Şimdi Ara

Oyunu oynarken masaüstüne atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
17.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben league of legends oynarken sürekli 5-10 dakkada bir kendiliğindne masaüstüne atıyor bunun sadece oyundan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum arka planda belki bilgisayar birşey yürüttüğü için masaüstüne atıyor olabilir bunu nasıl engellerim oynarken birdenbire masaüstüne atıyor adam keseceğim yerde ölüyorum

(arkadaşlar resimi resim koymadan konu açamadığım için koyuyorum sadece benim hesabımın resmidir sorunumla alakası yok benimki oyundaykne birden masaüstüne atıyor)

[
     Oyunu oynarken masaüstüne atıyor

• Windows sürümün orjinal değil. Muhtemelen onunla ilgili uyarılar çıktığı için masaüstüne alıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminated

Windows sürümün orjinal değil. Muhtemelen onunla ilgili uyarılar çıktığı için masaüstüne alıyordur.

+! bencede ondan dolayıdır
  • peki bunu nasıl engelleyebilirim bu uyarı yazısının çıkmasını
  • Orjınal wındows al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Orjınal wındows al

wow smart guy. başka bir öneri yokmu arkadaşlar bi ayar yaparak bunun çıkmasını engellemek gibihb
  • oyuna girme masaüstüne de atmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows u orjinal yap veya o gelen mesajı kapatma dursun
  • Dostum skype'ta bırı oturum acınca hemen asagı atıyor ondan olabılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Expheribal

oyuna girme masaüstüne de atmasın.

dostum bu akılla bu kadar zaman yaşayabilmişsin valla helal olsun adam gibi önerisi olan yokmu
  • İste zamaninda bilgisayarin sadece oyun araci olmadigini kavrayabilseydin forumu boyle isgal etmis olmazdin!

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

İste zamaninda bilgisayarin sadece oyun araci olmadigini kavrayabilseydin forumu boyle isgal etmis olmazdin!

yardım edecek bir cevabın yoksa konuyu böyle işgal etmiş olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

İste zamaninda bilgisayarin sadece oyun araci olmadigini kavrayabilseydin forumu boyle isgal etmis olmazdin!

yardım edecek bir cevabın yoksa konuyu böyle işgal etmiş olma

Googleye windows'u orjinap yapma ile ilgili şeyler aratsan burda vakit kaybedeceğine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

Dostum skype'ta bırı oturum acınca hemen asagı atıyor ondan olabılır mı?

Bende de oyun oynarken masaüstüne dönme sorunu var ve skype'tan olduğunu düşündüm. Google amcaya sordum o da beni buraya getirdi Bunu kapatmanın bi yolu var mı ? göremedim ayarlarda öyle bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Bende de oyun oynarken masaüstüne dönme sorunu var ve skype'tan olduğunu düşündüm. Google amcaya sordum o da beni buraya getirdi Bunu kapatmanın bi yolu var mı ? göremedim ayarlarda öyle bişey

sol ustte rahatsiz etmeyin yada mesgul olmasi lazim onu yap kirmizi gibi gorunen. Dostum iyi guldurdun ha cevrimici yazan yeri yapcan

• quote:

quote:

quote:

sol ustte rahatsiz etmeyin yada mesgul olmasi lazim onu yap kirmizi gibi gorunen. Dostum iyi guldurdun ha cevrimici yazan yeri yapcan

oyun oynarken arada arkadaşla konuşuyorum skype'ta o yüzden çevirimiçi kalması daha uygun. Daha önce böyle olmuyodu, az önce masaüstüne attığında başka bi arkadaş çevirimiçi olmuş ve direk onun profili seçiliydi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyun oynarken arada arkadaşla konuşuyorum skype'ta o yüzden çevirimiçi kalması daha uygun. Daha önce böyle olmuyodu, az önce masaüstüne attığında başka bi arkadaş çevirimiçi olmuş ve direk onun profili seçiliydi.

Rahatsiz
    etmeyin de zaten oyundan haber verir bisey olunca. Mesguldeykende konusabilirsin kesin cozum bu en rahati biri online olunca oyunu asagi atiyodu

• windowsu orjinal gibi göstermek için basit programlar mevcut internette.Onları indirip, kullan ve güncellemeleri kapat
  • çözümünü bilen yokmu hala ?
  • bir de ram'inizin slotunu değiştirip deneyin bakalım. olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.