Şimdi Ara

OyuNun GeLecegini NaSıL Görüyorsunuz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bann ve gereksiz topic diyecekler Hiç Girmesin!

Sizce daha neler bekliyor bu Oyunu!!!(Azıcık tartışalım)
    Nelerin GeLmesi Oyunu EsKi GüzeLLigiNe Kavusturabilir???

Eger topicte azıcık sohbet edemiyeceksek konuyu kaldırim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3ns3s -- 28 Eylül 2007; 22:05:35 >

• bence hıc bısı eskı guzellıgıne kavusturmıyacak.bu arada gereksız bı topic degıl bence mantıklı bı topic
  • İlk başta şu saçma görüntüsü olana gereksiz PEt'leri kaldırsınlar.
    Sonra Yazıları adam gibi yapsınlar
  • Bütün Questler Kalksın

Ko Empireyi geri İstiyoruz

Zor LvL ve İtem Kasmak İstiyoruz
  • eski tatdi yok..Yeniler eskileri aratir.En cok ozledigim proveke .Eslantdaki bütün harpyleri toplayip magelerinin onune getirmesini ozledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

bence hıc bısı eskı guzellıgıne kavusturmıyacak.bu arada gereksız bı topic degıl bence mantıklı bı topic

bende öyle düşünüyorum ama oynuyan playerlar nelerin gelmesini istiyor zevkli pk lar oluyormu cok sacma itemler geldimi acaba??
  • KE
    nerde eski gunler oyun bana gore kotulesiyo gittikce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fire Drake ye geri donse eski tatında oynardık oyunu
  • +3 +9 ların silinmesi bujnlar dupe olmasına rağmen silinmedi bu dengesizlik silinirse geleceği gusel olabilir bir çok kişi geri donebilir vsvs

ama bi yandan da oyunu frko ya döndürecekler diye düşünüorum dd li itemler çıktıkca hp ler def ler arttıkca ölümsüzlük arttıkca action da azalacaktırç
  • kimse memnun olmayacak fakat her gecen gun player sayısı artıcak..olay bu..
  • ewt FD de geri gelse iyi olabilirdi hiç yoktan saçma itemler yoktu FD de ve oyun güzel bir düzen içindeydi.
  • K.E yi istiyorum elinde shart olana abi çekmeye +8 item gördümmü dupe yapakmı demeyi 65 lvl de cz de iş yapmayı ben bunları çoook özledim

topic de saçma değil saçma dicek ctrl w plz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBuLuTl -- 28 Eylül 2007; 22:14:25 >
  • KO yu istiyorum xD

lvl 10 charımla spike kullandıgım zamanları
  • Of anam of eskiden ne güzeldi +1 shell warrior 20 gb di bi zamanlar ke ne güzeldi hyde kesmiştim warrior shell helmet çıkmıştı 20 gb e satmıştım ne güzeldi o zaman tüm slotlar dolu olurdu ash dts lv kasarken keyifli olurdu shell in bi anlamı wardı o zamanlar boş slot bulamazdın zevkliydi anlıycan dark mare o zamanlar şu anın talos u gibiydi parası biten warrior gider 2 shell düşürür para yapardı shard lar +1 10 gb di şu +1 shell 1 m +1 shard 10 m item kiralama çıktı saçma sapan şeyler çıktı pet miş pet ne yaf saçma sapan ne olduğu bile belli değil kimi köpek kimi domuz dior ŞU KADAR SÖLÜYORUM ŞU AN Bİ KNİGHT EMPİRE AÇILSIN FİRE DRAKEDE ÖRNEĞİN DİEZ 1 DOLU GÖSTERİMİ BU KADAR SA ||||||||||| olur bu kadar ||| KE OLSUNDA 30 LV CHARIM OLSUN ORDAKİ HEYCANI ORDAKİ SAVAŞLARDAKİ HEYCANI BİLE YAŞAMAK FD DEKİNDEN COK COK COK FARKLI
  • her geçen gün dahada tepki toplayarak kendi kendine biticek ben sıkılmaya başladım.eskıden zengin olmak ıcın ugraşırdık şimdi zenginiz ama huzurumuz yok fire drake zaman serverda ilk +7 avedon bende wardı sonra bı güzel bf itemleri silindi diye haber yayınladılar sebepsiz yere sildiler
  • tepki toplucak ama oynanmaya dewamda etcek hem yenilik istioz hemde eskiyi nasıl olcaksa ben taa ko zamanını isitom 60 oldumu tamam iş bitti awel awel bakardık smildalar takılır peşimizi bırakmaazdı md+1 buldun tamam köseisn ya chitinler ne biiçim para ederdi abssyy gmler
  • ne kadarda ßekleseniz gelmicek ßende istiyorum ama nerde düşünmezler ßile parayı bulmaya ßakıyorlar artık k2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoChriss -- 29 Eylül 2007; 6:28:45 >
  • adamlar paranın amqdu oyun kapansa bile sırtları yere gelmez artık sımdide ne alsak kardır die ozelliklerin cogunu pus a yonelttiler
  • bence şu gereksiz ft leri war ları falan kaldırsınlar ya ke ye dönsün yada fd nin başlarına ne bu ya adam kutu bugu ile hem xp hemde item kasıyo
  • burda istediğiniz kadar biyerinizi yırtın oyunu eski haline çeviremezsiniz beğenmiyen bırakır mesela ben beğenmedim ve bıraktım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.