Bildirim
Oyunu mağaradan oynayanlarda varmış ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
nickler ve muhabbet tam bi EU serverlarındaki türkleri amınsatıyor bana.. -
ne olabilir ki eu west -
cahil insan topluluğu bunlar başka birşey değil Tarih denen şeyi araştırmadan saçmalayan kardeşine kış diyen insana benzeyen bir çeşit topluluk işte -
kesin yaşları ufaktı başka birşey düşenemiyorum hatta ilk siz formdanmısınız dedim ucan... niki yabancı gelmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: tatar_
kesin yaşları ufaktı başka birşey düşenemiyorum hatta ilk siz formdanmısınız dedim ucan... niki yabancı gelmedi.
diyorum ya Tarih diye adı geçen şeyi araştırmadan kendi kardeşiine atalarına söverler ben insan diyemiyorum insansı yaratıklar diyorum bölelerine . -
emin ol kürt bile değillerdir kendilerine eglence arıyorlardır. kürt arkadaslarım var hicbirinden böyle bisi görmedim simdiye kdr önemli olan insan olmak... -
Uçan arkadaş bizim forumdandı sanki -
polise taş atan çocuklar toplanıp bi oyun atmışlar -
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
nickler ve muhabbet tam bi EU serverlarındaki türkleri amınsatıyor bana..
haha west :D zuhaha. -
İki taraftaki oyuncuları da tanıyorum, normal oyuncular sadece eglence arıyorlar saçma sapan. -
Ordaki uçan'ların hiç biri benimle alakalı değil -
Akılsız bebeler ya. -
Sizi sinirlendirmek için dalga geçmişler, siz de sinirlenmişsiniz. -
@uçan bankamatik +1
Ayrıca cCcDayi da pek iyi biri değil yani. İstediği kadar büyük olsun hiç kimse yanında janna varken vayne ile 30 dakkada 30 minion kesmez arkadaş. Bunu yapmakla yetinse iyi adam gelene geçene laf atıyodu bide. -
yaşlar belli oldu... -
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok---
@uçan bankamatik +1
Ayrıca cCcDayi da pek iyi biri değil yani. İstediği kadar büyük olsun hiç kimse yanında janna varken vayne ile 30 dakkada 30 minion kesmez arkadaş. Bunu yapmakla yetinse iyi adam gelene geçene laf atıyodu bide.
Haha, Devrim'e terbiyesiz demişti bi de -
o artemis cn ye söle uğur selam sölüo de yondaime13 yani D: -
Nickler havada uçuşuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X