Şimdi Ara

Oyunumuz Türkçe ! [Kanuni Dayanağımız var] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
20
Favori
51.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
413 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profiline bir bayrak koyacaksan Türk bayrağını koysaydın . İngiliz bayrağından onlara karşı hayranlığın belli oluyor. .Her ülke kendi dilinde oyunuyor oyunu bende kendi dilimde oynamak istiyorum istemekte hakkım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 6 Mart 2018; 16:25:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni confirm ederler birazdan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead311

İster türk deyin ister başka birşey , Spotify kullanıyorum , netflix var , Windows orj. , genelleme yapıyorsanız da yanlış yapıyorsunuz herkesin imkanı yok benimde bir oyuna okadar para veremiyorum istesem de veremiyorum , isterse sistemim Apple bilgisayar olsun oyuna para veremedikten sonra

1-) Paran yoksa oynama. Gerçekten , zorunda değilsin. Ölüm yok ucunda

2-) Sen bir oyun yapsan bende 8000 tllik sistem dizsem sonra da " oyuna verecek param yok " desem sorun etmezsin sanırım.

• Siannis kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu saydıklarınız süreç içerisinde yapıldı.Çeviri grupları teklifte bulundular ve hep reddedildi. Hatta daha ileri giden ççalışmalar da oldu ama olumlu sonuç alınamadı malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Cihan arkadaşımız change.org da konu açmış, ilk mesaja ekledim.

• Sportsx90 kullanıcısına yanıt
    Evet doğru söylüyorsunuz ama aynı durum viki için de geçerli. Vpn yada ayna sitelerle girilebiliyor. Ama viki önemsemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

quote:

Bende ezanı Türkçe istiyorum kanuni dayanağım var mı acaba

Azalarak bitin Allah rızası için bitin. Git başka konuda yap trollüğünü. Burası yeri değil.

Gayet ciddiyim ben. Hatta toptan kalkmalı ezanlar, çok rahatsız edici ve kulak tırmalayıcı buluyorum ezanı. Namaz saatleri belli zaten, namaz kılan adam da o saatleri biliyordur bilmeyen ve namaz kılmayan birinin ezanı duyunca namaz kılmaya gideceğini zannetmiyorum. Nereden bakarsan gereksiz birşey. Ayrıca oyunların Türkçe olmasını da destekliyorum ama sen bu konuda hassas olduğuna göre kesin arapça'da biliyorsundur o yüzden senlik birşey yok bu konuda.

Senin toptan bu ülkeden defolup gitmen daha mantıklı.

BLOK

• Cotillard kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilk sayfaya ekliyorum.

• Bazı dönemler yoğun çalışıyorum, zamanım olmuyor. Ben de dilekçemin çıktısını aldım. Yarın kargolayacağım. Bir arkadaşım da elden verecek.

Bimerden de yazabilirsiniz. Önemli olan bir remi bir görüş, cevap vs. ye erişebilmek. Resmi cevap gelince bu doğrultuda adımımızı atacağız.

Resmi cevabı bir metin içerisine dahil edip İngilizce ve diğer bazı dillere çevirip oyun yapımcılarına göndeririz diye düşünüyorum. Adım adım.

• quote:

quote:

quote:

Azalarak bitin Allah rızası için bitin. Git başka konuda yap trollüğünü. Burası yeri değil.

Gayet ciddiyim ben. Hatta toptan kalkmalı ezanlar, çok rahatsız edici ve kulak tırmalayıcı buluyorum ezanı. Namaz saatleri belli zaten, namaz kılan adam da o saatleri biliyordur bilmeyen ve namaz kılmayan birinin ezanı duyunca namaz kılmaya gideceğini zannetmiyorum. Nereden bakarsan gereksiz birşey. Ayrıca oyunların Türkçe olmasını da destekliyorum ama sen bu konuda hassas olduğuna göre kesin arapça'da biliyorsundur o yüzden senlik birşey yok bu konuda.

Bu tarz bir başlık altında ezan ne alaka hiç anlamadım şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Cihan arkadaşımız change.org da konu açmış, ilk mesaja ekledim.

Url'de türkçe karakter kullanmasaydı keşke. Düzeltebiliyorsa düzeltsin.

https://www.change.org/p/basin-gtb-gov-tr-oyunlar%C4%B1-t%C3%BCrk%C3%A7e-oynamak-istiyoruz

Arkadaşlar imzalayalım ve yayalım.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Kampanya başlığında dolayı sanırım. Linki açmakta sorun mu oluyor böyle? Bir de ekşisözlük'de vs. de yayınlanabilirse daha çok kişiye ulaşmış oluruz. Daha önce DH konuları paylaşıldı diye biliyorum.

Yardımcı olan herkese teşekkürler arkadaşlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin toptan bu ülkeden defolup gitmen daha mantıklı.

BLOK

Sana mı sorucam ülkeden gidip gitmemeyi ? Ayrıca bunun konumuzla ne alakası var. Yurtdışına gidip ezansız gayet rahat yaşıyorsunuz. Hatta o kadar seviyorsunuz ki o ülkeleri Türkiye'ye gelmeyi akıllarınızın ucundan bile geçirmiyorsunuz.

Hem mesajımı alıntılayıp hem blok yazıyorsun, ilginç bir insansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

quote:

quote:

quote:

Bu tarz bir başlık altında ezan ne alaka hiç anlamadım şimdi.

İlk mesajıma bakarsan anlarsın hocam. Şakayla karışık yazmıştım ama konuyu uzattılar. Neyse en iyisi ben uzatmayayım konu amacından sapmasın, yararlı bir konu çünkü.

• Hocam belli zamanlarda, tek bir firmaya, hepimiz türkçe eklemeleri için mail gönderme etkinliği düzenleyelim.

Benim önerim ubisoft.

• İmza attım

• akk konusunda olduğu gibi forumda kullanılmak üzere imzalar yapalım

• Bugün itibariyle Ubisoft Uplay'in desteklediği diller arasına Türkçe'yi eklemiş.

Bir kaç tane mobil oyunu saymazsak Ubisoft'un Türkçe diline yaptığı ilk ciddi girişim. Bundan sonrası muhakkak gelecektir.

Forumda isyan başlamışken denk gelmesi güzel oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 6 Mart 2018; 17:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Profiline bir bayrak koyacaksan Türk bayrağını koysaydın . İngiliz bayrağından onlara karşı hayranlığın belli oluyor. .Her ülke kendi dilinde oyunuyor oyunu bende kendi dilimde oynamak istiyorum istemekte hakkım .

Bak o kadar sey yazdim yukarilarda. Eger onlar senin icin birsey ifade etmiyorsa , sadece bu isteginle kalirsin. Ben olaya teknik bakiyorum.Bu dunya duzeni boyle. Atalarimiz yeni seyler kesfetmek yerine sarayda oyun oynamayi tercih etmis.yeni seyleri kesfeden insanlari onumuzde teknik olarak nasil bir guce sahip oldugunu goruyoruz. Ubisoft playstation xbox apple samsung gibi gibi seyler hep teknik bilimin sonucu. Karsidakiler TR de ne satmis ne var yada TR nin yerini bile bilmeyenler var Ve siz turkce oyunun yoksunlugundan bahsediyorsunuz. Daha cok belirgin bir ornek olarak dolar yada sterlin kac turk lirasina geldigini gorebilirsiniz. Belki bu daha ongurulebilir ornek olur ne kadar UK veya eu nun farkli bir dunya oldugunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis

quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Ben neden İngilizce öğrenmek zorundayım ? kendi ülkemde kendi dilinde en azından kendi dilimin altyazisinda oynamak varken. Hayır yani ileri düzey İngilizce dahi bilsem yine Türkçe isterim. Fince,Arapça,Latince bile çıkarıyorlar da Türkçe çıkarmak mi zorlarına gidiyor. Türkçe sunmuyor ise satmasın. Bana ve ülkeme saygı göstermiyorsa umursamiyorsa ki ben öyle görüyorum bende o firmaya gebe olamam bir oyun oynayacağım diye.

UK ve Eu tamamen ayri bir dunya. Eger forumda oralarda yasayan arkadaslar varsa beni confirm etsinler. Sen english ogrenmek zorundasin cunku dunya geneli english french ve deutsche ye kurulmus (hangisini secersen artik yada hepsini ogren ileri duzeyde gelismis ulkelerdeki insanlar bunlarin 3 unu de biliyor zaten)

Adam french (ubisoft) senin dilini marketini ulkeni gayet onemsemiyor. (Bakiniz Rainbow oynuyoruz ne server var ne turk operator. )

Ha sen de diyebilirsin " turkce sunmuyor ise satmasin " saygi duyarim bu dusunce tamamen teknikten yoksun gerici bir dusunce (bence) cunku bu isin tarihcesi var. adamlar yeni kitalar kesif ederken zengin oluyorlar zengin olunca da senin hicbirseyini onemsemiyor.

Senin ulkendeki insanlar ne 3A oyun yapacak kadar gelismis ne de daha fazlasini sunacak bir kapasiteye sahip. Sen gucsuzsun. Gucsuz olunca boyle seylere ya katlanacaksin yada oynamayi birakacaksin.

Cunku ne kadar turkce turkce desen de adamlar yapmayacak. Bahsettigin Scandinavian ulkerinde alim gucu de dahil dedigim gibi turkey ile kiyaslanamayacak bir line a sahip.

Yani kisaca Sorun politik.simdi tutar burdan bir absurd derki apple turkce zaten. Ona soyluyorum. Apple I dunya da kac kisi kullaniyor senin oynadigin oyunu dunyada kac kisi oynuyor da bunlarin icinde turk var.

Isin ilginc i ne biliyor musun. Artik kesfedilecek kita kalmadigi gibi uzay a bakis acimiz cok ama cok zayif. Bu yuzden english french german bunlardan en az birini ogrenmek zorundasiniz Eger oynadiginiz oyunu anlamak istiyorsaniz.

Dedigim gibi bu konuyu 2009 dan beri cok gordum gorunuse gore 2030 da da gorecegim. Bunlar yerine saydigim 3 dili ogrenmenizi tavsiye ediyorum.

Hocam çok ileri derece olmasa da var yeteri kadar İngilizce. Fakat mesaj da da belirttim ana dilim gibi konuşsam dahi Türkçe bulunmasını kesinlikle istiyorum. Ki Türkçe çıkmayan bir oyuna da 5 TL den fazla para vermem oynamam olur biter. Çok lazım değil bana. Elimdeki PS4 Türkçe oyunlarinip çevirir çevirir oynarım. Sağolsun bu konuda Sony ex oyunlarda gayet tatmin edici işler yapıyor umarım böylede gider.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.