Şimdi Ara

Oyunu İyiki Bırakmışım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyuna 2. Betasından Başlamıştım.. O zamanlar Bu Kadar Türk Yoktu Oyunda.. (En Fazla 10-15 Kişi) Sonra Bu Forumda Yoktu Burda Diğer Oyunlar Bölümünde Takılıyorduk.. Sonra Biz Kendimiz Bi Forum Açtık hala Duruyormu Bilmiyorum sikroadtr.cjb.net ti.. Orda da Modluk Yapmıştım..
    Oyun Full Sürüme Geçtikten Bi Süre Sonra DH'de de Açıldı SRO Bölümü..

Bu Kadar Lagda Yoktu.. Neyse Konuya Gelelim.

Duydum Ki Geçende Baby_Lee _elka vs vs. Satıyorlarmış Charlarını. Sonra Burdaki Bikaç Topiğe baktım herkes Türklerden Yaka Silker Duruma Gelmiş. Şimdi Diyorumki Kendi Kendime İyiki Bırakmışım..

Oyunda İlk Büyük Kervanı Biz Yapmıştık İstanbul Clanıyla Ne Günlerdi Bea. Yardım@ falanda o zamanlar o kervanda tanışmıştık. Hepsi Geride Kaldı..

Şimdi Yeni Bi Online Oyun Arıyorum Değişik Bişi L2,KO,UO,MU Bunlardan farkli Bişi. Hep Aynı Oyunlar Sıktı Açıkcası..

Oyundaki Nicklerim Troyda _Serhat_ , Athensde 01 di..

Athens'deki iSTANBUL Clanının Başkanıydım.. Server Açıldığı 2. Gün Kurmuştum Clanı Ne Hevesti O Zamanlar ama şimdi Gördümki Forumda Oyun Mahvolmuş.. Nerde O Eski Günler

Yanılıyorsam Aydınlatın Beni..

• eet aynen oyle eskılerın cogu bıraktı zaten bende bıraktım ben basladıgımda troy yenı acılmıstı sımdı gene gıreyım takılayım bıraz dedım dedımede pısman oldum :D
  • ewt tee nerde o silkroad şimdi cafelerde ufak cocuklar oynuyo ordan burdan duydukları küfürleri oyunda kullanıyorlar ama bu oyun ilerde bayağı bi iyi olucak
  • beyler sıkmayın canınızı adam skilleri kasamayınca,görevleri zor diyip yapmıynca çakcak bi süre sonra azcık zekası varsa anlıcak aynı lvl adam daha sağlam koyuyo uzaklaşcak oyundan... genelde bölede oluyo ztn
  • ya aslında yaş sınırlaması koycan
  • arkadaşım bugün lastchaosun closed betası için bi account buldum igrdim oyuna oyun gzle benzio item filan yatıosun ama şimdilik bir şey diyemem
  • kardeş aramana gerek yok ben sana hemen bi oyun söyleyim ferentuswww.ferentus.com gerçekten mükemmel bi oyun beklerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunu Bırakıyorum -_-"
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN OYNUYORUM LVL 24 3 LVL %68 CLAN SAHIBIYI COKTA GUZEL BIR OYUN BENCE
  • aslında siz oyundan bıkmıosunus sizi bıktıran menet'''' LAGGGGGGGGG''''''
    HERKES LAG YÜZÜNDEN BIRAKIO BIRAKIRSA
  • Evet lag ama düzelecektirelvet bekliyoruz isteyen oynamaz bu oyun büyüyünce keşke oynasaydım dicektiniz bak görürsünüz.

Yeni bir server açılırsa lag sorunu biraz düzelebilir.

İsteyen bıraksın gitsin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aleww Ejderha

bu oyun büyüyünce keşke oynasaydım dicektiniz bak görürsünüz.

knight önceden pek bilinen bi oyun değildi internet cafe ortamına yayılmamıştı ne zaman büyümeye başladı
    işte o zaman internet cafelere bu oyun yüklenmeye başladı haliyle oyun oynamaya gelen küçük yaştakiler
    bu oyunu gördü merak saldı sonra onlarda başladılar şu an knight online'ı küçük yaştaki çocukların küfürleri ve davranışlarından dolayı kaç kişi bırakmıştır eğer sroda büyür ve internet cafe ortamına çok fazla yayılırsa ilerde bu oyunuda bırakanlar olacak ve iyikiden oynamamısım diyenler çıkacaktır

edit:yazım hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus_35 -- 17 Haziran 2006; 1:02:22 >

• ejdarha su 20 hazirandaki update bi olsun sen o zaman gör bırakanları tıpış tıpış döncekler

• evet küfür çok oluyor baba ama bence bu oyun bırakılmamamlı ayrıca foretes. comu ilk defa duydum hemen bakayım bii
  • ewet walla 20 hazirandan sonra herkes geri döncek bende idda ediyorum kurt falan gelcek bunlar yine merak salcak ama isteyen gelmesin
  • ARKADAŞLAR BENDE LAG YÜZÜNDEN BIRAKMA DERECESİNE GELDİM AMA HALA DİRENİYORUM Bİ METE HAN VARDI KUZEN VERDİM KASIYOR. ŞİMDİ GREECE DEYİM LVL 13 AMA ESKİ İLK ZAMANLARDAKİ HEVCES YOK. BENDE TEK ETKEN LAG ÖNCELERİ SABAH 7 GECE 5 KASARDIM . ŞİMDİİ NERDE EN FAZLA 1 SAAT. AMA YENİ OYUN BULURSANIZ GELİRİM ELBET. AMA HALA DİRENİYORUM BELKİ Bİ UMUT. KUZEN BEN VE ARKADAŞIM 3 MÜZ BAŞLADIK HADİ HAYIRLISI.

LAG VE DC OLMASA GÜZEL Bİ OYUN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

ARKADAŞLAR BENDE LAG YÜZÜNDEN BIRAKMA DERECESİNE GELDİM ESKİ İLK ZAMANLARDAKİ HEVES YOK. BENDE TEK ETKEN LAG ÖNCELERİ SABAH 7 GECE 5 KASARDIM . ŞİMDİİ NERDE EN FAZLA 1 SAAT. LAG VE DC OLMASA GÜZEL Bİ OYUN.

evet ya oyundan soğumamda en çok etkili olan lag ve dc 20 haziranda ki patchle İnşallah dc ve lag sorununa bir çözüm bulurlar yoksa yeni oyun aramaya başlıyacağım

• Baby_Lee charı sattı ama ben satmadım...
    türkler çok rezil ediyo insanı oyunda.o yüzden hep yabancı guilde giriyorum.adamlara türkçe bile öğrettim
    İSTABUL guildide cacık oldu baby sattıktan sonra charı.bende 2-3 hafta oynamadım.sonra geri döndüm.
    eskiden çok güzeldi kimse yoktu türkler hep birbirine yardım ediyodu.şimdi herkes para istiyo.
    adam gelmiş geçen gün bana para wer jangana gidicem dedi. bende ........git dedim

KASMAYA DEVAM...
  • Baby_Lee charı sattı ama ben satmadım...
    türkler çok rezil ediyo insanı oyunda.o yüzden hep yabancı guilde giriyorum.adamlara türkçe bile öğrettim
    İSTABUL guildide cacık oldu baby sattıktan sonra charı.bende 2-3 hafta oynamadım.sonra geri döndüm.
    eskiden çok güzeldi kimse yoktu türkler hep birbirine yardım ediyodu.şimdi herkes para istiyo.
    adam gelmiş geçen gün bana para wer jangana gidicem dedi. bende ........git dedim

KASMAYA DEVAM...

yeni oyun arıyosan gunz online oyna.arenada adamları kesiyosun.tavsiye ederim...adamları keserek lvl atlıyosun...

http://www.gunzonline .com/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.