Şimdi Ara

Oyunu açıyorum ses geliyor görüntü yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın bilgisayarında Freedom Fighters ı açıyorum.Arkadan ses geliyor "EA Games ...." ama ekran kapkara...sorun nedir acaba...her türlü işlemi de yapılmış yani...configden çözünürlükle oynadım biraz birşey değişmedi.

• Bilgisayar diye baktığınız çamaşır makinesi olmasın sakın? Böyle iğrenç bi espiri ve akabinde kulaklarımı çınlatan küfürlerden sonra cevaba geleyim

İmazda yazan sistemi varsa eğer bir problem olmaması lazım. Oyun zaten öyle yeni de değil. Ancak, bazı ekran kartları yine bazı oyunları gösteremiyor. Bir kaç kez benimde başıma geldi. Ama yinede bir iki önerim olacak:

1) Oyunu en düşük ayarlara getir, açık olan her şeyi kapatıp dene. Yine değişen bir şey olmazsa başka bir bilgisayarda da dene, belli olmaz cd bozukta olabilir.

2) Driver ve mümkünse DirectX sürümlerini güncelle birde.

• yazdığım gibi arkadaşın bilgisayarı benim değil...yanlış hatırlamıyorsam ekran kartı ati radeon 9550 256 mb....directx olayını denerim de oyunu en düşük ayarlara nasıl getireceğim?Oyunu açamıyorum ki...config var bi ordan 800x600 den açmaya çalıştım olmadı başka ayarları değiştirebileceğimi bir yer var mı bilmiyorum.

Saygılar...Gökhan...

EagleTurk Squadron Eğitim Filo Pilotu JET_onesadsong
  • ekran kartından olabilir mi

Orjinalden alıntı: josef1903

ekran kartından olabilir mi

kabloları iyice kontrol ettinmi
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.