Şimdi Ara

Oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. The elder scrolls v skyrim oyununu medium ayarlarda bile donarak oynuyorum. Sistem ozelliklerinden pek anlamiyorum yardımcı olursaniz sevinirim.

SISTEM ÖZELLİKLERİ

Intel core i5-4570 CPU @ 3.20 GHz
    4 Gb ram
    Amd radeon hd 8570 2 Gb ekran kartı
    Windows 8.1 - 64 bit - masaüstü pc

Arkadasimin söylemesi üzerine Amd gaming evolved diye bişey indirdim ve radeon hd 8570 olan ekran kartı radeon hd 8550 ye düştü. Şu anda ekran kartim amd radeon hd 8550 fakat ekran kartı 8570 ken de yine kasma sorunu vardı. Sormak istediğim şey şu. Oyunlarda kasmamasi icin ne yapabilirim ve ekran kartinin 8570 den 8550 ye düşmesi herhangi bir sorun teşkil ediyor mu ?

Simdiden herkese çok teşekkürler, iyi günler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pcinde CPUdan yiyen bir virus olabilir . Malwarabytes anti malware free sürümünü indir tarat.

• Sistem ozellikleri iyi.Arkadasin dedigi gibi işlemciyi yoran yada meşgul eden bir virüs olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ClutchOne

Pcinde CPUdan yiyen bir virus olabilir . Malwarabytes anti malware free sürümünü indir tarat.

İndirdim tarattım 16 tane sorun buldu karantinaya aldı şimdi sorun yok diyor. Hatta game booster felan indirdim denedim oyundayken 26 fps felan anca alıyorum bide mediumda ayarlar. Pek anlamıyorum bu sistem özelliklerinden felan yardım edebilicek biri varmı tw den felan. Arkadaşlarım sistemin bu oyunu rahat kaldırabilicegini söylediler acaba onlar mı yanlıs biliyor sistemin özellikleri oyuna yetmiyor mu ? Tw den yardım edebilicek biri olursa cok memnun olurum , şimdiden teşekkürler.
  • yardım edebilicek biri yokmu arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.