Şimdi Ara

Oyunu bırakmanın kesin yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bileğinizde sinir sıkışması çıkarsa yiyosa bırakmayın tr plat4-plat3 euw gold1 hesaplar bb zaten çöptüm

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Eğer bileğinizde sinir sıkışması çıkarsa yiyosa bırakmayın tr plat4-plat3 euw gold1 hesaplar bb zaten çöptüm

Hesaplardan birine talibim hayrina :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2si banlı euwdeki zaten 16 herolu

• Çekilişe katılmak istiyorum
  • Çekilişe katılmak istemiyorum
  • Arkadaşlar hesabın bitanesini ben alabilirim tr serverında ıse kuzenle oynuyacam oynayamıyorum benım asıl hesabım westte
  • Banlı kanka banlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eğer bileğinizde sinir sıkışması çıkarsa yiyosa bırakmayın tr plat4-plat3 euw gold1 hesaplar bb zaten çöptüm

Kardes bır hesabını verır mısın lutfen yalvarırım düşuk hesap olsada olur allah rızasına

• quote:

2si banlı euwdeki zaten 16 herolu

Banlı da olur pls

• BANLI KARDEŞİM ÖMÜR BOYU BANLI HESABI NAPACAKSIN
  • Benim de 1 yıl önce elimde ağrılar olmuştu bırakmıştım. Gerçi doktora gidince bir şey çıkmadı o ayrı da arada ağrır hala. Yine de şuan bu oyunu bırakamamak gibi bi sıkıntı çeken olacağını düşünmüyorum. Bunca değişimden sonra hala bağımlı olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 17 Temmuz 2016; 19:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Benim de 1 yıl önce elimde ağrılar olmuştu bırakmıştım. Gerçi doktora gidince bir şey çıkmadı o ayrı da arada ağrır hala. Yine de şuan bu oyunu bırakamamak gibi bi sıkıntı çeken olacağını düşünmüyorum. Bunca değişimden sonra hala bağımlı olan var mıdır?

ben adcye merak sardım bol bol kite yaparken sağ tık sağ tık bi baktım elim ağrıyor aynı zamanda işdede elimi kullandığım için böyle oldu diye düşünüyorum
  • Bilgisayarı kırın b

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Benim de 1 yıl önce elimde ağrılar olmuştu bırakmıştım. Gerçi doktora gidince bir şey çıkmadı o ayrı da arada ağrır hala. Yine de şuan bu oyunu bırakamamak gibi bi sıkıntı çeken olacağını düşünmüyorum. Bunca değişimden sonra hala bağımlı olan var mıdır?

ben adcye merak sardım bol bol kite yaparken sağ tık sağ tık bi baktım elim ağrıyor aynı zamanda işdede elimi kullandığım için böyle oldu diye düşünüyorum

Büyük ihtimal ondandır. Ben de aynı zamanda piyano çalıp üstüne 10 saat LOL oynayınca her şeye ara vermek zorunda kalmıştım.

• quote:

bende de oldu ama 3-4 ayda geçti gibi masanın yanında sandalye kısa kalıyorsa bilek pert oluyor.. aylarca hissettim o acıyı.
  • script açın ben sciprtim reportlayın diyin kesin çözüm
  • quote:

Her maç sonrası yap rahatlatır , hareketleri doğru yapar ve aksatmazsan belki de ağrıyı tamamen keser.Sürekli sağ tık yaptığın için sağ tık yapmamıza imkan veren o "parça"lar muhtemelen zorlanıyor ve ağrı yapıyor.Ben çok maç attığım dönemde her maç sonrası en az yarım saat ara verip elleri rahatlatıyordum.

Oyunu bırakmanın kesin yolu

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Yarım saat uzun bi süre değil mi

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Bileğin için geçmiş olsun,ama banlı olduğu için bırakmışsın hesabını sanırım, 3 çarı kasana kadar bilekte sorun yokmuydu :)
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    Hocam tryi biliyosun adamlar giriyor oyuna 3 4 kişi güzel oynasan bile report oluyosun sırf adamları ezdiğin için. Westte sıkıntı yok ama işte westteki hesap gold1e kadar çıktı sonra baktım bilek uyuşuyo ağrıyo hemen bırakmak zorunda kaldım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.