Şimdi Ara

Oyunu korsan oynayıp, bitirip ardından beğenirsem orjinal olarak satın alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İyi yapıyorsun da sonra almanın ne anlamı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vicdan rahatlatmasından başka bir şey değil. Demo ve Review ler bu yüzden var zaten.
  • bana ver o paraları

ver ver
  • Bende indirmeden youtubedan oyunun ilk 10 dksını izleyip beğenirsem indiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: diego26

İyi yapıyorsun da sonra almanın ne anlamı var

Bilmem Heralde adventure oyunlarının nesli tükendiği için geri dönmelerini istiyorum Diğer oyunları zaten çok almıyorum
  • ne gibi oyunlar? walking dead ise kesinlikle parasına değer adamlar şahaser yaratmışlar. yeni oyunları çıkarsa alacağım. gerek grafik gerek diyaloglar gerek kurgusu gerek oyundan aldığın zevk yaşattığı duygu clementine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

ne gibi oyunlar? walking dead ise kesinlikle parasına değer adamlar şahaser yaratmışlar. yeni oyunları çıkarsa alacağım. gerek grafik gerek diyaloglar gerek kurgusu gerek oyundan aldığın zevk yaşattığı duygu clementine

en son daryl hayatını konu alan oyunu çıktı BERBAT

• quote:

Orijinalden alıntı: D-C

quote:

ne gibi oyunlar? walking dead ise kesinlikle parasına değer adamlar şahaser yaratmışlar. yeni oyunları çıkarsa alacağım. gerek grafik gerek diyaloglar gerek kurgusu gerek oyundan aldığın zevk yaşattığı duygu clementine

bahsettiğim oyun bu....
    http://www.telltalegames.com/walkingdead

• quote:

Orijinalden alıntı: D-C

quote:

+1

• quote:

TWD'yi daha bitiremedim Çıktığı gibi oynuyordum ama araya başka oyunlar girdi. O yüzden ara verdim To the Moon, Dear Esther, Deadlight, Blackwell, Broken Sword, Post Mortem gibi oyunları alıyorum Eski oyunları tercih ediyorum. Telltale de candır tabi. Walking Dead'in tutması ilaç gibi geldi onlara

• Bu bir yalan abi bende aynı geyiği yaptim ama hic almadım

• Ben sadece multiplayer güzel olan oyunları alıyorum diğerleri korsan. Param olduğu halde vermiyorum yaşasın korsan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.