Şimdi Ara

Oyunun En Güçlü ADC sinin Vayne Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ne dememiz gerekiyordu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tristana da çok güçlü

• En çop adc

• Earlyde kötü. Bilenin eline latede geçince rakip takım qq

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Earlyde kötü. Bilenin eline latede geçince rakip takım qq

Yo değil durtemiyor o yüzde çop o range ile durtmeyi denesinde tekliyim lowu

• Az jung yardım etsin. Support kıçını yırtsın korumak için. Latede vazgeçilmez oluyor. Low eloda taşıyorsun zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bi luci değil.
  • Proflara sorunca karşıda çok tank yoksa çöp diyorlar earlysinden dolayı ama soloqda gerçekten çok can sıkıcı. Ban bendeyse vayne banlıyorum direk.

• Bence de en guclusu

• suanki metada yeri yok
  • Birileri agir ezilmis

• Aynı zamanda en kırılganı
  • Katiliyorum. Ama suan lucian, miss fortune gibi adcler varken kimse oynamaz. Oynayanlar da benim gibi zevk aldigi icin oynuyodur cunku sampiyonu oynamayi ogrendiginiz zaman bagimlilik yaratiyor. Vayne benim oyunu oynama sebebim, benim icin bir tutku ❤

• miss fortune dan haberiniz yok heralde.

• Şakamısınız şuan en berbat sezonlarından biri geçen sezon west high eloda gözüm kapalı seçerdim şimdi ezilmeyeceği bir botlane yok.Diğer adclere veya itemlara nerf gelmeden bu sezon turnuvalarda vayne goremezsiniz alınsa bile geçen seneye göre çok daha az olacaktır.Mf kalista lucian corki gibi çok güçlü carryler varken vayne nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doublelmp -- 25 Ocak 2016; 1:44:48 >
  • Ebedi bombardiman ile feedlese bile ulti acip 600 600 crit gomen ayni vayneden bahsetmiyoruz degil mi? Evet saydigin adcler cok guclu, ama vayne de bir totem degil yani. Soloqda iyi bence
    Bu arada hic bir adc ebedi kilicsiz vurmuyor gibi geliyor. Birtek ben mi boyle dusunuyorum acaba, bilene sorayim dedim

• Tabiki vurur ama normal bir takım vayne'e focus atar tabiki picklerde önemli.Soloqda tabi iş yapabilir yüksek elolar dışında focus mentalitesi yok zaten kite compmuş gibi herkez en öndekine vuruyor.Ebedi konusuna gelirsek corki trinity,lucian,mf canbicen bombardiman,kalista botrk ruanandan sonra patlama yaşıyor zaten ebediye gelene kadar kıvama geliyorlar

• Oyunun en güçlü vs championu bence. Ama lanede işler öyle yürümüyor. Bi Mf ve Lucian lanede ağlatabiliyor. Çünkü Vayne'in poke mekanizması koskoca bir sıfır. Riot karakteri resmen fighter gibi yapmış. Direk dalması gerekiyor, gerek ad stereoid olsun gerek invisible olması, W su ve E sinden bahsetmiyorum bile bu etkenler onu tradelerde çok üstün kılıyor. Jax oynarken bile iyi oynayan Vayne'e full can kesildiğimi bilirim çünkü melee karaktersen vuramıyorsan şampiyona. Bence oyunda iki ilacı var: birincisi Rengar ikincisi de Talon'dur. Çünkü bu iki karakterin burst damageleri çok yüksek olduğundan, Vayne daha tepki veremeden yok edebiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

Oyunun en güçlü vs championu bence. Ama lanede işler öyle yürümüyor. Bi Mf ve Lucian lanede ağlatabiliyor. Çünkü Vayne'in poke mekanizması koskoca bir sıfır. Riot karakteri resmen fighter gibi yapmış. Direk dalması gerekiyor, gerek ad stereoid olsun gerek invisible olması, W su ve E sinden bahsetmiyorum bile bu etkenler onu tradelerde çok üstün kılıyor. Jax oynarken bile iyi oynayan Vayne'e full can kesildiğimi bilirim çünkü melee karaktersen vuramıyorsan şampiyona. Bence oyunda iki ilacı var: birincisi Rengar ikincisi de Talon'dur. Çünkü bu iki karakterin burst damageleri çok yüksek olduğundan, Vayne daha tepki veremeden yok edebiliyorlar.

Rammus hâlâ Vayne'i 1v1'de alabilir mi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.