Bildirim
Oyunlarda Kullandiginiz Mouse Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
G500 -
a4 tech x7 750 bk memnunum 2 senedir kullanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: frknkoca2
a4 tech x7 750 bk memnunum 2 senedir kullanıyorum
+1903aynısı bende mevcut aramız iyi
-
maus x7 baya oldu alalı usb ucu altın renkte olanlardan.
thunder 8 pad ile birlikte kullanıyorum -
quote:
O fareyi ve çeşitlerini bende çok uzun yıllar kullandım. Amma velakin boyasında alerjen ve kanser yapıcı maddeler var ve dökülüyorlar. Dikkat edin!
Logi g300 e döndüm. -
@ Hellmarch
Millet olarak Allah ' a emanet yaşıyoruz hocam sen desen ki gece boynuna dolanıcak kablosu ölcen yine kullanırım ben
Uyarın için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borget -- 4 Aralık 2012; 16:19:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
quote:
O fareyi ve çeşitlerini bende çok uzun yıllar kullandım. Amma velakin boyasında alerjen ve kanser yapıcı maddeler var ve dökülüyorlar. Dikkat edin!
Logi g300 e döndüm.
G300 çok iyi bende uzun süredir kullanıyorum memnunum hassasiyeti falanda gayet iyi -
quote:
quote:
Logi g300 e döndüm.
boyası dökulmedide suan sadece yan tarafları siyah renkli oralarda jelatin gibi şeyler kavlıyor ince kagıtlar tırnagımı suruyorum kir varsa cıksın diye kagıtla beraber cıkıyor kir -
LOGITECH G300 -
logitech m-uag120
bildiğiniz ufacık mause la -
casperın orjinal mause u -
quote:
quote:
Logi g300 e döndüm.
g300 4ever <3 :D -
a4 tech x7 747 bk var ve memnun değilim. Oyunlarda hassasiyet ayarlaması uğraştırıyor ve hassasiyeti iyi değil fps oyunlarda titreme yapıyor. X7'nin tüm modellerini denedim oyunlarda pek performanslı değiller.. -
Logitech G9 -
Corsair M60,son derece memnunum
-
quote:
quote:
quote:
Logi g300 e döndüm.
boyası dökulmedide suan sadece yan tarafları siyah renkli oralarda jelatin gibi şeyler kavlıyor ince kagıtlar tırnagımı suruyorum kir varsa cıksın diye kagıtla beraber cıkıyor kir
Aynen öyle. Çok berbat bir kaplama boyası var. O boya eller terledikçe içeriye işliyor. Bende alerji yapıyor artık. Benden size nacizane tavsiye. Elinize bir zımpara alın ve bütün boyasını dökün ondan sonra ya öyle kullanın ya da adam gibi bir sprey boya ile boyayın.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Logi g300 e döndüm.
boyası dökulmedide suan sadece yan tarafları siyah renkli oralarda jelatin gibi şeyler kavlıyor ince kagıtlar tırnagımı suruyorum kir varsa cıksın diye kagıtla beraber cıkıyor kir
Aynen öyle. Çok berbat bir kaplama boyası var. O boya eller terledikçe içeriye işliyor. Bende alerji yapıyor artık. Benden size nacizane tavsiye. Elinize bir zımpara alın ve bütün boyasını dökün ondan sonra ya öyle kullanın ya da adam gibi bir sprey boya ile boyayın.
şuan iyi elim yapısmaya baslayınca kazırım oraları ömrü bitince logiteche geceriz hem klavye hem mause
-
Gigabyte Krypton...
Şaka şaka almak istiyorum da aşırı pahalı meret... -
a4tech x2
1-2 yıldır kullanırım ucuz ama idare eder beni
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- crysis 3 crack
- oyun puanlama sitesi
- gta 5 araba satma
- en iyi battlefield oyunu
- cs2 eşleştirme başarısız resmi sunuculara ulaşılamadı
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- cs2 fps arttırma
- cs 2 hile kodları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X