Şimdi Ara

Oyunlar için Konsol mu yoksa PC mi hesaplı? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
3
Favori
13.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • - 5 sene sonunda veya bu sürü içinde ekran kartı/cpu yetersiz kalacağından en az 3000 lira daha upgrade masrafı var, bunu unutmuşsun.
    - 'Bir' sene içinde 100 oyun ekstrem ve uç bir rakamdır. 5 diyecektin sanırım?
    - Konsolda her sene 'ek' oyun alınacak diye bir kural yok. 2. Sene bir evvelki senenin oyunlarını satıp veya yenileriyle takas edip maliyet ciddi şekilde düşebiliyor.
    - PC'de Oyun dışında kullanıma tabi kalan hemen hemen birçok işlevi 1000 liralık bir PC ile senelerce yapabiliyorsun.
    - PC'yi korsan oyun için tercih eden kişilerin yaşanılan yazılımsal sorunları çözmek için sahip olduğu sabır ve metanet artık bende pek yok.

    Oyun Pc'si sahibi olarak, kesinlikle konsol diyorum. Herkesin görüşü tabiki kendinedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Aralık 2013; 23:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    Kara cahil demiyorum kapkara cahil diyorum bu yazılardan sonra.

    Yazdıklarını alt alta koyunca bakalım sorunun nedir:

    Laptopun ses kalitesi düşük: Muhtemelen laptopa bir hoparlör takmak aklına gelmemiş veya üşenmişsin! Ki genelde herkes takıyor ama sen eksik mi kalmışsın bu konuda? Not: konsolların bir entegre hoparlörü olduğunu bilmiyordum!!

    Klavye ile oynamak zor: Oysa istenirse gamepade bağlamanın çocuk oyuncağı olduğunu ve her oyunun artık Konsol ayarları ile oynatabildiğini bilmemene üzüldüm. Konsollarınn da gamepade'i var ama klavyesi yok buna ne demeli? Yukarıdaki videoya bile dikkat etmemişsin, konsol tuş ayarlarını ve gamepade ile oynandığını farketmemişsin. Üzücü.

    Ekranı küçük ve düşük ayarlarda oynanıyor: Ekranı senin bilgisayarının ekranına bağlı. Bazı konsocuların salondaki TV'de dizi izlendiğinde mutfak televizyonunda oynanma sonuçlarını da bilince arada fark yok. En azından konsolun bir ekranı da yok. Ha, bilgisayarını evdeki TV'ye bağlamak sana zor geliyor ise konsol ile oyun oynamayı nasıl başaracaksın bunu da anlamak zor? Malum o da TV'ye bağlanarak kullanılıyor!

    Günümüzde her PC ve Laptop HDMI çıkışına sahip ve TV anında tanıyor ve aynen oynanıyor. Korkma dene.

    Çözünürlük düşük demen ise daha da üzücü. Şu an en düşük konfigürasyonlu PC ve laptoplar 1280'den kapı açıyor, normalde çoğu 1366x768 ve üzeri çözünürlüğü destekliyor. Ki çoğu PC oyunu da bu çözünürlüklere izin veriyor. Peki PS3'ün çözünürlüğü nedir? 1080x720... Bir PC kadar bile değil. Full HD Tv'de muhtemelen asla bir bilgisayar kadar iyi çözünürlük sunamayacak. Üzücü.

    Upgrade etme şansım yok: Bunu herhalde konsol için söyledin yoksa hakikaten cahillik sertifikanı sana APS ile yollayabilirim. Bir bilgisayar kullanabildiğine emin misin?

    Konsoldan aldığın zevkin %1'ini analamazsın: Evde konsolun ile oyun oynamak dışında tam olarak ne yapıyorsun orasını bilemem ama elimde bir gamepade, TV karşısında, varlığı yokluğu belirsiz bir laptopu kapağı kapalı yanına koymuşum ve son ayarlar ile Battlefield oyununu senin ile aynı şekilde oynuyor isem senin aldığın zevki benim alamamam için hakikaten senin konsol ile olan münasebetinden benim haberimin olmaması gerek! Ne yapıyorsun hakikaten oynarken ayağını üzerine koyup yaydığı titreşimden özel bi zevk mi alıyorsun??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 7 Aralık 2013; 1:12:51 >




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    - 5 sene sonunda veya bu sürü içinde ekran kartı/cpu yetersiz kalacağından en az 3000 lira daha upgrade masrafı var, bunu unutmuşsun.

    -3000 lira upgrade masrafı yapacağına 3000 liraya yeni bir süper laptop alırsın elindekini de satarsın o zaman:) Ki 3000 lira upgrade fena uçuk bir rakam olmuş elimdeki bilgisayar bile 1600 lira yahu... Yeni çıkan oyunları sistem özelliklerini kısarak oynatmanda aman aman pulları dökülmüyor insanın. Misal NFS Run'ı veya Battefield 3'ü full grafik ile oynasam da NFS Rivals'i çözünürlük son olsa da bütün grafikleri düşürerek oynuyorum öyle aman aman fark atmıyor. Ayrıca grafik kartı firmaları yeni yamalar ile bilgisayarları hep destekliyor.

    - 'Bir' sene içinde 100 oyun ekstrem ve uç bir rakamdır. 5 diyecektin sanırım?
    -5 sene olarak değiştirildi klavye sürçmesi:)

    - Konsolda her sene 'ek' oyun alınacak diye bir kural yok. 2. Sene bir evvelki senenin oyunlarını satıp veya yenileriyle takas edip maliyet ciddi şekilde düşebiliyor.
    -Eski oyunları takas ederek oynamak iyi bir çözüm olsa ile bunun kopya oyundan farkı yok. Sonuçta satıcının cebine girmeyen bir para. Ayrıca iyi bir arkadaş çevresi ve takas için de git gel sürekli bir zaman kaybı. Ayrıca onun bunun elinde çizilmiş, büzülmüş, kirlenmiş DVD'ler ile yaşanacak sorunlar da cabası. Almak ve satmak için sürekli bir tüccarlık peşinde koşmak. Geçelim bunları. Ayrıca PC'de çok eski oyunları da oynayabiliyorsun bu da sınırları zorluyor:)

    - PC'de Oyun dışında kullanıma tabi kalan hemen hemen birçok işlevi 1000 liralık bir PC ile senelerce yapabiliyorsun.
    -1000 liralık bir PC'de yaptığın oyun dışındaki bir çok uygulamayı ne yazık ki bir konsolda yapamıyorsun. Konsol sadece oyun için onun dışında konsol takımın yanında süs yada DVD oynatıcısı.

    - PC'yi korsan oyun için tercih eden kişilerin yaşanılan yazılımsal sorunları çözmek için sahip olduğu sabır ve metanet artık bende pek yok.
    -Korsan ile oynayanların yaşadığı sıkıntı kimi oyunlarda bir kaç gün kimi oyunlarda hiç yok. Korsancıların şöyle bir avantajı var, biraz oynadıktan sonra asla para bile vermeye gerek görmedikleri ve kurup hemen kaldırdıkları oyunlardan dolayı kendilerini mutlu ve akıllı hissettikleri çok oluyor:) konsol cuların - ki bu kelimeyi ayrı yazıyorum bitişik yazınca bunu sansürlüyo donanımhaber bilemedim neden- alıp da beğenmedikleri oyunlara katlanma ve giden paraya yanma gibi baş ağrıları oluyor ki ağrı kesiciler çok satılıyor o dönem.

    Oyun PC'si sahibi olarak parasal olarak her zaman konsol değil PC ve Laptop karlıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 7 Aralık 2013; 0:32:27 >




  • PS3 Çözünürlüğü maksimum:

     Oyunlar için Konsol mu yoksa PC mi hesaplı?

    PC çözünürlüğü maksimum:

     Oyunlar için Konsol mu yoksa PC mi hesaplı?

    Şimdi en iyi grafikler nasıl oluyor da konsolda oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 7 Aralık 2013; 11:11:49 >




  • Evet artık eski konsolların tarihi geçiyor, en baba oyuncu için yeni konsol alma zamanı geldi ortalama beş sene de geçti. PC için konsol oyunlarının port edilmesini mi bekleyeceğim veya en iyi grafikler için konsol alınmalı diyen arkadaşların yeni konsolu almaktan başka çareleri yok.

    Malum iyi bir oyuncu en son çıkan konsolu almalı ve PC kullanıcısından çok daha az para harcayarak oyun oynadığına kendini inandırma saçmalığına devam edebilmeli.

    Peki ama bakalım ortalama bir konsol oyuncusunun cebinden ne kadar para çıkacak. Benim hala 1600 liralık iki senelik bir Dizüstü HP Pavilion ile son grafikler veya en yakınları ile oyunlarımı TV üzerinden Gamepade ile konsol ayarları ile oynadığımı ısrarla belirtiyorum.

    Playstation 4'ün satış fiyatının 1399 TL olacağı belirtildi. Zaten Sony Türkiye tarafından daha önceden yapılan açıklamalarda cihazın fiyatının 1249 TL“ 1349 TL bandında olacağı belirtilmişti.

    Yani sabırsız ve para konusunda hesapsız bir konsol oyuncusunun ilk çıktığı anda almasını makul bulur isek 1350 lira verecektir PS4'e. Tabii Xbox One için ise bundan ucuz olacağını sanmıyorum.

    Peki oyunları ne kadar buna bakalım.

    Aral Game'in resmi internet sitesinde, PS4 oyunlarının fiyatları bugün itibariyle listelendi.

    Sitede yer alan listeye baktığımızda oyunların normal fiyatlarının 200 TL'den düşük olmadığını görüyoruz. Eğer oyunu firmanın resmi sitesinden satın alırsanız indirimli bir fiyat sizi bekliyor. Ancak böyle bir niyetiniz yoksa, diğer mağazalarda sizi bekleyen fiyat listesi şu şekilde olacak;

    Assassin's Creed IV: Black Flag - 220 TL
    Battlefield 4 - 210 TL
    Call of Duty: Ghosts - 230 TL
    FIFA 14 - 210 TL
    Injustice: Gods Among Us GOTY - 200 TL
    Lego Marvel Super Heroes - 200 TL
    NBA 2K14 - 240 TL
    NBA Live 14 - 210 TL
    Need for Speed Rivals - 210 TL


    9 Oyun için 1930 lira. Yani ortalama çok iyi bir dizüstü oyun bilgisayarı için harcanacak para.

    Senede minimum 20 oyun aldığını söyleyen bir konsol oyuncusu için ise fiyat 4.000 Lira oluyor. Beş sene boyunca 20.000 lira para demek. Konsol toplamı olarak 21.349 lira vermiş olunuyor.

    Evet hakikaten elindeki 1600 liralık PC ile konsol gibi TV'den gamepade ile hemen hemen bütün oyunları çok iyi grafikler hatta bir çoğunu son grafikler ile oynayabilen biri için, sırf konsolum var ağbi süper diyebilmek bir kişiye 5 yılda minimum 21.349 liraya mal olacak. Rakam küçük görünmesin 21 Milyar 349 bin lira demek eski tabiri ile.

    Bu fiyata bir PC ve laptop kullanıcısı hele ki steam veya korsan da kullanıyor ise elde edeceği tasarruf tamı tamına yine 21.349 lira olacaktır.

    Peki neden? Çünkü Lattoplar ve PC'ler kişilerin sadece oyunları için değil iş, ev, ödev ve hayattaki bir çok ihtiyacını yerine getiren bir iş ve okul bilgisayarı da olduğundan maliyetini kat ve kat çıkarır ve kişiye bir çok konuda yine kar sağlar. Korsan film ve müzik olayına bile girmiyorum.

    Gelişmekte olan ve hala asgari ücret ile geçinen halkının büyük bölümü orta gelir tabakası ve altındaki bir ülkenin insanın tasarruf edebilmeye çalışmasının bence kötü bir yanı yok. Üstelik kaybedeceğin şey bir konsol aşkından başka bir şey değil. Oyun yine aynı oyun. TV aynı TV. Ama zenginim kaz gelen yerden tavuğu esirgemem diyen biri için söyleyeceğim tek bir kelime yok.

    Saygılar efenim. Hesap veya rakam hataları için lütfen uyarınız.

    Dip not: Yukarıdaki bütün rakamlar pek tabii ki en stabil halindeki rakamlar. Konsolun yan aksesuarları, ek paketleri, bilmem neyin ek ücreti, bilmem neyin kurma kolu gibi ek harcamaları olmayacağınnı varsayarak söyledim. Ortalama 5 sene içinde daha ufak, daha hızlı veya daha farklı kasalar çıkararak kullanıcının konsol değiştirme oranlarının da fark ettiğini biliyorum. Hala bir konsolun TV olmadan bir "hiç" olduğu bu yüzden TV masrafının PC kullanısı için olmadığı kadar önemli olduğunu da altını çizerek belirteyim. Bir PS4'ün en iyi grafiklerle oynayabilme tadı için minimum 45 ekran bir Full HD Tv de hazırda bulunsun. +3.500 lira. İnternet ve kota sorununa ise hiç değinmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 7 Aralık 2013; 11:52:58 >




  • eğer oyun için alıcaksan ikisde iyi ama PC daha pahalı ama iyi bir PC alırsan seni 5 6 yıl götürür.
  • aslanlar342 kullanıcısına yanıt
    1500+1700 civarı iyi seçilmiş bir PC işinizi gayet rahat görür, performansını küçümsemeyin artık donanımlar ve oyun performansını arttıran yazılımlar ile bu gayet mümkün. Bir konsoldan daha ucuza geliyor bence. Üstelik adı üzerinde PC, sadece oyun değil bütün işlerinizi yapabilirsiniz ve dediğiniz gibi iyi bir kullanım ile 5+6 sene götürmek mümkün.
  • Öncelikle korsana karşıyım.
    Hem ps3 hemde pc sahibiyim.
    FPS oyunlarını pc den oynarken gta assassins creed gibi oyunları konsoldan oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli ki konu başlıklarını okumadan korsan yayın yaptığımızı sanıp evindeki serveti sergileme yoluna gitmişiniz, teşekkür ederiz.

    Konu başlığımız burada yazıldığı gibi en hesaplı konsol mu pc mi?

    Bu konuda her ikisini de alıyorum üstelik orijinal alıyorum demenin sükse ve komediden başka bir işe yaradığını sanmıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 30 Kasım 2014; 14:37:36 >
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    evet ses kalitesi düşük. madem dahili ses sistemi var bir de yanımda hoparlör mü taşıyacağım?

    gamepad ile fps mi oynayacaksın liseli? hadi single oynarsın da. multiplayer nasıl oynayacaksın?

    evet ekran küçük. 4k çözünürlükteki bir laptobun bile ekranı 15, 16, 17 inch.

    çözünürlüklerde düşük laptaplarda. çoğu laptop 1366x768. yüksek çözünürlüklü bir laptop için fazladan gereksiz yere para vermen gerekecek. masaüstünde fullHD kullanmak varken neden bu saçma sapan çözünürlüğe mecbur kalayım? videoyu tam ekran yapıyorsun sağ tarafta rahatsız edici siyah şerit. bazı oyunlarda da bu durum geçerli.

    evet upgrade etme şansın yok. hadi değiştir işlemciyi, ekran kartını?

    konsolum olmadığını üstüne basa basa söylediğim halde konsolcu olduğum konusunda ısrar ediyorsun.
    anlamıyorum laptobu tv ye bağlayıp koltukta kullanma ısrarını. madem böyle bir manyaklığın var. al bi mini kasa, koy tv nin yanına efendi efendi oyna. her türlü daha karlı olur.




  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Ben sadece eğer pc oyunları korsan alınıyorsa ve çok oyun oynayan birisi isen pc daha hesaplı olur demeye çalıştım ama siz benim dediklerimi anlamadığınız için yanlış şeyler yazmışsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Banzai!

    evet ses kalitesi düşük. madem dahili ses sistemi var bir de yanımda hoparlör mü taşıyacağım?

    gamepad ile fps mi oynayacaksın liseli? hadi single oynarsın da. multiplayer nasıl oynayacaksın?

    evet ekran küçük. 4k çözünürlükteki bir laptobun bile ekranı 15, 16, 17 inch.

    çözünürlüklerde düşük laptaplarda. çoğu laptop 1366x768. yüksek çözünürlüklü bir laptop için fazladan gereksiz yere para vermen gerekecek. masaüstünde fullHD kullanmak varken neden bu saçma sapan çözünürlüğe mecbur kalayım? videoyu tam ekran yapıyorsun sağ tarafta rahatsız edici siyah şerit. bazı oyunlarda da bu durum geçerli.

    evet upgrade etme şansın yok. hadi değiştir işlemciyi, ekran kartını?

    konsolum olmadığını üstüne basa basa söylediğim halde konsolcu olduğum konusunda ısrar ediyorsun.
    anlamıyorum laptobu tv ye bağlayıp koltukta kullanma ısrarını. madem böyle bir manyaklığın var. al bi mini kasa, koy tv nin yanına efendi efendi oyna. her türlü daha karlı olur.

    Yahu insanın akıllı geçiniyorum diye başkasına ukalalık yapmaya ve bunda da çaptan düşmesine en güzel örneksin. Saygı dersen yerlerde sürünüyor sanıyor ki herkes liseli. Birinin genel kültürünü ve yaşını anlamak için oyun oynuyor ise kesin liselidir mantığı ile bakan biri lütfen ya bu siteyi terk etsin yada buralara yazı yazıp komik ve antipatik duruma düşmesin.

    - Neymiş PC'lerin ses kalitesi düşükmüş bu yüzden yanında hoparlör mü taşıyacakmış. Konsol'un hoparlörü vardı da ben mi göremedim?

    - Neymiş gamepade ile FPS mi oynanırmış? Beğenmiyorsan klavye mouse ile oyna, FPS'yi sanki konsolda gerçek silahla oynuyoruz, cahillik yerlerde.

    - Neymiş, ekran küçükmüş? Tak televizyona, televizyonun ekranı ne kadar büyük ise sonucun da o kadar büyük olur.

    - Neymiş 1366x768 ekran çözünürlüğü küçükmüş. Tak 42 inç Full HD ekrana, bi fark görürsen beğenmiyorsan eyvallah, illa full hd oynayacağım 2000x2000 ekran çözünürlüğünü görmez isem gözlerim akar diyorsan zaten seni kimse memnun edemez, parayı bayarsın alırsın en baba cihazı, bu topikte zaten cevap verme hakkın olmaz, çünkü başlık hesaplı olan sistem diyor.

    - Neymiş, Upgrade etme şansın yokmuş. Gel de buradan yak. Yahu sen hiç bilgisayar kullanmamış birisin herhalde. Bilgisayarlarda sürekli yeni birleşenler ile daha düne kadar sürünen bir çok oyun uçuyor şimdi. Üstelik sadece ama sadece yazılım güncellemesi ve yeni yazılımlar ile oluyor bunlar, cehalete prim vermeyeceğim.

    - Neymiş, Laptopu neden TV'ye bağlıyormuşum? Neden gamepade ile TV'den seyrediyormuşum? Neymiş koca bir kasayı bilgisayarın yanına bağlamak çok daha mantıklıymış. E pes yani, hakikaten bu mantık ile tasarruf etmeyi bırak hayatı nasıl yaşayabiliyorsun anlamak mümkün değil.

    Anladığım tek bir şey var ise ne konsol ne de taptopu olan biri değilsin, bayağı masa üstü PC'si olan birisin ve konuştuklarının farkında değilsin ayrıca bu cihazları bu şekilde kullanabilmiş bir deneyimin de yok. Ortaya salata yapıyorsun, tüy diktin yani.


    Yüzyılın en mantıksız mesajına akşam akşam cevap da yazdım ya helal olsun bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 1 Aralık 2014; 0:29:15 >




  • BENDE PS4 TE VARDI PC DE YENI TOPLADIM BIRINDE 20 FPS ILE OYNUYOSUN BIRINDE 60 FPS ILE ADAM AKILLI DONANIM KOYSALAR PS4 E HEM DAHA ZEVKLI HEM DAHA HESAPLI OLCAK 1200 DEGILDE 2000-2500 LIRA YAPIN ADAM GIBI YAPIN SU ALETI ISTEMEYE ISTEMEYE SATTIM PS4 U
  • Valla oyun için ayrılan bütçe aylık 100'lirayı geçiyor ise bu aylık ihtiyaçlarımın önüne geçer, elektrik, su, doğal gaz ve gıda öncelikli harcamalar. Kimse çıkıp da aylık 400 lira ve üzeri oyun harcamam var demesin Türkiye standartlarında bu bir hayli çok yüksek bir fiyat.

    Aylık 100 lira ayırabilen biri için ise steam gibi internet üzerinden uygun fiyata oyun almak tabii ki mantıklı ve bilgisayar da bu konuda en ucuza getiren sistem. Çünkü her evde illa ki bir bilgisayar var ve bu eni konu iyi bir bilgisayar ise size ucuza oyun zevki de sunarak bütçenizi makul tutar.

    Yoksa şu oyun için bilgisayar, bu oyun için ps4, onun için xbox, yok nintendo, yok tv yanında duran kasa da olsun, yok her ay en az on orijinal alacağım derseniz nereden baksanız aylık 500'ün üzerinde bir harcama çıkıyor, en az. Bu herkesin sadece oyun zevki için ayırabileceği bir bütçe değil.

    Zaten böyle bir bütçe harcaması yapabilen kişi DVD yerine Blueray de alıyordur, her hafta en az üç filmi en iyi görsel zevki almak için sinemada seyrediyorum da der ki, ben bu kadar zengin birine bu yazıyı öneremem, sadece çenemi yorar çünkü, zenginin malı:).

    Yazı konusu sadece orta halli oyun tutkunlarının tasarruflu bir şekilde konsola gerek duymadan tv'den de oyun oynayabilecekleri yöntemleri önermek.

    Benim tercihim belirttiğim gibi, kendimin örnek verdiği ortalama 1600 liralık bir diz üstü ile, HDMI kablo ve Gamapade ile konsol ihtiyacınızın ve lüksünüzün "bir nebze" karşılanabileceği yönünde.

    Denemekte bir sorun yok. Karar sizlerin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 2 Aralık 2014; 10:03:05 >




  • Oyun konsolda oynanır. Ama yurtta kalınca mecburen pc kullanıyorum.

    Edit:Ps3 te oyunlari takasla maliyeti tek oyuna dusurerek daha cok kar yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 2 Aralık 2014; 16:24:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Ohoo, koskoca topikte hiç bir şeyi okumayıp buraya trol mahiyetine cacık olmuşsun. Bir okusaydın bari zamana kıyıp. Paraya kıymandan iyidir.

    Edit: Bir insanın PC'si var ise bir de konsol alıp oyun oynayıp takaslarla kar ediyorum demesi resmen gaf zaten. Evet çok tasarruflu bir yöntem. Buraya meraj yazıyorsan muhtemelen bir bilgisayar var, illaki. İyisini al, gamepade tak konsol niyetine oyna. En azından yurt veya ev her yerde oynama gibi bir lüksün de olur. TV veya masa hiç farketmez. Gelecekte konsola dört basacak laptoplar çıkacak, herkes tek bir makinede her şeyini yapmayı tercih edecek, aklın yolu bir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 2 Aralık 2014; 17:14:32 >
  • Gaming Laptobuna gamepad tak al sana taşınabilir konsol
  • Aynen... Ama denemeden bilemiyorlar yada paraları var gerek yok bu yönteme.

    Ben parası sınırlı olana anlatıyorum, diğerleri zaten her türlü konsolu alsın parası var, aylık 500 liralık bütçesi var ise keyfi bilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

    Ohoo, koskoca topikte hiç bir şeyi okumayıp buraya trol mahiyetine cacık olmuşsun. Bir okusaydın bari zamana kıyıp. Paraya kıymandan iyidir.

    Edit: Bir insanın PC'si var ise bir de konsol alıp oyun oynayıp takaslarla kar ediyorum demesi resmen gaf zaten. Evet çok tasarruflu bir yöntem. Buraya meraj yazıyorsan muhtemelen bir bilgisayar var, illaki. İyisini al, gamepade tak konsol niyetine oyna. En azından yurt veya ev her yerde oynama gibi bir lüksün de olur. TV veya masa hiç farketmez. Gelecekte konsola dört basacak laptoplar çıkacak, herkes tek bir makinede her şeyini yapmayı tercih edecek, aklın yolu bir.

    Bilgisayar zaten var ve şuan oyun için pc kullanıyorum. Gamepad le birlikte konsol havasına yaklaşmasına rağmen hiçbir gamepad dualshock hissi vermedi. Simdiye kadar ps3 de sadece konsol aldim ve 2 oyun aldim. Yaklasik olarak 25 oyun bitirdim ve toplam harcamam bu. Eski emektar bir pc ile de diger islerimi hallettim. Sonuc olarak ps3 bana o zamana gore pc toplamaktan daha uyguna geldi. Ve o zaman topladigim pc suan cop olacakti. Ama ps3 e tum oyunlar cikmamakla birlikte hala oyunlar cikiyor. Cok zengin falan da degilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karşılaştırma yalnış. Bi konsol oyununu maks 150 tl tutar. Ayrıca konudaki pc çöp yeni hiç bir oyunu oynatmaz. Pc ye en az 2500 tl gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v. Persie -- 2 Aralık 2014; 18:19:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.