Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.Bundan 3 hafta öncesine kadar oyunlardan aldığım verim tabikide olması gereken ve yeterli bir fps idi.Örnek vericek olursam : 100 fps yani ideal bir fps alıyordum ve sabitti.Fakat 3 hafta önce bir şey oldu ve oyunlarda 1-2 saniyelik rahatsız edici ve ekran yırtılması denen bir sorunla karşı karşıyayım(fps düşüşü yani).Siz bilgili arkadaşlarımdan çok acil yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.!
- Driver = Güncel. - Yeni format atmama rağmen sonuç bu. - kafayı yemek üzereyim yardımlarınızı bekliyorum.
Harddisk deki aktiviteler , oyun anında anlık takılmalara yol açabilir.HDD nin durumu nedir ?
harddiskimi yazmayı unutmuşum
HDD : Seagate 500 gb.
harddiskim şuan 387 gb boş.hdd bundan önce yanmıştı servise verdim yenisi geldi bir sorun olcağını sanmıyorum.pc mi servise göndermeyi düşünüyorum sizce acele mi ediyorum 2-3 gün sonra yollayacağım eğer çözüm öneren biri olursa şiddetle dinleyeceğim.ama dediğim gibi HDD de sorun olacağını hiç sanmıyorum.bu ya ramden yada ekran kartından diye düşünüyorum şahsen.monitörümünde bu pc yi kaldırmadığını düşünüyorum ve gittiğim zaman yeni bir monitörde edineceğim ama yinede bir önerisi olan var mı bu sorunsal hakkında ?