Şimdi Ara

Oyunlarda Siyah Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edebilecek olanlara şimdiden çok teşekkürler...

Ben siyah ekran sorunundan yazıyorum eskiden yüklediğim oyunlar sorunsuz çalışırdı ama şimdi yüklüyorum (genelde yeni yüklediğim oyunlarda oluyor) açıyorum ve siyah ekranla karşılaşıyorum arkadan ses geliyor ama görüntü yok sonra pencere modun'da açıyorum sorunsuz bir şekilde görüntü geliyor ama tekrar tam ekrana alınca siyah ekran geliyor ve görüntü gidiyor, bütün driverler güncel cracklede alakası yok ama sorunu anlayamadım yardım edebilecek arkadaşlar acil cevap yazabilirlerse çok sevinirim...

Lenevo 570

Win 7 Nvida Gt 555m 64bit

G Skill 4x2 CL 9 1600 Mhz Ram.
    1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk/Samsung 120 GB 840 PRO SSD.
    Xigmatek Assasin Tauro 80plus 700w Kasa/Philips 274E5QHAB/00 IPS Monitör/jWIN M-339 2+1 Ses Sistemi.
  • eğer ekran kartınızın driverini güncelleştirdiyseniz yeni driver donanımınıza tam uyumlu değildir ve bu hataya sebebiyet veriyodur mümkünse önceki driverın setubunu bulup yükleyin
    QuadCore Intel Core i5-4670K, 4400 MHz İşlemci/Hyper 212x Çift Fan İşlemci Soğutucusu.
    AMD Radeon R9 290 Sapphire Tri-X 512 Bit 4GB Ekran Kartı.
    G Skill 4x2 CL 9 1600 Mhz Ram.
    1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk/Samsung 120 GB 840 PRO SSD.
    Xigmatek Assasin Tauro 80plus 700w Kasa/Philips 274E5QHAB/00 IPS Monitör/jWIN M-339 2+1 Ses Sistemi.
  • ekranın siyah gelmesinin nedeni ekran kartının yüklemiş olduğun oyunun özelliklerini kaldırmamasından kaynaklanır.
  • arkadaslar heryerı dolastım ettım bır yer bulamadım en sonunda sorunu kendım cozdum muhtemlen aynı sorun oyun tee 98 yılının oyunu yok ekran kartın yetersız ne yetersızı ben bu ekran kartından bf 3 u calıstırdım sımdı ekrna kartımmı yetmıyor alakası yok kardaslar bosuna aramayın cevap ben ekran kartınızdakı cıkıs vga danmı yoksa hdm dvı baglantısıylamı cıkmıs mesela ben onceden normal monıtorde acıtgıım oyunu hd tv ekranı bahgladım ekran oldu 32 ınc dvı cıkısı ıle bagladım dolayısıyla hd acıyor nvdıa ekran kartım var nvdıanın aayarlarına gırdım cozunurluk ayarlarına tıklayın orada atıyorum 1080i 1900 var mesela sonunda i olanı seçmeyın 1080p 1900 olan var sonunda p yanı pixel olanı işaretleyin bu anladıgım kadarıyla ekranı pixel cınsındenmı ne ayarlıyor goruntu yıne aynı ama oyunlar acılıyor hemde tam ekran sorunsuz oyunu acıpta oyunun seslerı gelıyor ekran sım sıyah olanların cozumu bu muhtemelen ekranınız hd cıkıslı bagladınız veya ekran hd gosterıyor bunu ya vga ya baglayın yada ekran kartınızın ayarlarına gırın normal masasustundekı ekran cozunurlugu kısmı degıl surucunuzun ekran ayarlarına oradan cozunurluk kısmandakı sonunda "i" olan yerine p lanı seçin sorun duzelır

anlamadıysanız erhanacikgoz1@gmail.com konu hortlamıs ama cevap yok alın sıze adam gıbı cevap

(BF3)
    [/link]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.