Şimdi Ara

Oyunlarda sizin için grafik mi yoksa oynanabilirlik mi daha önemlidir? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Oyunlarda sizin için grafik mi yoksa oynanabilirlik mi daha önemlidir?

(En Son Oy Tarihi: 13.5.2020)
Giriş
  • Bütün o devrim yaratan oyunlara bir tanede ben eklemek isterim: Super Mario

Kesinlikle oynanabilirlik. O kadar Super Mario, AoE II, EE I, WWP, Worms Armageddon boşuna oynamadık
  • Oynanabilirlik tabiki önemli ama grafik te gerekli
  • Oynanabilirlik.
    Yeter ki karşıma yeşil, kırmızı, sarı, mavi ve turuncu yuvarlaklar gelsin ben de onları dairelerin içindeyken yakayım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Oynanabilirlik.
    Yeter ki karşıma yeşil, kırmızı, sarı, mavi ve turuncu yuvarlaklar gelsin ben de onları dairelerin içindeyken yakayım!

Dikdörtgen (Rock Band) olmaz mı ?
  • oynanabilirlik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcmert

quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Oynanabilirlik.

Dikdörtgen (Rock Band) olmaz mı ?

O oyun çok gıcık geliyor bana yahu. Grafiklerde de yarışamaz kesinlikle Guitar Hero ile. GH'nin ayrı bir havası var yahu. Anlatılmaz yaşanır. Bu arada MediaMarkt'da wii'de 3 saate yakın gh:metallica oynadım grafikleri gayet kötüydü ama o şarkıları çalmanın verdiği zevk... Paha biçilemez.

• Devam edelim...
  • %55 oynanabilirlik, %30 grafik, %15 senaryo.
  • Oynanabilirlik
  • %40 oynanabilirlik, %40 senaryo, %20 ses. Grafiğin hiçbir önemi yoktur. Hâlâ Goal3 oynarım ve en sevdiğim oyunlardan biridir mesela.
  • grafik diyenlere oyun diye muhteşem grafiklere sahip slide showlar satmayı planlıyorum, böylece hem onlar tatmin olacak hem de ben para kazancağım.
  • Oynanabilirlik, bkz. FarCry 2: Adamlar dünyanın en iyi grafiği diye ortaya attı grafiğe abandı , sonuç hüsran... bu demek oluyorki ne kadar kaliteli grafik olursa olsun oynanabilecek düzgün bi senaryo ve yapay zeka yoksa bi işe yaramaz...
  • ben grafik diyorum
  • Oynanabilirlik tabiki ama sağlam bir senaryoya ek olarak atmosferinin içine çekebilecek kadarda grafik olması lazım.
  • bu konuda şöyle 4-5 sene önce grafik derdim

ama günümüzde oynanabilirlik diyorum zira çoğu firma kaliteli grafik yapıyor ama pek azı oynanabilirliği ve senaryoyu iyi oturtabiliyor
  • Her ikiside önemli. Grafiği kötü olan bir oyun oynanabilirliği iyiyse oynanır ama oynanabilirliği kötü olan oyun mükemmel grakifler sunsa da oynanmaz bence.
  • eh yani sen gidip call of juarezi cin ali nin tayfasıylada oynayamazsın hani
  • red alert 2 diyorum bende zira grafikleri mukemmel olmasa da beni uzun yillar idare etmistir
  • Grafik çok berbat olmadığı sürece oynanabilirliğe bakarım.
  • ben grafik derim.ama grafik dememim sebebi çözünürlükten bahsediyorum.bu benim için önemli.ama oynanabilirlik de önemli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.