Şimdi Ara

Oyunun datasını silsem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ps3'üm 12gb ve şu an harddisk almadım daha,ama 2 haftaya sipariß vericem.Bu süre zarfında oynayıp bitirdigim gta 5in datasını silsem ama save dosyasını bıraksam;harddiski aldiktan sonra tekrar kurunca o saveden oynayabilirmiyim? Gta 5i iki kere bitirdim canım sıkıldı artık;bende bari demo oyun oyniyim dedim,şu an 50mb boş yer var,hiç bisey sıgmıyo anliyacaginiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Merhaba arkadaşlar

Ps3'üm 12gb ve şu an harddisk almadım daha,ama 2 haftaya sipariß vericem.Bu süre zarfında oynayıp bitirdigim gta 5in datasını silsem ama save dosyasını bıraksam;harddiski aldiktan sonra tekrar kurunca o saveden oynayabilirmiyim? Gta 5i iki kere bitirdim canım sıkıldı artık;bende bari demo oyun oyniyim dedim,şu an 50mb boş yer var,hiç bisey sıgmıyo anliyacaginiz
    Save'i silmediğin sürece sorun olmaz. Data'yı silebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Ağustos 2014; 19:56:01 >
  • Konu açılmış iken bir soru da ben sorayım. Harddisk alıp taksam, herhangi bir ek işleme gerek kalmadan eski kayıtlardan devam edebilir miyiz? Yani o 12 gb kaybolmayacak sonuçta, kayıtlar o 12 gblık alanda duracaktır diye tahmin ediyorum ancak bilenler yorumlarsa sevinirim.
  • Yeni hdd taktiginda hersey silinir plus varsa update et saveleri yolsa Usb bellege kopyala ama bazen Usb bellekten geri kopyalayinca gormuyor saveleri

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum

Yav baya bişey yaptim,silmek istemiyorum ondan yani,iyi oldu bu;eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Yeni hdd taktiginda hersey silinir plus varsa update et saveleri yolsa Usb bellege kopyala ama bazen Usb bellekten geri kopyalayinca gormuyor saveleri

Ben daha önce o flash bellek takıp kopyalama olayını denedim ancak beceremedim. Flash belleği taktıktan sonra görmesi için ekstradan bir şey yapmak gerekiyor mu? Ben kayıt dosyalarını kopyala dediğimde hedef bulunamadı gibi bir şey demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

Yeni hdd taktiginda hersey silinir plus varsa update et saveleri yolsa Usb bellege kopyala ama bazen Usb bellekten geri kopyalayinca gormuyor saveleri

Ben daha önce o flash bellek takıp kopyalama olayını denedim ancak beceremedim. Flash belleği taktıktan sonra görmesi için ekstradan bir şey yapmak gerekiyor mu? Ben kayıt dosyalarını kopyala dediğimde hedef bulunamadı gibi bir şey demişti.

direk görüyor. Sağ ve Sol USB, ikisini de deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

USB bellek FAT32 formatlı olsun

ANA MENÜ-OYUN-PS3 Kayıtlı Dosyalar SaveGame gibi bir seçenek var gir ona -> USB Bellek görcek girmeden aşağı in örn GTA 5 ile olan dosyaları görcen klasörde üçgen bas Çoklu Kopyala de 4-5 save varsa hepsini sec tamam de kopyalıcak.

• quote:

quote:

quote:

USB bellek FAT32 formatlı olsun

ANA MENÜ-OYUN-PS3 Kayıtlı Dosyalar SaveGame gibi bir seçenek var gir ona -> USB Bellek görcek girmeden aşağı in örn GTA 5 ile olan dosyaları görcen klasörde üçgen bas Çoklu Kopyala de 4-5 save varsa hepsini sec tamam de kopyalıcak.

Teşekkürler hocam. İşime yarayacak bir bilgi. Dahası pek çok kişinin de.

• Plus varsa buluta yükle sonra buluttan indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Konu açılmış iken bir soru da ben sorayım. Harddisk alıp taksam, herhangi bir ek işleme gerek kalmadan eski kayıtlardan devam edebilir miyiz? Yani o 12 gb kaybolmayacak sonuçta, kayıtlar o 12 gblık alanda duracaktır diye tahmin ediyorum ancak bilenler yorumlarsa sevinirim.

Arkadaşım 12 gb hard diski çıkarıp yerine başka hard disk takıcaksın, 12 gb'deki veriler yeni hard diskte nasıl olucak

Plus varsa saveleri buluta atın

İyi de 12 gb olanı çıkarma diye bir şey yok diye biliyorum. Daha doğrusu izlediğim videolarda adamlar harddiski takıp tanıtıyorlardı o kadar. O 12 gb konsolun kendisinde ve çıkarılamaz diye biliyorum. Yanlış biliyorsam da düzgün bir dille uyarılmak isterim.

• Eskisini çıkarıp yenisini mi takıyor?

İnsan sallarda bu kadarını görmedim.Arkadaşım zaten 12gblik depolama birimi çipsete bağlı;nasıl çıkaracaksın onu??

@Zebercet bro harddiski alıp yandaki girişe takacaksın,başka hiçbirşey yapma.Zaten herşeyi ps3 senin için hallediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Eskisini çıkarıp yenisini mi takıyor?

İnsan sallarda bu kadarını görmedim.Arkadaşım zaten 12gblik depolama birimi çipsete bağlı;nasıl çıkaracaksın onu??

@Zebercet bro harddiski alıp yandaki girişe takacaksın,başka hiçbirşey yapma.Zaten herşeyi ps3 senin için hallediyor

Üstat o eskiyi çıkarma olayının olmadığını bende biliyordum da arkadaş hala ısrar ediyor. Peki dediğim gibi, yeni harddiski taktığım zaman o 12 gblık bölümün içindeki veriler de gider mi? O 12 gblık bölümün içinde kayıtlı olan save dosyaları ile oyunlara kaldığım yerden devam edebilir miyim?

• Yenisi takiliyor.Hatta sony centerda bile satiyorlar playstation icin harddisk die sony kutusu vs.Yani sony ps3 icin ozel harddisk bile uretmis ayriyeten satmak icin

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok ama arkadaşlar gidiyo demiş,gidiyodur belkide;denemeden bilemezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.