Şimdi Ara

Oyunlarda kilitlenme ve mavi ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 1 ay öncesine kadar sorunsuz kullandığım oyunlarda yüksek ayarlarla kasmadan rahatlıkla oynadığım sistemimle başım dertte.Önce AC 2 yi yükledim.Ayarları ve çözünürlüğü düşürsem bile takılıp görüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu tarzı hatalar aldım.Neyse o sorun değil dedim.Dün Dead Space 2 yi kurup oynamaya kalktım.Oyunun ortasında PC kilitlendi.Tekrar açmaya kalktığımda mavi ekran ya da windows ekranı gelmeden kilitlendi.Ram den diye düşündüm.Ram i diğer slota taktım.Sorun yoktu bir süre sonra tekrar aynı şeyi yaptı.Call of Duty Modern Warfare 2 yükledim onda denedim.Yine bi süre sonra mavi ekran verdi.Sorunu bir türlü anlayamadım.Sizce nedir?

Sistem
    Asus M4A78-VM anakart
    AMD Phenom 9500 Quad-Core işlemci
    2 Gb 800 Mhz Kingston
    POV GTS250 512 Mb 256-Bit ekran kartı
    Windows 7 ultimate den XP ye geçtim ancak değişen birşey yok.

• C:\Windows\Minidump klasörünü biryere upload edip link koyun, birde HDtune programı üzerinden Health sekmesindeki tüm değerlerin ss ini koyarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • Portcl.sys sürücüsünden kaynaklanmış mavi ekranların biri ses sürücüsüyle ilgili, hotfix yayınlamış microsoft xp için burdan;http://support.microsoft.com/kb/950616/tr
    Diğer mavi ekranada ekran kartı sürücüsü sebep olmuş, iki sürücüyüde güncellemeyi deneyin.
  • Teşekkür ederim hocam.Deniyorum.Ekran kartı sürücümü son sürüme yükselttim gerçi 2 gün önce ama silip tekrar yüklemeyi deneyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ile alakalı mavi ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.