Şimdi Ara

Oyunlarda sizin için grafik mi yoksa oynanabilirlik mi daha önemlidir? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Oyunlarda sizin için grafik mi yoksa oynanabilirlik mi daha önemlidir?

(En Son Oy Tarihi: 13.5.2020)
Giriş
  • grafik güzel olsada oynayamadıktan sonra napim
  • Oynanabilirlik ve hikaye grafik falan önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gRAFİK VE SES ÖNEMLİDİR BENİM İÇİN
  • Şu zamanda bunların ikisi olmadan oyunlar fazla rağbet görmüyor. Lakin Call of duty serisi sadece oynanabilirlik ile tutunmaya devam ediyor.
  • 53 kişi grafik demiş ya
    CoD'un oynanabilirliği de yok.Counter Strike'a göre model-grafik-senaryo üstünlüğü var sadece,vuruş hissini yaşatmıyor.Ayrıca CoD gibi dümdüz adam öldürmece bir oyun.Her senede aynı şey.Biraz değişikliğe gitmedikleri sürece BF'le falan yarışa girmesin.Mahallede hep çocukların "Kal Of Datiy Pilek Obz oynadınmı süper bişe" laflarını duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 7 Ağustos 2011; 13:24:14 >
  • iyi oyun yıllar sonra dahi tekrar oynanır.
    yine multiplayer iyi oyun eğlence dinamikleri için uzun süre oynanır.

grafik diyecek insanlar eminim ki azdır. çünkü ne oyunlar var grafikler üst seviyede, en oynanış ne hikaye.

bir de şöyle bir gerçek var, oyunları yüksek grafiklerde oynayacam diyorsan (misal son bir yılda çıkanlar),
    hemen hemen bir oyun konsoluna yakın para vermek zorunda kalıyorsun grafik kartına.
    belki hemen eskimiyor eskisi kadar grafik kartının güncelliği ama ps3 ne zaman çıktı, xbox live ne zaman çıktı?

yine ek olarak oyun firmaları daha çok kar etmek için hemen hemen konsollar ile aynı grafiklere (aynıdan kastım çok fark atmayacak) sahip sürümler piyasaya sürüyor.
    crysis 2 dx11 eklentisi ne kadar geç geldi ve ne getirdi, merak edenler o güncellemenin incelemelerine baksın.
    bu muydu yani, diyeceksiniz.

ortalama grafikler ama iyi oyun olsun özetle. biz de sermayeyi kediye yatırmak zorunda kalmayalım böylece
    oyuncunun tek donanımı ekran kartı değil, pc bileşenlerini geç, mause klavyesi var, mausepad'i var, kulaklığı var, monitörü var...

• quote:

Orijinalden alıntı: dextercan

Oynanabilirlik ve hikaye grafik falan önemli değil.

"oku baban gibi eşek olma"
  • Oynbrlk daha önemli ama.. Grafikte olmazsa olmaz .
  • Ben oynanabilirlikten önce grafiğe bakarım. Oyun oynarken sadece vakit geçirme amaçlı oturmuyorum PC başına. Oyun içerisindeki grafiklere, mekanlara, karakterlere, nesnelere tek tek dikkat ediyorum ve bu şekilde grafik değeri yüksek oyunlardan estetik tatmin alıyorum.

Benim için %30 oynanabilirlik, %30 kurgu, %40 grafik.
  • Her ikiside önemli ama oynanabilirlik daha önemli diye düşünüyorum fakat grafikte çok kötü olmamalı
  • Oynanabilirlik ama grafiklerde berbat olmucak tabi
  • oyunu oynayamadıktan sonra grafikin bi önemi kalmıyor, ve çoğumuz düşük aylarda oynamak zorunda kalıyoruz(sistem yetersizliği) o yüzden grafiğin pek bir önemi kalmıyor
  • Grafik oynanabilirlige etki eden faktorlerden sadece bir tanesidir. Sonuc olarak tabi ki de oynanabilirlik
  • Kılıc Olan Her Oyun Oynanırda.Grafık Olsun Bıraz.
  • Benim için oyunun oynanabilirliği ve sürükleyiciliği olsun. Grafiklerin ve seslerin idare eder düzeyde olması bana yeter.
  • ikiside çok önemli ama bence grafikler ne kadar gerçekçi olursa o kadar iyi oluyor
  • oynanabilirlik
  • Oynanabilirlik benim için önceliklidir ardından grafik gelir .
  • Oynanabilirlik bencede
  • Grafik oynanabilirliği etkileyen bir unsurdur. Oynanabilirlik çok doğru bir kelime değil bence
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.