Bildirim
Oyunu açıyorum ses geliyor görüntü yok
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vizontele
radyonun resimlisi
birden bu aklıma geldi
_____________________________ -
Bilgisayar diye baktığınız çamaşır makinesi olmasın sakın?
Böyle iğrenç bi espiri ve akabinde kulaklarımı çınlatan küfürlerden sonra cevaba geleyim
İmazda yazan sistemi varsa eğer bir problem olmaması lazım. Oyun zaten öyle yeni de değil. Ancak, bazı ekran kartları yine bazı oyunları gösteremiyor. Bir kaç kez benimde başıma geldi. Ama yinede bir iki önerim olacak:
1) Oyunu en düşük ayarlara getir, açık olan her şeyi kapatıp dene. Yine değişen bir şey olmazsa başka bir bilgisayarda da dene, belli olmaz cd bozukta olabilir.
2) Driver ve mümkünse DirectX sürümlerini güncelle birde._____________________________
-
yazdığım gibi arkadaşın bilgisayarı benim değil...yanlış hatırlamıyorsam ekran kartı ati radeon 9550 256 mb....directx olayını denerim de oyunu en düşük ayarlara nasıl getireceğim?Oyunu açamıyorum ki...config var bi ordan 800x600 den açmaya çalıştım olmadı başka ayarları değiştirebileceğimi bir yer var mı bilmiyorum. _____________________________ -
-
ekran kartından olabilir mi
_____________________________ Grand Theft Auto IV MİN. SİSTEM GEREKSİNİMLERİNİ BİLEN PM ATSIN LÜTFEN< -
quote:
Orjinalden alıntı: josef1903
ekran kartından olabilir mi
kabloları iyice kontrol ettinmi_____________________________ 
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı