Şimdi Ara

60 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60 fps almama rağmen 30 fps gibi hissediyordum her zaman bende bunun üzerine laptop da denedim hem masa üstüne hemde laptoba aynı oyunu kurduğumda 2 side 60 fps olmasına rağmen laptop daha akıcı geldi.
    Bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba bu arada r9 280x kullanıyorum ekran 60hz.

• Masaüstü ekranınız 60hz olabilir. Ama 60hz'de çalışıp çalışmadığını kontrol etmelisiniz. Oyunun içine girdiğinizde oyunun fps'sini gösteren bir uygulama indirin. Eğer nvidia ekran kartınız varsa Nvidia geforce experience panelinden fps göstergesini enkinleştirip oyunun içinde iken kaç fps aldığınızı kontrol edin. Eğer 30 fps'den yukarıya çıkmıyorsa Nvidia denetim masasından yada amd ekran kartı kontrol panelinden ekranınızın çözünürlük ayarlarına girip hangi çözünürlük ve kaç hz'da çalıştığını kontrol edin.

Eğer ekranınız 60hz'de çalışıyorsa oyunda 30fps alıyorsanız. Oyunun grafik ayarlarından 30 veya başka bir fps'ye sabitlenmediğinden emin olun. Eğer fps sabitlenmemişse, oyunu masaüstünde 60fps gibi bir değerde çalıştırabilecek bir donanıma sahip olduğunuzdan emin olun. Leptop'da daha akıcı gelmesinin sebebi. Çözünürlük ayarınızın daha düşük olması olabilir. Masaüstünde biraz daha iyi bir çözünürlük değerinde oynuyor olabilirsiniz. Çözünürlüklerin farklı olup olmadığını leptopda hangi grafik ayarlarının kullanıldığına dikkat edin. Aynı ayarların masaüstünde nasıl bir performans verdiğini kontrol edin.

Kolay gelsin.

• Msi aftur burnerdan kontrol ediyorum dostum fps 30 a sabitleyince oyun bildiğin kasıyor amd kontrol panelinden baktığımda 60 hz olarak görünüyor. Bide monitör değil tv kullanıyorum belkide ondandır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soporo kullanıcısına yanıt
    Tv'nizin marka ve model numarasını tam olarak yazarsanız, kontrol edebiliriz neleri destekleyip desteklemediğini. Bir de bazı oyunlar kullandığınız monitör ve tv'ye göre her fps değerini desteklemiyor. Sürücü sıkıntıları da olabiliyor.

Ek olarak bazen voltaj değerleri ile ekran tazeleme oranları karıştırılabiliyor. Tv'nizin voltaj değerleri Voltaj:100-240V, 50/60Hz gibi bir değer ise 50-60hz voltaj değerini gösteriyor olabilir ama ekran tazeleme oranınız 30-45 gibi bir değer olabiliyor.

Kolay gelsin.
  • maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir tv değil hocam eski mutfak tvsi eve gidince atarım marka modelini son olarak yeri değil ama 1080 p 60 hz mümkünse geçikmesi süresi 1 ms olan monitör önerirmisin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Usta bende baktım ama hiç bir sonuç bulamadım sunny 23 sn023ld12at031-v bu sonuçta çıkan ekranlar 1366*768 benim ekran ise 1080 p büyük ihtimalle ekrandan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    fps sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.