Şimdi Ara

Oyunlarda İnternet hızı ve Önemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunlarda İnternet hızının önemi nedir örnegin fiber vs Bakır kablolu ADSL ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İmfreis

Arkadaşlar oyunlarda İnternet hızının önemi nedir örnegin fiber vs Bakır kablolu ADSL ?

İnternetin yavaşsa 60 fps aöacağın oyunu 20 fps alabilirsin kablosuz kullanıyorum ve hiç memnun değilim ama leptaptayım mecburum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasimking555

quote:

Arkadaşlar oyunlarda İnternet hızının önemi nedir örnegin fiber vs Bakır kablolu ADSL ?

İnternetin yavaşsa 60 fps aöacağın oyunu 20 fps alabilirsin kablosuz kullanıyorum ve hiç memnun değilim ama leptaptayım mecburum

ah su ttnet yokmu ooo Fiber getirecekti birde
  • quote:

quote:

dediğiniz şey tamamiyle yanlış. FPS dediğiniz şey kullandığınız sistem bileşenlerine göre değişir internet hızına göre değil.

kastetmeye çalıştığınız şey lag ise o internet hızınızdan bağımsız olarak pinginizle ilintilidir. internetinizim 50mbps olması oyunu lagsız düşük pingli oynayacağınız anlamına gelmiyor ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

quote:

dediğiniz şey tamamiyle yanlış. FPS dediğiniz şey kullandığınız sistem bileşenlerine göre değişir internet hızına göre değil.

kastetmeye çalıştığınız şey lag ise o internet hızınızdan bağımsız olarak pinginizle ilintilidir. internetinizim 50mbps olması oyunu lagsız düşük pingli oynayacağınız anlamına gelmiyor ne yazık ki.

Aynen öyle. Fakat FPS; First Person Shooter demek. Sizin demek istediğiniz fps oluyor yani küçük harflerle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiberde pingler daha düşük olduğundan bakır kabloya nazaran daha verimli bir oyun deneyimi yaşarsınız.

İnternet hızınızın kaç mbps olduğuyla alakalı değil ama bu durum, tamamen veri iletiminde kullanılan kablonun malzemesiyle alakalı.

Birde servis sağlayıcıyla.
  • Ben kendi odamdayken internete bağlanmıyor ttnet abimiz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam daha önceden tt net kullanıyordum dota oynarken ping 50 lerdeydi 20 mb
    suanda super online kullanıyorum fiber dota oynarken ping 1 yada 2 oluyor buda 20mb
  • önemli olan ping değeri. ping ne kadar azsa online oyun deneyiminiz o kadar iyi olur

hız olarak bakarsak; 1mbps ile bile her online oyun rahatça oynanır
  • torrnette max 800 kb ile iniyordu,700 sınır koydum,ping 80 di 90 falan oldu.yani 100kbs yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.