Şimdi Ara

Oyunlarda nesne ve kaplama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunları 2 ay öncesine kadar rahat bir şekilde oynarken birden oyunlarda bi problem ortaya çıktı. Nesnelerin geç yüklenmesi.. İnternette haftalarca araştırdım, çözümü nedir, sorunun kaynağı ne olabilir, bakmadığım yer kalmadı. Bütün çözümleri denedim, bilgisayara 3 kere format attım, bilgisayarcıya götürdüm sorunu çözsün diye ekran kartında dediler ekran kartını servise yolladık 1 ay kaldı 2 gün önce geldi ve sorun hala devam etmekte... Hala çözümüne bakıyorum fakat hiç kimse de aradığım bilgi yok. Bu konuyu 2 ay önce de açmıştım fakat hiçbir yanıt gelmemişti umarım buna gelir. Sorunun ne olduğunu daha iyi göstermek için Youtube a video yükledim, bilgisayarımın özellikleri de orada yazılı.

Umarım yardımcı olursunuz, şimdiden herkese teşekkürler :)

https://www.youtube.com/watch?v=X-r2qyqG7l8&feature=youtu.be

• sistemden kaynaklı bir problem değil zamanında bende çok kafayı takmıştım tamamen oyunlarla ilgili sorun yok yani sisteminde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcan660

sistemden kaynaklı bir problem değil zamanında bende çok kafayı takmıştım tamamen oyunlarla ilgili sorun yok yani sisteminde

Kardeşim başta ben de öyle düşünmüştüm fakat bildiğin gibi değil yani kafaya takmamak mümkün değil. Yani iyi sistem isteyen oyunlar olduğu için mi diyeceğim fakat GTA San andreas da falan da aynı sorun mevcut. Yani daha önceden normal bi şekilde oynadığım oyunlar neden birden böyle olsun ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromessie

quote:

Orijinalden alıntı: ogulcan660

sistemden kaynaklı bir problem değil zamanında bende çok kafayı takmıştım tamamen oyunlarla ilgili sorun yok yani sisteminde

Kardeşim başta ben de öyle düşünmüştüm fakat bildiğin gibi değil yani kafaya takmamak mümkün değil. Yani iyi sistem isteyen oyunlar olduğu için mi diyeceğim fakat GTA San andreas da falan da aynı sorun mevcut. Yani daha önceden normal bi şekilde oynadığım oyunlar neden birden böyle olsun ki??

Ya bak emin ol kafayı taktığın için bende yaşadım heleki gta san andreas feci var bu sorun gec yuklenir kaplamalar ve nesneler keyfine bak sorun yok

• Driver güncelleyin diyeceğim ama zaten yapmışsınızdır sanırım.

Oyun içi ayarlardan da bahsetmeye gerek yok sanırım.

Ekran Kartı'nın kendi kontrol panelinden ayarlarına bakın, belki onlar değişmiştir.

Belkide Ram kaynaklıdır. Yetmiyordur, sistem low'a indirip yük boşaltıyordur.

Donanımsalda olabilir, yazılımsalda umarım çözersiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.