Oyunlarda sizin için grafik mi yoksa oynanabilirlik mi daha önemlidir?
(En Son Oy Tarihi: 13.5.2020)
Giriş
grafik yeterli olursa oynanabilirlik tabi ki de
İkisi de değil, senaryo diyeceğim o da değil. Oyun beni kendine çekebilmeli, garip bi durum COD4:MW ilk bölümünde gemiden kaçmaya çalışırken, geminin gövdesinin aldığı bi darbeyle ekrandaki görüntünün aynı anda sarsılıp yan yatması.. Bu anı yaşadıktan sonra zaten deli gibi bağımlılık yaptı oyun.. Kısacası sanal dünya ile oyuncu arasında böyle bi canlılık kurabilen oyun kral olur benim gözümde.. Wii gibi bol atraksiyonlu bir platform değil, PC için konuşuyorum tabi ki onu da belirteyim
İlle de anket dahilinde cevap isterseniz de, oynanabilirlik tabi ki
Şöyle diyebilirim... %40 oynanabilirlik %40 senaryo %20 grafik.
Grafik önemlidir, atmosfede en temel etkendir.
Senaryo bence
senaryoyuda eklersen ankete sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz
Senaryo bence
senaryoyuda eklersen ankete sevinirim
Senaryo oynanabilirliğin içinde zaten.
Bence %51Grafik %49oynanılabilirlik
Tabiki oynanabilirlik. Dışı güzel içi boş olsa ne olur. Zevk alamam ben öyle şeylerden
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
Call Of Duty gibi senaryo, oynanabilirlik, grafik gibi bir oyunun yanında crysis hiçbirşey.
Crysis'de grafikten başka hiçbirşey yoktur. Optimize bile edilememiş grafik motoru yüzünden insanlar boşu boşuna ekran kartlarına para akıtıp piyasanın içine etmiştir.
cod grafikde crysisi eze öylemi
şu ss lere bak iyi düşün
optimizasyon hakkında hiç bir bilgin yok crysisde etrafta kıpırdamayan nesne onamayan çalı çırpı yok daha ne kadar otimize edilebilinirki cod ile crysis i motor yönünden karşılaştırırsanız cod u ezer dümdüz eder . cod da sanki senaryo var ha 2. dünya savaşı işte sanki çok orjinal .
quote:
Orjinalden alıntı: med_cezir197
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
Call Of Duty gibi senaryo, oynanabilirlik, grafik gibi bir oyunun yanında crysis hiçbirşey.
Crysis'de grafikten başka hiçbirşey yoktur. Optimize bile edilememiş grafik motoru yüzünden insanlar boşu boşuna ekran kartlarına para akıtıp piyasanın içine etmiştir.
cod grafikde crysisi eze öylemi
şu ss lere bak iyi düşün
optimizasyon hakkında hiç bir bilgin yok crysisde etrafta kıpırdamayan nesne onamayan çalı çırpı yok daha ne kadar otimize edilebilinirki cod ile crysis i motor yönünden karşılaştırırsanız cod u ezer dümdüz eder . cod da sanki senaryo var ha 2. dünya savaşı işte sanki çok orjinal .
Crysis güzel oyun ama nedense Cod kadar taraftarı yok Birde Crysis Korsan Online oynanılmıyor diye biliyorum...Doğrumu??
quote:
Orjinalden alıntı: WhereismyMind?
İkisi de değil, senaryo diyeceğim o da değil. Oyun beni kendine çekebilmeli, garip bi durum COD4:MW ilk bölümünde gemiden kaçmaya çalışırken, geminin gövdesinin aldığı bi darbeyle ekrandaki görüntünün aynı anda sarsılıp yan yatması.. Bu anı yaşadıktan sonra zaten deli gibi bağımlılık yaptı oyun.. Kısacası sanal dünya ile oyuncu arasında böyle bi canlılık kurabilen oyun kral olur benim gözümde.. Wii gibi bol atraksiyonlu bir platform değil, PC için konuşuyorum tabi ki onu da belirteyim
İlle de anket dahilinde cevap isterseniz de, oynanabilirlik tabi ki
Geminin gövdesinin aldığı bir darbeyle ekranda ki görüntünün aynı anda sarsılması aynı zaman da GRAFİĞE de girmez mi??
Üst düzey bir ekran kartına kimse sırf oynanabilirlik için para vermez.Oynanabilirlik arar ama benim gibi onun içinde en önemlisi grafiktir.Grafik denince aklada crysisler gelirki oynanabilirliğinede odun diyenler çarpılır.
%50 grafik %50 oynanabilirlik
Grafikleri müthiş fakat oynanabirliği olmayan aklıma gelen spiderman 3 vardı.O zamanlar grafikleri çok iyiydi ama kamera açısından oynanamıyordu.Sizin aklınıza gelen var mı böyle bir oyun?
SP 3 tam tersi be hocam. Grafikler vasat, oynanabilirlik resmen Spidey olduğunu hissettiriyordu.
Huzur Daha Önemli.
2 side olmazsa olmazlardan benim için.
OynanabiLirLik oLmadıktan sonRa anLamı oLmaz ki
Sadece oyundan aldığım zevk onemlidir gerisi hikaye
İkiside önemli. Grafikte mario gibi olacaksa oynamam yani.