchler ile belki de 1 karakter gelebilir ileride biraz tıkanma olursa veya yeni actler.Oyunun mantığına biraz ters düşüyor ancak mantıksız değil.Sürekli devam eden güncel bir hikaye ve belki de toplam 9 a kadar çıkacak karakter sayısı.Ayrıca eğelencesine Diablo 2 'den eski haritalar oynanmaya sunulabilir.Artık bu saatten sonra mantığa tersmiş falan düşünmek de mantıksız.Dediklerim kabul edilebilir şeyler.Yoksa bu oyun canlanmaz kaldı ki dediklerimi Blizzard yapmaz.

Herkes takmış RMAH'a. Sanki her oyunda item-karakter satışı vs. olmuyor da hala oyunun RMAH yüzünden tutulmadığını sananlar var. Üstteki mantıksız istekleri yapın, Diablo'nun toprağını da ben atarım üstüne. Daha da oyunu oynayan kimse kalmaz. Oyun tarz olarak kısıtlı, RMAH olmasa oyunu oynayan bir kişi bile bulamazsınız. Tam tersine oyunu ayakta tutan RMAH ve oradan para kazanmak için oynayanlar. Casual tabir edilen haftada 1 kez oyuna girip birkaç ay sonra oyunu bırakacak adamlarla mı devam edecek Diablo 3?

Oyun çıkalı 1 yıl oldu, hala oyunun tarzının kısıtlı olduğunu anlayamayanlar var ve başka sebeplere kafayı takanlar var. Yıl 2000 değil. Çoluk çocukken oynadığınız oyunlar size daha zevkli geliyor diye Diablo 2'yi de övüp durmayın artık. Ben Diablo 2'yi 1 kez bitirdim, bir daha da oynamadım. Çünkü oynamanın bir mantığı yoktu. Aynı haritalar, aynı yaratıkların gücü artırılmış halleri... Ultima Online varken Diablo'nun yüzüne bakılmazdı o zaman. Diablo oyun tipi olarak eskide kaldı, kendini devamlı tekrar eden bir oyunu oynamak isteyen kişi sayısının az olması doğal. Diablo'nun her türlü zımbırtısını 1 ayda, bilemeden 2 ayda bitirirsin. Git WoW oyna, 1 senede bitiremezsin. Çünkü oyunun haritası büyük, girip çıkacağın bir sürü yer var. Bir sürü özellik, bir sürü yetenek var. MMORPG tarzı oyunlarla Diablo 3'ün oyun stilinin mücadele etmesi imkansız.

Diablo 3 nasıl mı kurtulur? Açarsın sağlam bir server, aynı anda binlerce kişinin diablo oynayabileceği, haritayı da 20 katına kadar çıkarırsın. Klanlar vs. olur ve PvP gelir. Diablo ancak böyle kurtulur. 2 vs 2 girip ayrı bir yerde PvP yapmanın oyuna 1-2 ay daha uzatmaları oynatmaktan başka katkısı olmaz. Oyunda her an biri çıkacak diye heyecan hissetmemenin, kısacası ölüm korkusu olmamasının neticesi şu an Diablo 3. MMORPG'lerin yanında Diablo 2 de hiçbir şey yapamazdı, onun bu kadar yüceltilmesinin sebebi sizin MMORPG'den habersiz oluşunuz. Başka bir şey değil. Dünyada bir dönem fırtınalar estirmiş bir sürü oyun var, şimdi aynı stilde oyunlar revaçta mı? Hayır. Tetris tarzı çok iyi bir oyun yapsan kimin umrunda olur? Bilgisayarda oynanmaz o oyun. O yüzden Diablo serisinin kısıtlı imkanlarıyla günümüzde iş yapmasını beklemeyin artık. Ya oyun kendini değiştirecek ya da koleksiyonlarda bir anı olarak kalacak.

Iki farklı oyunu karşılaştırmak çok saçma. Onun karşısında dayanamaz demek çok saçma. D3u bitiren ah-rmah ve ps mantığıyla yapılmış olması. Ama sonda dediklerin doğru oyun bitti ve geri donmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ara ara oynuyorum zevk var mı ? tabi ki var.

oyunda amaç olmasa da vakit geçirmek için bana göre ideal bir oyun

bir yıl önce craft kitapları düşmüyordu veya bana düşmüyordu dielim şimdi bu durum düzelmiş bol bol jc ve bs craft kitapları düşüyor çoğu zaten ah de bu tür itemlerin değeri olması gereken şekilde düşmüş. craft kitabın olacakki oyuna bağlanacaksın kitabada para verince zaten oyun sürdürülebilmekten çoook uzaklaşıyordu. şimdi jc de altıgen gemleri yapabiliyorum karakterimi hiç olmassa gem bakımdan güçlü tutmak oyundaki amacım oldu. zaten para verip tek item satın almadım ne gerçek nede oyun parasına.....satış çok yaptım ama prensip gereği satın alma itemim hiç olmadı. item düşüyormu ehh işte normal bir durumdayım karakterim satın almama rağmen iyi sayılır 4-5 mp yi kolayca yapabiliyorum.

şimdilik oyunda ben bir olumsuzluk görmüyorum hırs yapmadan takılmak güzel

herkese iyi oyunlar.

• Var...

1-Diablo 2 de olduğu gibi ladder sistemi gelecek şimdiki karakterlerimiz non-ladder kısmına taşınacak ve sezon 2'de herkesde 0 gold 0 item olarak yeni başlıyacağız ladder'i çekici kılmak için ladder itemlar konulacak vs. vs.
    2-Paragon level daha çekici kılınacak 200 e çıksın belli aralıklarla bufflar fln versin mesela 10plvlde 100 ar 20de 1000 armor 30 da %5 crit vs. vs.
    3-İtemizasyonun değişmesi lazım ayrıca max affix sayısı 6 dan fazla olmalı bir çok yeni affix eklenmeli
    4-yeni karakter kasmayı teşvik edici infernoda kestiginiz bosslardan ilk seferinde garantili legendary düşmesi(ya da oldukça yüksek oranda %25-50 gibi veya mp'ye göre oran değişebilir.)
    5-socketler gemler değişmeli runewordlar jeweller charmlar tekrar oyuna entegre edilmeli
    6-rare dropu azaltilmali legendarylerde biraz azaltilabilir
    7-shrine süreleri uzasın
    8-Uber diablo gelsin geri sadece ladderda ciksin

vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 6 Mayıs 2013; 5:49:16 >
    Amedes#2693

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

ara ara oynuyorum zevk var mı ? tabi ki var.

oyunda amaç olmasa da vakit geçirmek için bana göre ideal bir oyun

bir yıl önce craft kitapları düşmüyordu veya bana düşmüyordu dielim şimdi bu durum düzelmiş bol bol jc ve bs craft kitapları düşüyor çoğu zaten ah de bu tür itemlerin değeri olması gereken şekilde düşmüş. craft kitabın olacakki oyuna bağlanacaksın kitabada para verince zaten oyun sürdürülebilmekten çoook uzaklaşıyordu. şimdi jc de altıgen gemleri yapabiliyorum karakterimi hiç olmassa gem bakımdan güçlü tutmak oyundaki amacım oldu. zaten para verip tek item satın almadım ne gerçek nede oyun parasına.....satış çok yaptım ama prensip gereği satın alma itemim hiç olmadı. item düşüyormu ehh işte normal bir durumdayım karakterim satın almama rağmen iyi sayılır 4-5 mp yi kolayca yapabiliyorum.

şimdilik oyunda ben bir olumsuzluk görmüyorum hırs yapmadan takılmak güzel

herkese iyi oyunlar.

Cok guzel yazmissin dostum

• Oyun ps3 e ciksin onda alip bastan sifirdan tertemiz bir serverla koltugumda yata yata bel agrim olmadan yeniden baslicam suan cikmasini bekliyorum hadi hayirlisi.

Orijinalden alıntı: clabnick

Oyun ps3 e ciksin onda alip bastan sifirdan tertemiz bir serverla koltugumda yata yata bel agrim olmadan yeniden baslicam suan cikmasini bekliyorum hadi hayirlisi.

aynen bende bunu bekliyorum ciktigi gun aldigim oyunumu sattim. konsola cikmasini bekliyorum

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Oyun ps3 e ciksin onda alip bastan sifirdan tertemiz bir serverla koltugumda yata yata bel agrim olmadan yeniden baslicam suan cikmasini bekliyorum hadi hayirlisi.

aynen bende bunu bekliyorum ciktigi gun aldigim oyunumu sattim. konsola cikmasini bekliyorum

Bu oyun ps3 için tasarlanmış zaten.Tam nefretlik.Böyle bir oyunu düzelteceklerine daha nasıl para kazanırım diye bakıyorlar.Siz de yiyorsunuz.

quote:

quote:

Bu oyun ps3 için tasarlanmış zaten.Tam nefretlik.Böyle bir oyunu düzelteceklerine daha nasıl para kazanırım diye bakıyorlar.Siz de yiyorsunuz.

kimsenin bir sey yedigi yok.
    tamam oyun 2den sonra cok degisti ve vasatlasti hersey paraya dokuldu vs.
    ps3te zaten zaman gecirecek surekli online kalacak fazla oyun yok sahsim adina.

yatagimda yatmis tvde d3 elimde joypad oynamak cok degisik birsey olsa gerek hele ki d3 icin.
    sattigimdan beri oyunu azda olsa ozler oldum bos zamanlarimi geciriyordum en azindan.
    simdide konsola ozel olarak geliyor ve en azindan konsol oyunlarinin arasinda olmasi gereken bir oyun oldugu icin alacagim kisacasi.

• yokum diyor

quote:

quote:

quote:

kimsenin bir sey yedigi yok.
    tamam oyun 2den sonra cok degisti ve vasatlasti hersey paraya dokuldu vs.
    ps3te zaten zaman gecirecek surekli online kalacak fazla oyun yok sahsim adina.

yatagimda yatmis tvde d3 elimde joypad oynamak cok degisik birsey olsa gerek hele ki d3 icin.
    sattigimdan beri oyunu azda olsa ozler oldum bos zamanlarimi geciriyordum en azindan.
    simdide konsola ozel olarak geliyor ve en azindan konsol oyunlarinin arasinda olmasi gereken bir oyun oldugu icin alacagim kisacasi.

Bunun için yaptılar zaten.Yine satılacak sonra ek paket çıkarırlar.

• kardeşlerim konu biraz sapmış gibi wow'la d3 kıyaslaması gibi olmuş

DIII => savrotin#2513
    DIII => Clan For Kings Tag : 4Kings
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.