Şimdi Ara

Oyunlarda çalişmayi durdurdu hatasi aliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hata neden olabilir acaba son driver sürücüsü yüklü orjinal oyun orjinal win7 x64 hiçbirşekilde korsan bir durumum yok once ekran çizgi cizgi oluyor sonra çalişmayi durdurdu hatasi aliyorum dedim acaba ekran kartindami sorun var full yükte test ettim hiçbirşekilde hata vermedi sorun olsa ordada verirdi heralde....Acaba driverlerdemi sorun var format attim son sürümü kurdum ondan olabilirmi nvidiadan son sürüm inidrim kuruyorum sorunsa bu pc de virüs yokk norton 360 orjinal var ve dedigim gibi yeni format atip kuruyorum oyunu yine ayni ne yapmam lasim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oskis -- 21 Mayıs 2013; 19:53:39 >

• Resimi düzelttim yardimlarinizi bekliyorum
  • Yokmu yardim eden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartıdan olabilir,driver güncel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

ekran kartıdan olabilir,driver güncel mi

Zaten gunceli kurunca bu hatayi aliyorum eski driveri kursam sorun duzelirmi?? Nvidianin son 2 driverinde bu sorunla karsilasiyorum nasil bir yol izlesem

• eski driver da çözüm olabilir onu kurun düzelirse daha üst bir sürüm gelmesini beklersiniz ama genelde çalışmayı durdurdu hataları için bilgisayarım özellikler gelişmiş sistem ayarları performans sekmesinin altındaki ayarlara tıkladıgınızda veri yürütme engellemesine gelin seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç ı seç ekleden hata veren programı seç bilgisayarı yeniden başlat düzelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modality

eski driver da çözüm olabilir onu kurun düzelirse daha üst bir sürüm gelmesini beklersiniz ama genelde çalışmayı durdurdu hataları için bilgisayarım özellikler gelişmiş sistem ayarları performans sekmesinin altındaki ayarlara tıkladıgınızda veri yürütme engellemesine gelin seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç ı seç ekleden hata veren programı seç bilgisayarı yeniden başlat düzelebilir.

Bunu yaptigimda duzelirmi tabi kesin bilemeyiz ama bir sey daha intel chipset denen olayida kursammiki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 loading ekraninda kaliyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kurulu değilse kur tabi driverların tam ve güncel olması genelde yararına olur ama bazı istisnalar da çıkabiliyor yayınlanan sürüm sorunlu olabiliyor o yüzden eski yazılama dönme ihtiyacı duyabiliyor insan.
  • quote:

kurulu değilse kur tabi driverların tam ve güncel olması genelde yararına olur ama bazı istisnalar da çıkabiliyor yayınlanan sürüm sorunlu olabiliyor o yüzden eski yazılama dönme ihtiyacı duyabiliyor insan.

Ufak bir soru daha nvidia driverini nasil kaldiririm yani isin acikcasi kurarken temz kurulum yap diye secenek war bu yeterlimi yada ne ile tam silme islemi yapariz ve chipset driver ne ise yariyor?

• valla normal ekle kaldırdan kaldırsan genelde yeterli olur ama bu seni tatmin etmezse iobitin unintsaller adlı programı var onla kaldırabilirsin gayet kullanışlı bir programdır o tarz bir programla da kaldırma işlemi yapabilirsin onun dısında kendine has ayarlarını kaldırma ile ilgili bir ayar varsa kaldır gitsin.
  • quote:

valla normal ekle kaldırdan kaldırsan genelde yeterli olur ama bu seni tatmin etmezse iobitin unintsaller adlı programı var onla kaldırabilirsin gayet kullanışlı bir programdır o tarz bir programla da kaldırma işlemi yapabilirsin onun dısında kendine has ayarlarını kaldırma ile ilgili bir ayar varsa kaldır gitsin.

Denicem hocam sizin yolu ilkten bakalim nasil olcak

• umarım çözülür birde birşey sorucam sadece tek bir uygulama da mı yoksa her kurdugunuz uygulamada mı oluyor bu hata
  • quote:

umarım çözülür birde birşey sorucam sadece tek bir uygulama da mı yoksa her kurdugunuz uygulamada mı oluyor bu hata

Hicbir programda weya masaustunde olmuyor sadece oyunlarda oluyor ..oyunlarim steam weya originden alinma orjinal yani..10dk oynuyorum tak boyle hata weriyor cikiyor oyundan ilkten ekranda cizgiler cikiyor sonra masa ustune donuyor ve bu hatayi veriyor gpu calismayi durdurdu hatasida geliyor arada sag asada saatin orda

• gpu kaynaklı bir durumda olabilir sen driver konusunu bir yap baktın olmuyor hala gpu çalışmayı durdurdu hatası veriyor ve bahsettiğin çizgilenmeler hala çıkıyorsa ekran kartında bir problem de olabilir sıcaklığını kontrol ettiniz mi hiç speedfan tarzı bir program ile
  • quote:

gpu kaynaklı bir durumda olabilir sen driver konusunu bir yap baktın olmuyor hala gpu çalışmayı durdurdu hatası veriyor ve bahsettiğin çizgilenmeler hala çıkıyorsa ekran kartında bir problem de olabilir sıcaklığını kontrol ettiniz mi hiç speedfan tarzı bir program ile

Tabili stress test uyguladim aida64 ile 75 derece sabit 45 dakika full yukte calisti tik olmadi bu olay daha once yoktu bu son driverlerle ortaya cikti cozemedim bnde ekran kartinda sorun olgunu zannetmem dedigim gibi stress testi yaptim tik yok kartta kaldiki oyunlar buladar uzun sure %100 kullanmiyor bile

• quote:

gpu kaynaklı bir durumda olabilir sen driver konusunu bir yap baktın olmuyor hala gpu çalışmayı durdurdu hatası veriyor ve bahsettiğin çizgilenmeler hala çıkıyorsa ekran kartında bir problem de olabilir sıcaklığını kontrol ettiniz mi hiç speedfan tarzı bir program ile

hocam dediklerinizi yaptim sonuc yine ayni yine ayni çözünürlük full hd de iken o olay oluyor ama düşük yaptigimda hiç oyundan atma yok sorunsuz 1 saat oynadim nasil iştir çözemedim
  • Yardmci olabilicek yokmu

• baslat
    calistir
    Cmd
    Yönetici olarak calistir
    regsvr32 msxml3.dll

dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAdde

baslat
    calistir
    Cmd
    Yönetici olarak calistir
    regsvr32 msxml3.dll

dene

Hocam yapmadan bir sorum olcakti bu hatayi full hersey acik ultra detayda aliyorum orta yada low yaptimmi hicbir sknti yok nedendir acep ekran kartim gtx 670

• Ekran bu şekil oluyor sonra da çalişmayi durdurdu hatasi aliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.