Şimdi Ara

Oyunlarda Mouse Geç Tepki Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
9.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cs oynarken mouse yavaş hareket ediyor(sensivity ile alakasız).Oyun oynanmaz oluyor.Bugün olmaya başladı.Ekran kartı sürücüsünü güncelledim böyle oldu.Beta sürümü kurmayı deneyeceğim.Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A8679518 -- 29 Ocak 2013; 23:02:02 >

• sadece oyundaysa driverla alakalı olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

sadece oyundaysa driverla alakalı olabilir

evet hocam kesin ayarlarla alakalı bir durum.Beta driveri yükledikten sonra ayarları düzeltmeye çalışıcam.
  • quote:

sadece oyundaysa driverla alakalı olabilir

olmuyor hocam hangi ayardan kaynaklanıyor bu ?
  • ekran kartının modeli ne?
    mevcut driverı driver sweeper yardımıyla kaldır daha sonra driverı yükle

• quote:

ekran kartının modeli ne?
    mevcut driverı driver sweeper yardımıyla kaldır daha sonra driverı yükle

sweeper'ı nasıl kullanacağım ( ekran kartı modeli gtx560 şuan 313.96 beta yüklü )
  • driver sweeper bir programdır netten indireceksin o programla nvidia ile ilgili tüm kalıntıları silmelisin

• Online oynuyorsan aşırı derece normal bişey lag gibi oluyor deme Nvidia denetim masasında 3d ayarı war onu performans yap o oyunu oynarken eğer online oynuyorsan googleye kasmayan cfg yaz çıkar.
  • quote:

driver sweeper bir programdır netten indireceksin o programla nvidia ile ilgili tüm kalıntıları silmelisin

Oyunlarda Mouse Geç Tepki Veriyor

hocam bu üçünü siliyorum o zaman
  • sil.daha sonra beta olmayan stabil sürücüyü indirip kur

• quote:

sil.daha sonra beta olmayan stabil sürücüyü indirip kur

saolun hocam yarın hallederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakma hitman

Online oynuyorsan aşırı derece normal bişey lag gibi oluyor deme Nvidia denetim masasında 3d ayarı war onu performans yap o oyunu oynarken eğer online oynuyorsan googleye kasmayan cfg yaz çıkar.

yok hocam lag gibi bişey değil mesela LAN'da surf oynuyorum cs'de mouse geç hareket ediyor.Ayarlardan dikey senkronizasyonu kapattım sorun düzeldi ama bu da ekranda yırtıklar oluşmasına neden oldu.Neyse artık bununla idare edelim.
  • çönürlüğü değiştir veya eski driverini yükle Nvidia ekran kartımdada yeni driver yükleyince bu kasmaları yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .LioN.

çönürlüğü değiştir veya eski driverini yükle Nvidia ekran kartımdada yeni driver yükleyince bu kasmaları yaşıyorum

eskisini de yüklemeyi denedim , aynı.Neyse hocam eskiden de böyleydi galiba tam dikkat etmemişim.Vertical sync açınca yırtılma oluyor ama sorun düzeliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.